icon

Čo by ste pri polročnom dieťati robili inak?

4. mar 2025

Každý rodič má svoje skúsenosti a niekedy si spätne uvedomíme, že by sme niektoré veci mohli robiť inak. Ak by ste sa mohli vrátiť do obdobia, keď malo vaše dieťa 6 mesiacov, čo by ste zmenili? Možno by ste venovali viac času hre, zmenili prístup k spánkovému režimu, alebo sa menej stresovali? Podeľte sa o svoje skúsenosti, rady a pohľady, ktoré môžu pomôcť ostatným rodičom.
Cieľ diskusie:
• Inšpirovať budúcich a súčasných rodičov.
• Zdieľať praktické tipy a skúsenosti.
• Povzbudiť k otvorenej diskusii o výzvach rodičovstva.

lucia13022023
4. mar 2025

Zaplatila by som si prednášku o spánku skôr 🤣 inak nič.

diewcatqoo
4. mar 2025

Prestala by som riesit kazdu blbost a uzivala si viac chvile s babatkom.

silvike
4. mar 2025

No, ja osobne by som u nas nezmenila vobec nic. Ani pri jednom dietati. Vsetko som robila najlepsie ako som vedela a myslim, ze aj celkom fajn. A zrejme by som vsetko podobne robila vzdy. Takze ja nic. Ale mozno mi nieco este napadne.

deti95060810
4. mar 2025

určite sa menej stresovala .... viac by som to brala športovo.

tinka8512
4. mar 2025

Pri mojom prvom dietati som urobila vela chyb a to ze som pocuvala na generaciu 50plus , nenapisem tie chyby ale pri dalsich detoch som uz isla uplne podla seba a to: dojcila na poziadanie,spala s babatkom od prveho dna , nedavala do choditka atd. Podla mna clovek olutuje najviac to ,ked sa neriadi vlastnymi pocitmi a necha sa ovplyvnit inymi

mabenn
4. mar 2025

vyhodila moju mamu skor

sticker
siska53
4. mar 2025

Ja by som jedine pri druhom skor zacala tlacit na pediatricku, nech nas poslu na vysetrenia. Mohla som skor zacat chodit s dcerou na babyplavanie a lepsie tak rozvijat svalstvo ( slabsi svalovy tonus). Takto sme zacali az v roku.

13uzivatelka11
4. mar 2025

Viacej by som sa venovala psychomotorickemu vývoju

zuzinka888
4. mar 2025

Uz by som neverila radam inych- nenos ho lebo si zvykne...

patka06
4. mar 2025

Ja už by som menej nakupovala, pred narodením a za 1. polrok som nakúpila kopec vecí, ktoré sme vôbec nevyužili

euka210
4. mar 2025

Nenaucila by som ho staticky sediet, co som urobila pri 1.dietati a potom bol lenivy do lozenia. A viac pocuvat svoj instinkt a dieta.
Pri dalsich detoch som uz bola mudrejsia. Prve dieta je take "skusobne", tretie za odmenu 😁

luccija
4. mar 2025

Menej nakupovala a viac oddychovala.

anna_anicka83
4. mar 2025

Ja som pri ďalších deťoch po prvej poľavila. Sledovala len naozaj významné miľníky, neporovnávala. Nemala som depku, keď som s dieťaťom nebehala po baby plávaniach, nepúšťala mu v bruchu Mozarta a nezrežimovala celý deň. Stále som si povedala, mám tu malého človeka, teraz potrebuje toto, teraz toto, teraz to chce takto a išla som. Do jedného roka som nič viac neriešila. Tam ten vývoj je tak neustály, že to čo platilo jeden týždeň, druhý nebude. A naozaj je to len obdobie a aj keď sa to nezdá prejde rýchlo.

taktotedanie
4. mar 2025

V danej chvili som sa o dieta starala najlepsie ako som vedela.. aj s chybami a mozno nie podla odporucani ale robila som co som vedela
Menej by som stresovala, plakala, nebala sa dat dieta inej osobe z rodiny ak chceli pomoct, nebola na dieta tak uzkostliva, nepocitala kolko za den zjedlo ci vypilo tekutin

tms2311
25. mar 2025

@lucia13022023 dobrý deň, kde ste si kupili prednášku o spánku ? Dakujem

lucia13022023
25. mar 2025

@tms2311 dobrý deň, stránka lepší spánok bábätiek - režimy