Cestovanie s novorodencom: Kedy je to bezpečné?
Po akom case od narodenia dietata ste sa aj s nim prvy krat vydali niekam na dovolenku? Letecky napr.? Bolo to ok, alebo by ste to urobili inak, napr. pockali kym ma dieta rok/dva/tri...?
S mojou malou sme boli v Turecku, keď mala pol roka. Bolo to v pohode , držali sme sa iba na lehátka v tieni, do bazéna sme s ňou nešli. Spánok na izbe dodržiavali. Pripadne prechádzky popri plazi. Starší syn si užil tobogany a ja kľud po dlhom čase...
Cestovali sme po Slovensku asi od jeho 3M, ak neratam rodinu a na dovolenku letecky sme 1x cestovali ked mal necely rok.
môj stále plakal, pokazili by sme dovolenku všetkým čiže my sme boli na dovolenke až keď už bol starší
Letecky v 4 rokoch, aby som neotravovala cestujúcich a nebehala dieťati stále okolo zadku a vedel obsedieť za stolom a zahrať sa s inými deťmi. A aby som so sebou nemusela ťahať pol domácnosti.
Novorodenec je prvych 28 dni.
Išli sme keď mal 10m a bolo to fajn, jednoduchšie ako keď mal napr. 2 roky. Osobne za výhodu považujem, keď už dieťa samé sedí, ľahšie sa dá zabaviť.
@sowhat cakala a bolo to najlepsie rozhodnutie
Vsetci co cestovali v malymi detmi fakt ze malymi, v konecnom dosledku olutovali
Balenie, cestovanie, dieta ma rezim totalne rozhadzany, kopa veci, neodsychnes si, s dietatom nemozes po slnku- veta typu isli sme sa rano prejst halo to mozes aj doma, ccely den sme lezali ma izbe alebo na terase haloo to mozes aj doma alebo niekde na SR, k veceru trochu okupat, halooo to mozes aj v bazene doma
Peniaze minute, dieta si nic nepatama, rpdicia neoddychnuti, nedajboze sa nieco stane dieta ochorenia no a fies si v zahranici pediatrov a pohotovosti

Od 6m niekoľko krát do roka.