icon

Časté budenie sa v noci 6 mesačného bábätka

zuzulik253
21. nov 2012

Ahojte! Môj malý bude mať 6 mesiacov a posledný mesiac sme v noci hore aj 10 - 15x a asi po 5 až 10 minútach zaspí, či už na rukách alebo na prsníku. Čo mám spraviť, aby sa mi tak často nebudil, lebo je to hrozné. Predtým mi spával celú noc, alebo sa zobudil raz alebo 2x. Myslíte, že je hladný alebo smädný? Ja už fakt neviem, čo mám robiť. Poraďte mi, prosím.

Strana
z2
luno
10. máj 2016

@yanni áno len skúšala som hladkať keď začal byť nespokojný a vedela som že sa prebidza nepomáhalo.. Zobrala som na ruky že ho pohojdam a nič.. Musela som dat cicik Ako sa ti to podarilo ??

stella33
10. máj 2016

Moj ma vyse 2 rokov a celu noc este neprespal ani raz 😒 Ale uz sa to zlepsuje a aspon sa to zredukovalo na 2-3 budenia. Mna najviac ubija to ranne budenie, kedy uz od 4 tej, ma len taky lahky spanok a je viac prisaty, ako spi.... Suhlasim s dievcatami, ktore hovoria, ze sa s tym treba zmierit, lebo je to potom psycho. 🙄

evka2310
24. sep 2016

Ahojte aj my posledny mesiac nespime ja som uz zufala lutujem aj ju urcite jej spanok chyba aj ked vobec to tak nevyzera cez den spi 2-3hodinky na dvakrat do 5 mesiacov spala velmi dobre a teraz ja neviem co to je 😩

luno
24. sep 2016

@evka2310 ja som to riesila snazila sa to zmenit ale nepodarilo sa mi to pred par danmi som sa potesila ze uz sa zobudil len raz v noci.. Ale to trvalo len tri dni teraz sa budi kazdu chvilku ako keby prezival cely den odznova.. Hladal ma aj ked som ho drzala a hladkala a tak krical mama neni mama neni.. No dufam ze z toho vyrastie.. Skusala som metodu vyplakania, aj tu bez placu ale docielila som vtedy ze mi drobec prestal chciet chorit vecer spat.. Potom som bola rada krd isiel spat o 1 rano ;(.. Takze som sa s tym zmierila

evka2310
24. sep 2016

No pekne teda ona ani neplace len mrmle doteraz spala velmi dobre lutujem hlavne muza a starsieho syna lebo oni sa tiez nevyspia...musime teda len vydrzat

luno
24. sep 2016

@evka2310 ano moj drahy sa na to nebudi ani len oko neotvori.. A teraz je maly nonstop na cici v noci ani na wc nekozem ist... Ale neboj ono to prejde raz ;) alr ak by si nasla sposob ako to zmetit budem rada ked mi das vediet ;)

evka2310
28. sep 2016

Presne aj mala cez den poriadne ani nechce byt kojena à v noci stale, doktorka vravela ze to mozu byt zubky ale ze aj to ze jej chybam ze ma musi citit. No ale preco v noci 😀 nas teraz chytaju aj sopliky tak uvidime ako budeme....

chillinka_ali
25. máj 2017

Ahojte 🙂 máme skoro 5mesiacov a už asi mesiac a pol je hore 5-6x za noc. Nespím s ním v posteli takže zakaždým sa dvyhnut, nakojit (väčšinu času len dudluje) a keď zaspí, opatrene preložiť do postieľky a idem si ľahnúť, a toto niekoľko krát ale o 4-4;30 to vzdám a beriem si ho k sebe do postele.
Cez deň ho viem uspať len v kociku alebo na prse (cez deň má 3asi hodinové -hod a pol dlhé spánky)
Takže s nočným videním nič neurobím a mám sa zmieriť S.pocas kojenia to takto bude ? 😀

barka667
25. máj 2017

moj ma rok a pol a stale sa budi

luno
25. máj 2017

@chillinka_ali môjmu drobcovi ktorý má už dva sa tak zmenil spánok ako vam.. odn tedy spí s nami postieľku mám prirazenu k posteli a zabráni dole do dnes.. malého som kojila 20m a 13dni vstávala som každú polhodinu až hodinu v noci vždy som si povedala že som tu pre neho a raz to skončí nemala som to srdce ho v takom malom veku prestať kojit.. skúšala som v noci rôzne metódy vyplakat aj už neviem ako sa to volalo niečo v zmysle odkojit bez plaču ani to sa nám nepodarilo.. tak som sa trápila keďže manžel chodí na 4 týždne do práce s týždeň doma.. musela som to zvládať úplne sama bez rodiny a dala som to užite si to nieje to také zlé ako sa cítiš.. musíš to zobrať ako to je a uvidíš bude ti lepšie len ja by som nevstavala tak ako to robíš ty ja by som ho mala pri sebe aby s sa vyspala a keď zamrnci otočila by som sa k nemu.. nezabúdaj teraz nespomenúť lebo sú malý a potom nebudeme v noci spávať keď budú veľký 😂 drž sa pevnú vôľu ti prajem a vytrvalosť

chillinka_ali
25. máj 2017

@luno @luno tak vravi sa že treba si uživat vštko okolo babatka 😀 ja som dnes skusila tu metodu čo tu niekto pisal že kojit a ked yacne yaspavat odpojiť a ked sa yacne budit zas prso a zas odpajat, aj 10x... ale vždy ako som zobrala prso tak do minuty plac :D takžže mysliš že ako prestanem kojiť a buude ž papavat tak bude spat lepsie ?

luno
26. máj 2017

@chillinka_ali no áno začal ... Tu metódu som skúšala aj ja ale beznádejne nepodarilo sa mala som aj knihu k tomu.. potom som skúšala úplne odstaviť keď mal rok potom keď mal rok a pol ale nedalo sa malý plakal veľmi tak som nemala to srdce tak som to skúsila keď mal 20m a 13dni lebo som už bola unavená keďže staviame dom malá som robotníkov a sama s malým musela som variť raňajky obed večera popritom ešte veľa veci takže to bolo o drzku malý nostop na prsníku už som bola zúfalá kruhy pod očami ako monokle tak vtedy som si povedala že už dosť že je veľký.. tak ráno sa nakojil a koniec zvládol bez plaču a trhania tričká.. podľa mňa dieťa musí byť na to prípravné až vtedy sa to dá. Začal o čosi viac krát ale žiadna sláva spánok je lepší ale sú dni kedy sú zle že sa budí v noci.. ale konečne spí cez deň dve hodiny minimálne a v noci keď sa zobudí hľadá má ale stačí keď si ľahnem k nemu a chytí mi vlasy alebo dám si ho k sebe .. ale všetko chce čas nič netreba uponáhľať..

Strana
z2