Čím utierate tváričku vašich bábätiek po slinách a slzách?
Po slinách, slzách a tak
@belllinka ale len tak na sucho? Keď tam má zaschnuté niečo? Napríklad mi teraz berieme antibiotika, sirup a niekedy mu strčie po líčku, to na sucho nedám dole..
Vlhčené utierky, keď sme vonku. Doma ich umývam a do uteráka.
bavlnenú plienku - kúsok namočím a tak... iba vodou
@tosomja no ja utierkami nechcem lebo mne sa zdá že trošku sčervenie po utretí vlhčenou utierkou
Neveriiiim.😄
Myslim,ze vsetci pozname vodu.
Ak mas nahodou doma vodu, tak ta je dobry zlepsovak
Jasné zase musíte byť ironické a mať blbé poznámky. Keď s ním budem von tak kde budem zháňať vodu? Alebo na výlete??? Pýtala som sa či niesu nejaké utierky na tvár o ktorých ja neviem ale dobre. Majte blbé poznámky
Majú v DM vlhké utierky čo obsahujú 100% len voda
čo tak si zobrať malú flašku s vodou?
@marcellka32 ďakujem 🙏
Ved pises o stecenom sirupe na lici. Tak snad dieta umyjes doma, nie? Vonku najdes vodu napriklad vo flasi, ktoru si vezmes z domu presne na tento ucel👌
https://www.mojadm.sk/babylove-vlhcene-utierky-...
Tieto obsahujú len vodu
Už tomu rozumiem ....za všetko hovorí vetné spojenie -keď budem s ním von.😉
@stanulienkat 🤣🤣🤣
@marcellka32 ďakujem ešte raz ☺️
Tak vodu
Doma normalne navlhcim ruku do vody a umyjem mu nou tvar, utriem do utierky/uteraka. Vonku to mam vymyslene tak, moji piju cistu vodu vavsinou, tak ked sa niecim zagebru co je vidiet tak tak nalejem trocha z ich flase na papierovu vreckovku a umyjem.
Môžeš si vziať do termosky vodu, bavlnené tampóny určené pre deti a tak.
Klasické latkove vreckovky doma namočiš vo vode a daš do sáčku. Len ich vždy po návrate z von výber a daj vysušiť, nech nekysnú. Jednoduchšie je nosiť suché látkové vreckovky a v prípade potreby namočiť vodou z fľaše.
https://www.evonashop.sk/detske-vreckovky-mix-6...
Navlhcenou plienkou, ked sme boli vonku, tak vlhcenym obruskom na prdelky
No co ti poviem? Ked neviem co skor, tak i moje tricko dobre 😄 (vodou a vonku vlhcenymi, pripadne vodou z flase)
Ja nicim, ved preto sa malym detom hovorime soplaci, ze im vzdy volaco tece z nosa. Doma umyjem cistou vodou
doma umyjem a vonku pouzivame niektore utierky 99% vody (pampers, waterwipes) alebo si nalejem na plienku/servitku vodu z flase
Ked mu isli zuby a slintal, mal podbradnik non stop a tym som utierala. Ak bolo nieco lepkave a neslo podbradnikom, alebo papierovou vreckovkou, nechala som tak a umyla doma. Cim menej sa ta jemnulinka pokozka sucha, tym lepsie. Neviem ako vy ale my sme nechodili na dlsie ako na hodinu, takze to mohlo pockat kym prideme domov.

Žeby podbradník, papierová vreckovka, proste niečo čisté ? 🙂