Chodíte každý deň s deťmi von?
Toto je otázka skôr na mamky na RD. Chodíte s deťmi každý deň von, na ihrisko?
za každého počasia, 2 krát denne.
Ja sa cítim občas previnilo za to, že občas si dávame aj deň čisto len doma. Že sa z domu ani nepohneme. Mam 2,5 dieťa
Ano chodime doobeda aj poobede, nie vzdy na ihrisko, chodime vela aj do prirody..moj by bol najradsej vonku nonstop😀
chodila som, môj by mi to doma rozobral na súčiastky tak sme museli
Mam 2 skolkarov a od narodenia s oboma detmi kazdy den vonku 2x .....
Baby ja sa spýtam hlupo ale chce sa vám chodiť každý deň niekam? Alebo iba kvôli deťom?
My automaticky keď ideme von tak smer ihrisko, ale ja na toto niekedy ozaj nemám kapacitu. Moje dieťa by žilo na ihrisku najradšej
Cez leto aj dva krát denne, ale ja mam dvor, to sm ich pustila a behali a ja som robila čosi, poobede do prírody, na ihrisko sa mi moc nechce chodiť. A teraz raz denne, ked leje tak doma. Cez zimu sa ani mne nechce, a dakedy ani teraz ale oni sa tesia a treba nazbierať vitaminu d ešte. A ak máte deň čisto doma co robíte? Ja neviem co budem robiť cez zimu a za dažďa toľko doma
ked som bola RD, tak som chodila na to ihrisko, ale nie za kazdeho pocasia, ked bolo hnusne, boli sme doma, ked to niekoho bavi, chodil aj za hnusneho pocasia, ale neviem kto, lebo ja som skoro nikdy nikoho nevidela vonku 😀
ano chodila som kazdy den (nesla som len ked vyslovene lialo priserne cely den alebo fucalo). A nie, nechcelo sa mi zakazdym, ale prekonala som sa....niekedy sme sa len motali okolo domu, inokedy sme sli na ihrisko a ked bola nalada som nas nabalila, sadli sme do auta a urobili si dlhsi vylet ci uz do zoo, nejake vzialenejsie ihrisko alebo tak....
@autorka určite nie a už vôbec za každého počasia. Ale máme barák - záhrada, bazén, húpačky. Keby som bývala v paneláku, tak je to asi iné. Ale za každého počasia by som určite nechodila. To je taký otrepaný mýtus, že "by sa malo", ktorý som dodnes nepochopila, a to už mám jedno z detí dospelé. Prežilo😎
Podľa mňa je pre deti veľmi dôležité chodiť aspoň raz za deň von a teraz keď je ešte pekne, tak to treba využiť čo najviac.
ja mam rocnu a uplne kazdy den vonku nie sme. teda ak sa msli prechadzka. mame ale velku terasu kde travime skoro cele dni. beriem to teda ze v podstate vonku sme
@hortenziaj no my bývame v byte, keby sme mali dvor tak to je výhoda.
Doma sa spolu hráme, alebo spolu aj upratujeme - odmalička malú zapájam aj do domácich prác, odkedy o to javila záujem. Spolu vysavame, utierame prach, pecieme, varíme… čítame, kreslime. Veľa sa hráme s legom to baví aj mňa 😂 nemôžem povedať že sa nudime vždy vymyslím nejakú aktivitu. A už sa teším na predvianočný čas keď budeme spolu piecť 😊 a ak bude sneh, tak sa teším aj na sánkovačku
Aj na MD aj na RD aj keď chodíme do práce,deti sú vonku každý deň,....
Áno, každý deň od narodenia, minimálne raz denne, niekedy aj 3x denne 😀 keď je pekne, ale za každého počasia ideme, pokiaľ nie je silný, veľmi silný vietor. A niekedy ma to nebaví, ako aj teraz, hrozne ma bolí jedna noha, ledva chodím...ale keďže som sama na dieťa, nechcem, aby trpelo tým, že ma bolí noha. Takže na ihrisko určite, tam má kamarátky, kamarátov, vyhrá sa. Ale chodíme aj veľa mimo ihriska, na výlety, do iných miest atď.
Vždy sme chodili doobeda 2 hodinky a po obednom spánku na ďalšie 2-3 hodinky. Len keď pršalo sme nechodili ale inak stále aj v mrazoch ....ranná prechádzka v mraze bola vždy pre mna top.
Kazdy den, doobeda a poobede, aj ked prsi, tak gumakya do mlaky a ak sa fakt nedavon, tak idemedo kutika. Doma nemoze byt, nudi sa a riči. Kopukrat sa mi tak neeechce,ale ked si mam vybrat medzi tym ričanim a obutim sa von, tak ideme.
Chodili sme von za každého počasia dvakrát denne. A nie, nechcelo sa mi vzdy, ale musela som sa niekedy premôcť. Neviem si predstaviť, že by som doma držala zdravé dieťa plné energie len kvôli tomu, že som leniva ísť von.
Ja som chodila skoro za kazdeho počasia, nakoľko mi inak syn išiel rozobrať byť. Doma.sme boli, len keď som mala nejaký zdravotný problém ja alebo drobec a keď veľmi lialo alebo fúkalo.
Nie.Ked sme chceli,isli sme.Ked sa nam nechcelo,nesli sme.Ta sloboda je krasna,treba si ju uzit,ked pride skola,skolka,praca....To bude ina kava.Necit sa previnilo,lebo si pokazis aj tienpohodove chvile doma 🙂
My byvame v dome na ihrisko malo ale von prechadzka kazdy den a do parku pobehat..nemam rada ihriska hlava na hlave..na ihrisko vynimocne..
Chodila som von vzdy ked sa dalo. Inac by som sa v byte scvokla. Nie, nenudila som sa aj ked som bola doma, bolo co robit, bolo treba zamestnat dieta ale pre mna prechadzka bola psychohygiena a doteraz sa snazim ked sa da ist aspon na polhodinku von. Vonku sa okrem ihriska da robit tolko veci.
Chodila som 2x denne aj doobeda aj poobede.
Ahoj. Aj ked som Uz nebola na RD, tak minimalne prechadzka musela byt. S tak malym dietatom o to viac.
Chodila som s detmi kazdy den dvakrat, teda zvycajne na tej druhej prechadzke ma vystriedal manzel, ak prisiel vcas domov. A chodili sme rozne, na ihriska, do prirody, pripadne mensi vylet cez tyzden, velky cez vikend. Ja uz neviem, ci sa mi vzdy chcelo, ale isli sme vzdy. Ono, aj pre tu maminku je dobre, ked ide na vzduch. A ja sa priznam, na ihriska som posielala vacsinou manzela, ja som deti brala radsej niekde mimo, lebo mi liezli na nervy debaty o prdikoch a tomu sa na ihrisku clovek velmi nevyhne. Manzela s tym samozrejme neotravovali, takze sme to mali takto vyladene😉
Každý deň sme na vzduchu od 8:00-18:00 s občasnými prestávkami na jedlo a prebalenie. Od 8-10:00 terasa, od 10:00-14:00 školský dvor a od 14:00-18:00 opäť náš dvor.
Nechodím každý deň. Aj keď ja by som rada išla, sú dni keď mi malá povie že chce byť doma a tak sme doma. Rob podľa seba a ako to vám vyhovuje. Ak ani jeden neplačete že ste doma, tak je to v poriadku 🙂

Áno, minimálne raz každý deň, kvôli mne. Ale určite nie stále na ihrisko 😁