icon

Chodíte každý deň s deťmi von?

3. okt 2023

Toto je otázka skôr na mamky na RD. Chodíte s deťmi každý deň von, na ihrisko?

letfenixa
3. okt 2023

@jesenzima presne.
@autorka my bývame v paneláku a pokiaľ nie je syn veľmi chorý, tak ideme von.

minenkak
3. okt 2023

Chodili sme stále, na hodiny,v každom počasí,slnko dážď,vietor , mráz.Moje dieťa to robí stále,nevadí mu ako je vonku a to už je dospelé

tiika
3. okt 2023

Chodíme takmer stále doobeda a poobede. Okrem ihriska i do prírody, na prechádzku do mesta, do cukrárne, do obchodu, keď je horšie počasie do detského kútika alebo knižnice.
I ja to potrebujem, doma by niekedy prevrátila celú domácnosť, vonku sa občas zabaví i bezo mna, takze tam si dokážem i viac oddýchnuť.
Niekedy sa dcérke nechce, alebo ak je fakt škaredo, tak zostaneme doobeda doma.
A deti okrem ihriska nechcú ísť niekde inde? Čo robíš na ihrisku.. hráš sa s nimi, dávaš na ne pozor, alebo tam máš nejakú kamosku na pokec či si môžeš precitat knihu?

maryetta
3. okt 2023

Aj preto sme chceli a hladali skor dom kde by bol dvor. Tak viem deti “vypustit” a ja si aj nieco porobim. Pripadne ak netreba ideme na prechadzku. Ale zase ja nie som ten typ co by som vysedavala na lavicke kym sa dieta “pohra”.

diewcatqoo
3. okt 2023

Nie, nechodila som von s dietatom kazdy den. Chodili sme podla toho, ako sa nam chcelo. Niekedy sme vybehli von 2-3x denne na chvilu, niekedy raz na dlhsie, niekedy sme nechodili vobec, ale hrali sme sa doma. Vobec sa necit previnilo, uzivaj si, ze nie si nicim viazana (pracou, skolou, skolkou) a chodte von tak, ako sa vam chce.

babatkoo
3. okt 2023

Ano 2x denne, doobeda 2 hod, poobede aj 4 hod. Doma by som zosalela. Nie zeby oni dom isli zburat ale ja potrebujem byt na vzduchu ;)

vulka
3. okt 2023

My sme chodili každý deň. A spravidla dvakrát. Bez ohľadu na vek. Čiže pár mesiacov alebo 4 roky. Skôr by som povedala, že domov sme chodili len spávať a jesť 🙂

luccija
3. okt 2023

Chodila veľa a rôzne...hlavne pre moju psychohygienu dieťa by bolo možno rado aj doma🙂

lulu8491
3. okt 2023

@autorka Keď ti vyhovuje byť deň doma a neísť von, buď doma. Nerieš, ako to majú ostatní. Keď si ty a dieťa/deti s týmto spôsobom ok, neprispôsobuj sa iným

jaond19
3. okt 2023

Ano chodim, ak by som bola v byte tak by som sa zblaznila neist. Teraz v dome ak sa mi nechce medzi ludí, vetrame sa na zahrade aj niekolko hodín.

zuzulka558
3. okt 2023

My sme boli stále vonku ak sa dalo domov sa len najesť alebo pospať keď nechcela v kočíku,,, ale našli sa aj dní len tak povalovat sa doma 😉

dominikamacakova
3. okt 2023

Nie

jana_eyre_2
3. okt 2023

Už nie som na RD, ale od maličkeho mala som s nimi bola každý deň vonku.. a či sa mi chcelo, chce? Samozrejme nenávidím byť doma zavretá, proste musím mať vždy nejakú zmenu v pôsobení, ísť von je aj premna psychohygiena.. najlepšie ísť úplne mimo okolia domu..

dominikamacakova
3. okt 2023

@vulka a kto vám varil a upratoval 😆

siska53
3. okt 2023

Pokial nejka neprsalo, tak ano a okrem zimy 2x za den.

jarnajar
3. okt 2023

So staršou som chodila vždy dva krát denne, trochu som to flákala počas tehotenstva, tam niekedy len raz. S mladšou niekedy doobeda idem, niekedy nie, no vždy poobede ideme pre staršiu, tak vtedy sme spolu všetky tri vonku tie cca 2,5 - 3 h. Ja sa teším.

