icon

Čím utierate tváričku vašich bábätiek po slinách a slzách?

3. apr 2023

Po slinách, slzách a tak

Strana
z2
belllinka
3. apr 2023

Žeby podbradník, papierová vreckovka, proste niečo čisté ? 🙂

autor
3. apr 2023

@belllinka ale len tak na sucho? Keď tam má zaschnuté niečo? Napríklad mi teraz berieme antibiotika, sirup a niekedy mu strčie po líčku, to na sucho nedám dole..

tosomja
3. apr 2023

Vlhčené utierky, keď sme vonku. Doma ich umývam a do uteráka.

lulana79
3. apr 2023

bavlnenú plienku - kúsok namočím a tak... iba vodou

autor
3. apr 2023

@tosomja no ja utierkami nechcem lebo mne sa zdá že trošku sčervenie po utretí vlhčenou utierkou

stanulienkat
3. apr 2023

Neveriiiim.😄

ivangeline
3. apr 2023

Myslim,ze vsetci pozname vodu.

mimi3008
3. apr 2023

Ak mas nahodou doma vodu, tak ta je dobry zlepsovak

autor
3. apr 2023

Jasné zase musíte byť ironické a mať blbé poznámky. Keď s ním budem von tak kde budem zháňať vodu? Alebo na výlete??? Pýtala som sa či niesu nejaké utierky na tvár o ktorých ja neviem ale dobre. Majte blbé poznámky

marcellka32
3. apr 2023

Majú v DM vlhké utierky čo obsahujú 100% len voda

belllinka
3. apr 2023

čo tak si zobrať malú flašku s vodou?

autor
3. apr 2023

@marcellka32 ďakujem 🙏

mirka438
3. apr 2023

Ved pises o stecenom sirupe na lici. Tak snad dieta umyjes doma, nie? Vonku najdes vodu napriklad vo flasi, ktoru si vezmes z domu presne na tento ucel👌

stanulienkat
3. apr 2023

Už tomu rozumiem ....za všetko hovorí vetné spojenie -keď budem s ním von.😉

belllinka
3. apr 2023

@stanulienkat 🤣🤣🤣

autor
3. apr 2023

@marcellka32 ďakujem ešte raz ☺️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sono2
3. apr 2023

Tak vodu

1mina
3. apr 2023

Doma normalne navlhcim ruku do vody a umyjem mu nou tvar, utriem do utierky/uteraka. Vonku to mam vymyslene tak, moji piju cistu vodu vavsinou, tak ked sa niecim zagebru co je vidiet tak tak nalejem trocha z ich flase na papierovu vreckovku a umyjem.

tosomja
3. apr 2023

Môžeš si vziať do termosky vodu, bavlnené tampóny určené pre deti a tak.

simona20201309
3. apr 2023

Klasické latkove vreckovky doma namočiš vo vode a daš do sáčku. Len ich vždy po návrate z von výber a daj vysušiť, nech nekysnú. Jednoduchšie je nosiť suché látkové vreckovky a v prípade potreby namočiť vodou z fľaše.
https://www.evonashop.sk/detske-vreckovky-mix-6...

viestta
3. apr 2023

Navlhcenou plienkou, ked sme boli vonku, tak vlhcenym obruskom na prdelky

beata_k
3. apr 2023

No co ti poviem? Ked neviem co skor, tak i moje tricko dobre 😄 (vodou a vonku vlhcenymi, pripadne vodou z flase)

viestta
3. apr 2023

@beata_k ano, tricko to zvykne schytat prve 😀 Ked je "dobre" obdobie, tak denne aj 5 materskych tricek stihas vymenit, ked vobec stihas vymenit 😅

beata_k
3. apr 2023

@viestta Ked vobec stiham vymenit 😄👍

audrye
3. apr 2023

Pouzivala som vlhcene - aj tieto babylove co baby pisali ale uplne neskodne a najcistejsie zlozenie maju Water wipes (foto).. inak riesenie, ak by drazdili vlhcene, je aj flasticka s vodou a bavlnena utierka plus nepremokave puzdierko.

majlo1234
3. apr 2023

Ja nicim, ved preto sa malym detom hovorime soplaci, ze im vzdy volaco tece z nosa. Doma umyjem cistou vodou

petamich
3. apr 2023

doma umyjem a vonku pouzivame niektore utierky 99% vody (pampers, waterwipes) alebo si nalejem na plienku/servitku vodu z flase

andreatytler
4. apr 2023

Ked mu isli zuby a slintal, mal podbradnik non stop a tym som utierala. Ak bolo nieco lepkave a neslo podbradnikom, alebo papierovou vreckovkou, nechala som tak a umyla doma. Cim menej sa ta jemnulinka pokozka sucha, tym lepsie. Neviem ako vy ale my sme nechodili na dlsie ako na hodinu, takze to mohlo pockat kym prideme domov.

Strana
z2