icon

Choroba a samostatný spánok

nelka1122
23. apr 2018

Ahojte, prosím vás ako zistím či je dcéra (4mesacna) chorá ? Nemá teplotu .ja som chorá dosť už 4 dní. A ďalšie rady potrebujem v oducani zaspávania na prsníku lebo už by som niekedy potrebovala aby ju uspal aj muž a hlavne vnoci je to veľmi zle lebo sa budí každú hodinu a keďže stále papa tak je prejedená a potom sa podľa mňa budí preto.dakujem

truthy
23. apr 2018

Tak isto ako pri sebe, musis vidiet ci nema soplik alebo nejaky kaslik, vravis, ze teplotu nema.. Podla mna keby je chora tak si to vsimnes

veve10
30. apr 2018

Hlavne si daj aspon rusku ked si s nou a bojis sa aby neochorela. Zistis to tak ze bude teplotovat, soplit a pod.. ako u kazdeho ineho. Dieta ma casto imunitu (protilatky) z materskeho mlieka matky a stane sa, ze neochorie (ale moja napr. ochorela...je to asi individualne).
Nuz-oducis tak, ze ju nenechas zaspat na prsniku, ale vyberies ho, pred zaspatim. Ale to bude plakat, lebo ona sa tym prsnikom uspava a upokojuje. Urcite sa ti v noci nebudi casto preto, ze je prejedena-to na 100% nie, urcite nie u dojceneho babatka. Budi sa ti preto, lebo chce prsnik, chce citit blizkost matky, upokojuje ju to. Moja ma 15m, teraz som prestala dojcit a budila sa mi cely prvy rok 5-8x za noc, ak bola chora tak kazdu hodku. Uz som bola zufala. Proste je to otazka priorit-bud chces spat, alebo vyhoviet dietatku. Da sa to oducit, ale bude ti vela plakat. Ale da sa to zvladnut. Ja by som sa po mojej skusenosti asi snazila prestat v noci kojit (das jej iba vodicku), ale este pockaj par mesiacov-este je prislis malicka, este potrebuje mliecko aj v noci (aspon raz). Nic sa nestane ked par mesiacov nepojdes von zurovat, ved mas babatko. 😉