Choroba a kočíkovanie

henriett11
5. mar 2022

Prosim Vás.malu mám uz týždeň choru, horucky boli len den, potom len zvýšená teplota.. teraz nam zostali len sopliky, no mam pocit ze jej ich neviem poriadne vytiahnuť,a často dycha ústami, vdaka comu zacina byt zachripnuta...prva otazka na vas, nieje to uz dlho ked tie sopliky neustupuju?ako ste si s imi poradili vy? Druha ta dôležitejšia, chodíte kocikat von deticky ked su na tom takto zdravotne? Mala zvykne spávať vonku hodinu až tri...Pediatricka mi tvrdila ze jej to urobi dobre,lebo ze chlad jej pomoze na nostek lepsie lepšie dýchať,no tym ze spava s pootvorenymi ústami a vonku je chladno tak neviem či tým získam 🙄 vaše skúsenosti? Mala ma 8. Mesiacov

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maris5
5. mar 2022

Obliect a ist von, ak nie je velmi zima (-15) a ak nie je hmla.

pribinak
5. mar 2022

@henriett11 pokial nemá teplotu, nirmalne choďte von. Však sople a najmä take tie žasne môže mat aj mesiac

patka06
5. mar 2022

Ver pediatričke, ak nemá teplotu pokojne choďte na prechádzku, na čerstvom vzduchu sa uvoľní dýchanie

ukulela
5. mar 2022

@henriett11 aku mas odsavacku? Pred odsavanim strekni morsku vodu, odsaj a potom do odsateho supni nasivin. Do kocika vo zvysenej polohe aj na spanie.

ailiba
5. mar 2022

@henriett11 ja by som uz isla k lekarke, aby jej to nepreslo do kaslu a nesadlo na priedusky. Za mna v tomto pocasi by som s nou von nechodila. Dycha ustami a bude este viac zachripnuta.

marianarem
5. mar 2022

@henriett11 Sople mavaju deti kludne aj dlhsie. Ja som s malym chodila von aj so soplavym, praveze mu to vonku odpuchlo a sople povytekali.