icon

Čo by ste robili inak vo výchove a v starostlivosti o dieťa?

lesana88
15. aug 2013

Som mamickou 3-mesacnej dcerky, no uz teraz sa spatne pozeram na to, co som zazila a vravim si, ze by som niektore veci uz robila inak . Ako je to s vami? Co by ste robili uz dnes inak vo vychove, v starostlivosti, v pristupe? Mozno to niektorym mamickam pomoze 🙂

Strana
z2
jolinarr
15. aug 2013

@zuzidr tak toto isté si hovoríme aj my s mužom 😀 že raz do našej postele dovedie aj frajera a budú obidvaja medzi 😀 nami

anjelicek26
15. aug 2013

Nemenila by som asi nic. Chyby robi kazdy, ale na nich sa aj uci. Je to prirodzene a deti su velmi zhovievave a daju nam cas a chyby odpustaju. To, co som sa naucila pri dcerke, z toho teraz tazia chlapci... za to jej budem vzdy vdacna. Za to aka je. A vdaka nej aj jej brat. Povahou, spravanim. Vychovavame jeden druheho. V zivote nie su druhe sance, preto taketo co by bolo keby je uplne zbytocne.. ziadne co by keby.. radsej rovno spravne... aj ked to spravne je po kazdy raz inak ;)

dejnas
15. aug 2013

@anjelicek26 úplne super si to napísala.... je to tak, každá matka, ktorá má viac detí, vychováva a pritom sa učí .... 😉

pre každú matku je DôLEŽITÉ a naopak NEPODSTATNÉ úplne niečo iné....
a v neposlednom rade - každé dieťatko je iné !!! má svoje špecifické potreby.... jedno zbožňuje cumlíky, druhé ich vypľúva.... jedno sa rado nosí na rukách, či v šatke, druhé je spokojné v kočíku, ďalšie zaspí pokojne samo vo svojej postieľke, iné spáva do 6 rokov pri mame ....
jedinou chybou by bolo - nemilovať ich!
preto sa to nedá takto jednoznačne zosumarizovať a vymenovať "omyly"

salome123
16. aug 2013

@evi55 preco bola podla teba chyba dat dieta do skolky pred 3r?

ja by som uz nikdy nedala svojmu dietatu vajecny bielok pred 1r zivota.... vyhli by sme sa mozno navstevam alergologičky :-/

kalifa28
16. aug 2013

@salome123 a prečo si ho dala?? ved všade píšu, že bielok do roka v žiadnom pripade nie! či si to nevedela?

evi55
16. aug 2013

@salome123 bolo to veľmi zavčasu. do troch rokov je to ešte len batoľa.

klincek
19. aug 2013

@salome123 nevycitaj si to, stavaju sa horsie veci. a nie je iste, ze alergiu spustil prave ten bielok, mohlo to byt stretnutie viacerych faktorov naraz a bielok to mozno len "dorazil"-a mozno ani to nie..

Strana
z2