Čakám tretie dieťa
Hladám mamičky, ktoré majú tri detičky, alebo ešte len čakajú tretie dietatko.. 🙂 🙂 Ja som sa pred mesiacom dozvedela túto radostnú novinu. Zo začiatku nas to prekvapilo,ale pomaličky sa pripravujem na to že pribudne do rodiny ešte jeden člen 🙂
@sustik 🙂 hm, milé, malý šinteriovia.... ja už mám v škole deti, síce pomáhajú, ale ako sa vraví a plne s tým súhlasím, malé deti - malé starosti, veľké deti - veľké starosti.... syn bude mať desať rokov a puberta s ním začína poriadne mávať. ach jaj. a moja prváčka, no všetko je pre ňu nové 🙂
a ver, mamina ti určite pomôže. ja som od prostrednej išla do roboty od jej 8mesiacov, kým sme si zvykli, tak wau, bol to zaberák, teraz keď viem ako to chodí, sme zabehnutí, tak je to celkom ok. Ja už ani neviem čo to je klasicka materská dovolenka 🙂
dokelu, malí šinterovia :D ja so dala zle i :D
Ďakujem za podporu... ešte si musím legislatívne pozisťvať, či môžem naďalej podnikať, či ma musí zamestnávateľ inak zamestnať, či ako to vlastne bude.....
ahojte dievčata... cakam tretie babo september 2015 .planovane ..tesime sa na neho aj deti a aj partner..AAALE... aj vas chytaju niekedy depky? mna hrozne.... mame hypo na byt .. plus ostatne vydaje k tomu .. niekedy ma chyta panika...
tie depky sa my striedajú s radosťou a stále dokola,mm má také isté pocity tak asi to nebude hormonmy,
babenky vsetky, co mate obavy z tretieho. Nasa najmensia ma tri mesiace. Nebola planovana, ale je milovana 😉 . Dakujem za nu, je uzasna, zasa ma niekam dalej posunula. Od zaciatku je to maly smejko, slniecko. Deti sa z nej velmi tesia a vlastne vsetci, cela rodina. A taketo nadherne foto mozeme mat s tromi detmi len my, velke rodiny 😎
júj tá fotka ma veľmi potešila, aj ja mám dievča chlapca a teraz ešte neviem ale nakoľko sme plánovali dosť dlho tretie dosť nás to oboch s mm zaskočilo ked to vyšlo. Vraj je to v dnešnej dobe čudné mať tretie ked už máš párik, tretie vraj skúšajú len tý čo majú bud chlapcov alebo dievčatá. Moje deti maju 10 a 7 tak aj tam vekový rozdiel bude väčší, no neviem. Myslím že najviac záleží na nás ako im to povieme a na prístupe k nim ako to prímu.MM je z troch detí a nemá dobrú skúsenosť tak asi preto,vraj pri troch je vždy niekto navyše, ale to asi bude prístupom jeho rodičov.
Ahoj, pripájam sa. Máme tri dievčatá. Tiež sme tretie neplánovali. Ale je zlatá a všetci sa z nej tešia.
@pooppy Presne toto mi povedali - vraj chceme tretie, lebo máme len baby 😀
No ja som tri deti chcela už pred svadbou. A drahému by nevadilo ani keby sme skončili pri 2 slečnách - on je spokojný s tým čo má a chlapca nerieši. Naše slečny sú aj za 100 chalanov. Nie sú to zrovna princeznovské typy 🙂
Tak sa necháme prekvapiť. Keď bude dievčatko, tak budeme radi, lebo zapadne medzi náš babinec a keď bude chlapec, tak budeme radi, lebo skúsime niečo nové. Jediné na čom nám zálež je aby bolo bábenko zdravé
@monhla Nám každý želal chlapca, a ja som jak blbec každému vysvetľovala, že nám je to jedno. Pošťastilo sa neplánovane a bolo nám jedno, čo to bude. A tatkovi, keď doktor oznámil, že na 90% dievča, tak sa začal smiať a keď mu ešte povedal, že bude jak kráľ s troma dcérami, tak už chodil pyšný ako páv 😀
@babetka78 Aj môj vždy tvrdil, že keď budú samé baby /vtedy sme mali len jednu/ tak si doma založí kráľovstvo a nechá sa obskakovať dcérenkami. A začínam tomu veriť, lebo mama je síce pre moje slečny fajn, ale tatinko je superstar 🙂 Doslova na ňom visia a jašia sa len s ním.
Jediné čo ho trápi, je koľko ostnatého drôtu bude potrebovať za 10 rokov na zabezpečenie plotu pred mládencami 😀 😀 😀
Ahojte kocky, pridavam sa k vam 🙂 moj maly ma 9 rokov, slecna bude mat 7, a teraz v 6. tyzdni 🙂
ahojte trojmaminky, tak ja mam 6 rocneho mladenca, trojrocnu princeznu a v novembri k nam zavita babatko - zatial blizsie neurcene ci bracek ci sestricka.
