Čakám tretie dieťa
Hladám mamičky, ktoré majú tri detičky, alebo ešte len čakajú tretie dietatko.. 🙂 🙂 Ja som sa pred mesiacom dozvedela túto radostnú novinu. Zo začiatku nas to prekvapilo,ale pomaličky sa pripravujem na to že pribudne do rodiny ešte jeden člen 🙂
my mame tri deticky a z toho posledne dve maju rozdiel rok a dva dni a teraz som sa dozvedela ze cakame stvrte 🙂 mozno niekomu pridem nezodpovedna ale ja som vzdy po detickach,mam milujuceho manzela a skvelu rodinu ktora mi pomaha....a ci to zvladam? ved ked stihnem sediet pri koniku tak asi ano 😀 a tiez nemusime mat vsetko hlavne ze sme zdravi a mame sa radi 🙂
ahojte,pripájam sa k vám,máme 2 princezničky 6-ročnú-ide teraz do školy a 4-ročnú a daľšia princeznička na ceste,termín mám 29.10,už sa neviem dočkať aj ked si to ešte neviem celkom predstaviť ako to všetko bude...🙂
ahojte, ešte pred dvoma mesiacmi sa mi zdalo mať tri deti niečo nepredstaviteľné, teraz ani popravde neviem ako, na prvú dcérku sme čakali niekoľko rokov, a zrazu ...som zas tehotná v 10 týždni a ani neviem či sa viac teším alebo bojím ako to zvládneme. prvé deti sú ešte malé (2,4) ale možno sa viac vyhrajú 🙂 ako pozerám tak je tu viac dievčat ktoré sa tešia čo ma dosť povzbudilo 😉
Ahojte.Aj my čakáme tretie.Neplánovane 😀 😀 😀
ja som zistila že som v 10tyždni uplnym omylom.ešte som do vtedy chodila do posilovne cvičit, 😅 len mi meskalo čo u mna nebolo nič nezvycajne.ale urobila som si test chcela som natiahnut manžela.a čo sa nestalo,natiahla som nas oboch.hned rano k lekarovi.a ked povedal že su tam dvojičky ale jedno sa vstrebava skoro som to neprežila.ešte že sa vstrebava.asi bolo slapšie a ta posilka mu neprospela.mam doma 2chlapcov.10starši 2,8mladši.budem mat len par mesiacov medzi materskymi
My tiez cakame tretie, vzdy som tuzila mat tri deticky a manzel tiez,aj ked po druhom vravel,ze si to este rozmyslime,ked uvidime,ako budeme zvladat prvych dvoch.Takze vsetky deticky boli planovane. Mame doma uz 2 chlapcov, tak sme tentokrat tajne dufali v dievcatko. Aj som mala pocit,ze snad bude,lebo mi byvalo dlhsie zle,aj plet mam horsiu ako pri prvych tehotenstvach. Tento tyzden nam na ultrazvuku povedali,ze je tam chlapcek, ale uz to postupne spracovavam a snazim sa predstavit si svoj zivot so 4 chlapmi 🙂 Viem,ze ked sa narodi,budem vediet,ze by som ho nevymenila za ziadne ine. Ale teraz potrebujem asi este trochu cas,lebo este stale v obchode pozeram po ruzovych vecickach.Dalsie dietatko uz neplanujeme,ale som stastna,prvych dvoch strasne lubim a viem,ze budem rovnako aj tretieho.
Ahojte aj my cakame tretie....
ja mam 3detičky a sme šťastna rodinka planovali sme každe jedno, na poslednu kočku sme pol roka čakali kym sa podarilo a gynekolog tam našiel to malinke srdiečko 🙂 mam 7ročnu kočku, 4ročneho fešaka a malinku mačičku moju 4mesačnu Moničku. Milujem ich a každej žene by som želala ten užasny pocit kde ma stiskaju 😵 😵 😵 😵 😵 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐
Aj ja cakam tretie dievcatko prva ma 3, druha 1 a tretia sa ma narodit 15.2.2015...priznam sa prevladaju skor negativne pocity,no dufam ze vyrok Pan Boh dopusti ale neopustii je pravdivyy 😉
my budeme mat tretie v juli tiez mam pocity zmiesane napriek tomu ze som vzdy 3 deti chcela ale verim ze to zvladneme
@bublinka76 ja som tiez zvedava co bude do tretice po 2 chalanov chceli by sme velmi dievcatko tak uvidime
ahoj, ja mám tri detičky.
