icon

Čista voda pre dieťa v zime

19. sep 2020

tie maminy co davate malym detom len cistu vodu v com ju nosite vonka v zime? vo 🍼 ochladne rychlo aj v termoobale.. ako to riesit

Strana
z2
rakywanda
20. sep 2020

Každé dieťatko ma svoj pohárik, na ňom značku. Bud si samo vypýta vodu, alebo ja sa pravidelne pýtam. Ale tiež je to o človeku. Minule som bola zastupovať poobede v inej triede a tam od rána ani jeden pohárik použitý.

marianeta
20. sep 2020

@janickacrazy no tak v takej škôlke by som dieťa nenechala,alebo by som sa sťažovala u zriadovatela..Však to neexistuje aby bolo dieťa takmer 8 hodín bez tekutín.. U nás má každý svoj pohár a podľa potreby detí pijú..To nie že pitný režim len to čo je k raňajkám obedu a olovrantu..

janickacrazy
20. sep 2020

@marianeta no my sme na dedine, je tu len jedna školka a sťažovali sme sa a nikam to neviedlo

marianeta
20. sep 2020

@janickacrazy takze napríklad deti ktoré majú bezlepkovú diétu nemajú v škôlke šancu? Či to nevadí,že si nosia svoju stravu?

janickacrazy
20. sep 2020

@marianeta tu také deti nie sú, takže neviem netuším

marianeta
20. sep 2020

@janickacrazy A nedá sa sťažovať niekde na nejakej inšpekcii? Školskej ..však toto nie je v poriadku..A keď sú horúčavy aj vtedy im páchajú malinovky,mlieko a sladké čaje?

janickacrazy
20. sep 2020

@marianeta áno, aj ked je horko majú len sladené vody a sladený čaj a sladké mlieko, vačšinou ešte aj to dávajú ochutené, áno, sťažovali sme sa 2 mamičky, tak dali urobiť anketu pre všetkých rodičov a všetci súhlasili so sladkými nápojmi okrem nás dvoch, čo ti poviem 😅

stanislavicenka
20. sep 2020

Ja nosim vodu tiez v kazdom pocaei, ked ideme von, a v time teplejsiu a vydrzi v kabelke.
Este tu jedna mamicka pisala, ze deti piju ibq caj.
Caj sa pije pri chorobe, inak pijeme, vsetci doma, cistu vodu. A vidim tiez tie prekvapene tvare mamiciek, ze deti piju vodu. V skolke tiez prizvukuju, aby rodicia deti naucili pit vodu, lebo to sa pije pocas dna, teda okrem nezmyselneho ochuteneho mlieka kazdy den na desiatu

marianeta
20. sep 2020

@janickacrazy to nemôže byť ani pravda 🤦.. Moje nervy..však sa deťom musia sliny lepiť ..

elviku11
21. sep 2020

Naučte deti piť z vodovodného kohútika, normálne z ruky a máte po probléme. Moja sa tak chodí napiť čistej vody hocikde. ... Keď už teda hovoríme o Tom, že v škôlke im dávajú len caj

tulipanicek
21. sep 2020

Aké veľké je dieťa?

Strana
z2