Choroba a samostatný spánok
Ahojte, prosím vás ako zistím či je dcéra (4mesacna) chorá ? Nemá teplotu .ja som chorá dosť už 4 dní. A ďalšie rady potrebujem v oducani zaspávania na prsníku lebo už by som niekedy potrebovala aby ju uspal aj muž a hlavne vnoci je to veľmi zle lebo sa budí každú hodinu a keďže stále papa tak je prejedená a potom sa podľa mňa budí preto.dakujem
Hlavne si daj aspon rusku ked si s nou a bojis sa aby neochorela. Zistis to tak ze bude teplotovat, soplit a pod.. ako u kazdeho ineho. Dieta ma casto imunitu (protilatky) z materskeho mlieka matky a stane sa, ze neochorie (ale moja napr. ochorela...je to asi individualne).
Nuz-oducis tak, ze ju nenechas zaspat na prsniku, ale vyberies ho, pred zaspatim. Ale to bude plakat, lebo ona sa tym prsnikom uspava a upokojuje. Urcite sa ti v noci nebudi casto preto, ze je prejedena-to na 100% nie, urcite nie u dojceneho babatka. Budi sa ti preto, lebo chce prsnik, chce citit blizkost matky, upokojuje ju to. Moja ma 15m, teraz som prestala dojcit a budila sa mi cely prvy rok 5-8x za noc, ak bola chora tak kazdu hodku. Uz som bola zufala. Proste je to otazka priorit-bud chces spat, alebo vyhoviet dietatku. Da sa to oducit, ale bude ti vela plakat. Ale da sa to zvladnut. Ja by som sa po mojej skusenosti asi snazila prestat v noci kojit (das jej iba vodicku), ale este pockaj par mesiacov-este je prislis malicka, este potrebuje mliecko aj v noci (aspon raz). Nic sa nestane ked par mesiacov nepojdes von zurovat, ved mas babatko. 😉

Tak isto ako pri sebe, musis vidiet ci nema soplik alebo nejaky kaslik, vravis, ze teplotu nema.. Podla mna keby je chora tak si to vsimnes