Prvé a druhé boli tesne po sebe / neplánovane/ potom som otehotnela tiež neplánovane a to som zistila dva dni po nástupe do práce , keďže so synom som bola doma kvôli zdraviu do 5 rokov, tak no nebola som nadšená, akosi som sa obávala, mali sme ťažko chorého otca vtedy už . No žiaľ okolnosti dali, že som o bábätko prišla v 16tt. ťažko som to niesla, potom akosi sme sa nevedeli rozhodnúť či ešte dieťa áno, či nie no a keď sme sa už teda dohodli, že na to kašleme, že máme aj dievča aj chlapca a prešli sme ťažké obdobie, že už teda znova do toho nejdeme , som následne zistila , že som ale už teda tehotná 😀 , teraz sa tomu zasmejem , vtedy to bolo na chvíľu pre mňa ako ľadová sprcha , navyše tehu som znášala veľmi zle takže som bola takmer od začiatku na PN . počas toho tehotenstva som stále v hlave preberala, či je to správne, či to zvládne, strašne som sa bála,aby sa narodilo a tak všeličo sa mi v hlave vialo. No malá sa narodila a razom všetko zmizlo. Je to náš miláčik , mne to donieslo na jednej strane obrovský vnútorný kľud a na druhej strane je to dosť náročné.
naozaj v dnešnej dobe je to doslova o držku všetko utiahnuť. ale poviem po pravde nemenila by som, dokonca ľutujem, že sme nemali ešte jedno dieťa, ale to už sa ja bojím riskovať zdravotne. Niekedy sme s mužom hrozne vyčerpaní aj psychicky aj fyzicky ,a le len sa na ňu pozrieme a celkovo na ne ako prospievajú , ako sme pyšní, ako rastú, že je v nich kus nás, že sme odovzdávame to najlepšie , čo je v nás . Som šťatná, že ich mám aj keď teda nie som celkom presvedčená, že či to zvládam všetko .....
Ahojte, aj my mame tri deturence - dievca 8,5r., chlapec 6r. a dievcatko 3r. Som na nich hrda, su krasni, lubia sa, ale nie vzdy je to lahke 😉
@lenkaoravcova Tak drzim palce, nech dostanu vasi chlapci malu sestricku.
Ja uz sa tesim na troch chlapcov, ma to aj mnohe vyhody.
Mrzi ma len, ze moj najstarsi syn asi velmi chce sestricku, stale spomina, ci kresli babatko dievcatko,aj ked uz vie,ze budeme mat chlapceka.Uz jej dal aj meno, hovori nam,ake hracky kupi dievcatku atp. Vzdy ma to velmi zamrzi, tak snad prijme noveho clena rodiny, aj ak to bude chlapcek.
ja by som tiez chcela tretie ale moj priatel hovori jedno je malo dve su akurat a tri to je na maslu.....takze ja tretie asi nikdy mat nebudem ☹ preto vam drzim palce aby ste to zvladli 😉
@bublinka76 a už to viete na 100%, že to bude chlapček??? ja keď som čakala tú poslednú moju , tak som bola totálne presvedčená, že to bude chlapec, resp. strašne som po ňom asi túžila . Muž sa mi stále len smial, že čakaj si čo chceš , ja viem čo som spravil xixixi. No fakt neviem, ako to vedel , ale keď som bola na poradni neskôr a robila mi dr. sono, tak teda, že nech mi pozrie na pohlavie . No a ona mi vraví , že vidím to naružovo. No ja som ostala taká totálne zaskočená, evidentne až tak / asi mi to bolo vidno na výraze tváre/ , že sa ma až opýtala či je všetko v poriadku. Normálne som to ten deň musela nejako duševné stráviť . Teraz som ale rada, že je to dievčatko, je úplne suprová.
To sa inak málokedy vidí, že chlapček túži po sestričke. Ale ja si myslím, že sa bude normálne tešiť aj z chlapčeka.
@luciafackova takmer by som aj povedala , že má tvoj priateľ aj trochu pravdu. Z osobnej skúsenosti , je to niekedy naozaj na mašľu. 😀 😝 .