dominikamacakova
3. okt 2023

@autor tu nedostaneš odpoveď, že nie, boli sme aj týždeň doma... tu ti každá dokonalá matka napíše ako si domov chodili iba užívať full servis plné energie. Doma navarené, upratané, deti čisté, ženy tip top upravené. Chodili aj keď boli vonku víchrice a mínus tridsať. Proste všetko tak ako má byť 😆 Tie ženy, ktoré nechodia s deťmi každý deň na ihrisko sa nepriznajú lebo by ich tu ukameňovali

hederamonstera
3. okt 2023

Kks zeny a kedy varite a upratujete ked ste cele dni vonku?

Autorka, my mame dvor, vacsinou sme tam, mna to nebavi po ihriskach a pod, tiez sa len zakazdym premaham, lebo aj doma s nimi je to na zblaznenie. Vdaka bohu ale za dvor.

dominikamacakova
3. okt 2023

@hederamonstera predsa v noci. Chodia spávať o tretej a o šiestej už hajde von 😄

hederamonstera
3. okt 2023

@dominikamacakova jaj tak😂 no to mozem okaslat😂

tomikejt
3. okt 2023

Áno, každý deň aj doobedu aj pooobede. Ak moc prší tak nejaký detský kútik. Od septembra už chodí do škôlky a ja do práce, ale po škôlke vždy ešte ideme aj von. Mňa to doma nebaví. Ešte kým je pekne tak sa to snažíme využiť.

1fifinka1
3. okt 2023

@autorka mam 3deti, dve už dospelé najmladšia ma 7. A nie nechodili sme von každý deň. A ani za každého počasia. A všetci sme ok 😁😁

x_mery_x
3. okt 2023

Ano, dvakrat denne.

jana_eyre_2
3. okt 2023

@dominikamacakova nerozumiem prečo to tak musíš zosmiešňovať.. ja doma nemám dokonalo, vždy na úkor toho že som proste bola a som s deťmi veľa vonku.. netuším či ti to zdvíha sebavedomie, keď potrebuješ zhodiť niekoho kto to robí inak ako ty.. autorka sa spýtala ako to majú iné, niektoré von chodia každý deň, niektoré nie - nič nie je správnejšie, obe možnosti robia ženy podľa toho ako to cítia a nie je to žiadna súťaž.. zneisťuje ta ak niekto iný von chodi ak ty nie?

cecilia29
3. okt 2023

Stále sme von. Od jari do jesene väčšinu dna.

fifina75
3. okt 2023

Áno, doobeda aj poobede, celý deň byť doma by ma rovno porazilo 😀

viestta
3. okt 2023

@hederamonstera ked sme vonku doma nema kto robit neporiadok. Odides z uprataneho bytu, vratis sa do uprataneho. A varit? Nie kazdy den treba stat pri sporaku tri hodiny, staci si veci zorganizovat a mas obed za pol hodiny v hrncoch a potom sa uz sam stara o seba.

zorana999
3. okt 2023

Tu sa dockas odpovedi len "áno, 12x denne".
Moja odpoved - nie, jasne, ze sa mi nechce. Všetko zbaliť, nachystať 5 misiek jedla, vytrepat sa z bytu, kým prídeme na miesto som cela spotena a potom 3 hodiny stať na nohách a dávať pozor. Takže áno chodím, ale 2 x denne som zrušila po mesiaci nakoľko v celom byte strašný bordel, nenavarene, atď. Chodíme po obede ale mňa núti aj to, že moje dieťa má okuliare a musí sa co najviac pozerať do diaľky na trénovanie zraku.
Tiež si vyčítam že mám veľa dní kedy by som bola celý deň len doma ale prinutim sa, veľmi....

emma022
3. okt 2023

Každý deň nie. Deti mám 3, keď je jedno choré nemôžem ho nechať samé doma a ísť dvoma von, aj keď tie sú zdravé. Takže keď sa nedá, nejdeme, keď sa dá ideme aj 2x.

hederamonstera
3. okt 2023

@viestta tak ja neviem kto tu robi ten bordel, ale tak ty vies vsetko.
U nas sa vari od ranajok po veceru, 1,5rocne dieta ti spravi bordel za 5 minut. Obcas treba hlbkove upratovanie ale tak co ja o tom viem. A samozrejme kazdy povazujeme bordel na roznej urovni