Uz sa velmi tesime, tretie babo sme planovali, obcas sice vecer padam "na hubu" uz pri tychto dvoch, ale verim, ze to zvladneme vsetci v radosti a spokojnosti 🙂
@monhla ja poznam jedneho ocka troch bab, ktory s nadsazkou hovori, ze zaraba len na vlozky 🙂
@gretocka Moji by velmi chceli babetko ale este som im nic nehovorila, chcem pockat do 12. tyzdna a potom im poviem 🙂
no my sme tiez rodicom a svokrovcom a detom v tom istom case povedali cca okolo 11 tyzdna 🙂
Ahojte, ja mam 10r dceru a syn ma 8r a teraz sme 7 tt+2dni.U nas to tiez nikto este nevie ani rodina ani deti,ja manzel a kamaratka🙂
Ahojte, po dnešku sa pridávam k vám. So zmiešanými pocitmi 🙂 Máme doma skoro 4 ročnú babu, skoro 1 ročného chlapca a bum 7+2 tt. Ešte som šokovaná, prvé deti boli plánované a pilne "odpracované". Tretia fazuľka prišla, že sme ani nevedeli. Po pôrode a popri kojení mi nestihol nabehnúť ani cyklus 😀
Ahojte. Tak ja mám doma 2 deťúrence (medzi nimi rozdiel len 1,5 roka) a na ceste ďalšie. Vôbec sme tretie bábo ešte neplánovali...chystala som sa pomaly do práce, tešila sa , že konečne vypadnem z toho stereotypu, budem užitočná aj pre iných. A bum.....šok....čakáme ďalšie bábo...(aj napriek dojčeniu a kondómom). Nemám ani 30r....už som skoro 3roky na materskej....Asi mesiac som len plakala.....neviem ako to zvládnem..Už teraz som niekedy zrelá na psychiatriu...Cítim sa psychicky a fyzicky vyčerpaná po tých predošlých tehotenstvách, pôrodoch, dojčeniu...Ale myslím, že už som sa s tým postupne vyrovnala. Dieťa je dar....a my máme tú česť mať doma 3 darčeky....také jedinečné 🙂 Som rada, že sa aspoň touto cestou môžem vyrozprávať...
Ahoj ... ja som povedala, že to je zrejme dar... toto tehotenstvo zvládam na tri jednotky... asi to bude tým, že som tehotná byť nechcela... malá sa má narodiť v polovici októbra, síce ešte nemám ani zbalené tašky do pôrodnice, stále chodím do práce... menšie deti už začali škôlku a ja stále ešte chodím do práce a stále mám čas aj na torty - pečenie je moja záľuba. Síce budem musieť prestať asi na pol roka, a viem, že to ide byť drina, ale tešíme sa na malú... popri všetkým povinnostiam nemáme čas ani myslieť na meno, prípadne, aké to bude... a možno sa potvrdí, tretie dieťa býva ako med... necháme sa prekvapiť, potom napíšem.
babulkam so zmiesanymi pocitmi drzim palce, aby aby to rozdychali a tesili sa 🙂 My sme prave toto tretie pilne odmakali a uz sme mysleli, ze to ani nevyjde. Predosli dvaja nam vysli na prvy sup - ked sme si povedali, ze teraz, tak ten mesiac som bola tehotna, teraz sme si museli pockat takmer pol roka na dve ciarky 🙂
@gretocka Ty mas aspoň taký väčší rozdiel medzi deťmi a už sú rozumnejšie. Ja mám doma 11 mesačného, veď len teraz som rodila, ešte kojím, idú mu zuby a tieto bábätkovské veci. A zasa tehotná. Ale už sa s tým zmierujem, včera som sa síce dosť ľutovala, ale dnes svitol nový krajší deň a dajako už bude 😀 😵
my máme dvoch chalanov - prvý bude mať 7 rokov v oktobri a druhý má 2,5 roka... čakáme zase chlapčeka :D pohodička...teľíme sa veľmi, hlavne najstarší sa nvie dočkať kedy už konečne príde bábätko....len jeden problém mám...aké meno zase vymyslieť pre chlapca :D pre dievča mám aj 5 mien..ale pre chlapca sa nám nič nepáči :D
to bude zase za 5 minút 12 vymyslené meno 🙂 tak ako obaja do teraz 🙂 ale nevadí, hlavne že je zdravé... 😎
Ahojte mamicky. Pridavam sa k vam 🙂 Doma mame 13 mesacne dvojicky chlapcekov a teraz dalsie babatko na ceste. Neplanovali sme ho tak skoro ale teraz sa velmi tesime. Dolezite je, aby bolo zdrave. Bude to narocne, ale tak verim, ze to zvladneme 🙂
@jana2605 daniela a vladka mame my 😊
Dievčatá, po " šoku", ktorý sme zažili pred rokom dnes už držíme na rukách trojmešačného Jurka. 😀 😀 Veľký poklad náš. Doma máme 2 dievčatá 11r. a 8,5r. a tretieho chlapčeka.
všetko prebehlo v najlepšom poriadku, doslova som si užívala tehotenstvo...
Rozostavaný dom, úvery na krku, ale najkrajší pocit pri srdiečku. Všetko spolu zvládneme. 🙂 🙂

no ja to budem mať trocha zložitejšie.... mám chlapčeka 5 rokov, v decembri bude mať 6, dievča (mimochodom ako sto čertov) bude v lete mať 4 roky a manžel na týždňovke..... prácu si nechať musím, nakoľko máme nemalé finančné problémy ešte nás dobiehajú manželove dobrosrdečnosti keď bol mladý.. ale to tu nebudem písať....
jedna veľká výhoda je, že mám doma maminu, tá však ide na operáciu kĺbu v lete, tak verím, že do zimi bude jakž takž v pohode.. Od malej som šla na plno do roboty po roku... teraz som si dohodla prácu z domu, neviem ešte o koľko mi znížia plat, ale snáď lepšie, ako nič. Tebe koľko ubrali? Môj zamestnávateľ sa oháňa tým, že ušetrím na cestovnom... ale som rada, že mi tú prácu nechal.