@womankc no on to berie z tej financnej stranky ja mam dcerku 7rocnu z prveho manzelstva a s priatelom sa nam pred pol rokom narodil syncek a on chce dat obom vsetko co chcu a hlavne dcerka to zneuziva ma asi vsetko co si povie a on sa boji ze keby bolo tretie nemohol by im dat vsetko.... len mna zabolelo ked povedal ze ak by som nahodou otehotnela ze by som si to musela dat vziat ☹ bohvie co by povedal keby to uz bolo len cloveka to trosku zrani
ahoj, aj my máme tri detičky 🙂 prvé dve plánované a to tretie ? 😅 😅 😅 mala som nastúpiť do práce, tešila som sa, pripravovala, medzi tým chystala všetko na Vianoce a ako povianočný darček som zistila , že budeme 5. bolo to presne v tomto čase pred rokom (8. december), ked sa nám to podarilo. viem to celkom presne, lebo stať sa to mohlo len vtedy 😅 😅 😅 . zrazu som spanikárila - ako to zvládneme? , ako povedať šéfke, že nastupujem už tehotná? a dnes? máme doma trojmesačnú Zuzanku 🙂 je to anjelik, usmievavý. milujeme ju neskutočne . kočky, je úžasné mať veľkú rodinku 😉 😉 😉
@katkastupicka hheheheh nebudeš veriť, ale u nás presne skoro takto isto ja som to zistila 10 decembra najprv som mala črevnú virózu a z tej sa mi prevalili tehu nevoľnosti a bolo mi divné , že je mi stále zle xixixi , tak vtipne manžel, že už ti nemusím nič kupovať pod stromček 🙂 . no a pred tým predošlé tehu som zistila dva dni po nástupe po 5.ročnej materskej, hambila som sa a teda obávala, že ako to povedať šéfovi. Lebo ja som s tým absolútne nerátala, nakoľko som mala antiku. ten najprv kamenná tvár, že odkedy to viem a keď som nesmelo povedala, že od včera, tak vybuchol do hurónskeho smiechu a bolo 😀 .
A áno aj keď náročné , ale mať veľkú rodinu je skutočne úžasné a napĺňajúce .
@luciafackova no áno muži to berú tak inak. Poviem pravdu, že toto by sa aj mňa dotklo, no možno je to taký pragmatickejší typ. Ale viete ako sa hovorí : reči sa hovoria a chlieb sa je ...... Keby prišlo na lámanie chleba , by isto svoje myšlienky prehodnotil. alebo ako to býva často, radikálne by tlačil a nakoniec by bol celý poserinkaný z bábätka. 😀
@womankc to je dost mozne ani maleho moc nechcel skor som ho donutila a teraz je hrdy tatko xixi muzi su divny xixixi
@luciafackova hej divný živočíchovia, no ale zas aká nuda by tu bola , keby táto vývojová jednotka chýbala na svete hhehehehehehehh teda ja by som sa nudila 😀
@womankc Nevieme to na 100%, povedali nam to len raz, na 2 D morfologickom ultrazvuku, a dalsi ultrazvuk uz by som az do porodu mat nemala,(ak bude vsetko vporiadku) takze prekvapko este moze byt. Ale ja s nim velmi nepocitam, zatial sa nam este nepomylili,pri oboch nam povedali, ze to budu chalani, a lekarka sa tvarila dost presvedcivo. Tak uz to beriem, ze to tak ma byt, asi aj preto, ze v muzovej rodine sa dievcata nerodia.
Ja uz som sa nastavila na chlapceka, a aj ked si nechavam malicku rezervu,asi by to uz bol pre mna trochu sok,keby mi oznamili,ze mam dceru.
Ja som vyrastla medzi samymi babami a vzdy som nejak podvedome tusila,ze ked budem mat vlastnu rodinu,budem naopak v cisto muzskom prostredi....a vyzera, ze sa mi to plni 😀
mame dvojcata trojrocne a cakame tretie. Tretie nie je planovane, ale tesim sa na nu, aj ked mam obavy, ci to budem vediet zvladnut. Ale tusim tie tretie su casto neplanovane prekvapenia 😉
@luciafackova moja mama hovori, jedno je malo a dve vela 😀 . Tak som sa ani moc neponahlala oznamit jej, ze cakame tretie.
@luciafackova mozno ked by nedostala vsetko co chce aj to by ju niecomu naucilo. ze nie vsetko sa moze mat 😉 lebo nie materialne veci su tie najdolezitejsie v zivote cloveka.
@lauricka 😝 mile som sa pobavila

Pripajam sa k teme,sice este tretie necakam ale snad sa koncom mesiaca zadari a budem aj ja cakatelka 😵 Mam trochu obavy,ci to zvladneme ale verim ze ano,starsia dcera ma 5 rokov a je dost samostatna a sikovna,mladsi ma za par dni 2,ten je trosku zivsi ale snad kym pride tretie sa situacia upokoji 😅 Byvam na dedine a tiez mam tusak ze ked ma uvidia z bruchom,budu reci a poznamky,ale neriesim to,mat tri deti bol moj sen,je to taky model kompletnej rodinky pre mna 😵