Čo je to za vyrážku?
Ahojte baby malemu som nasla rano toto na rucke. Ja si myslim ze je to stipanec od komara ale nevidela som este takyto. Neviete,je to stipanec ci mam ist k lekarke? Mozno budem na smiech ale ked teraz vsade citam a pozeram o epidemii osypok tak sledujem kazdu bodocku co mu najdem.😁 Vo stvrtok mame poradnu a ockovanie.

pod+a mňa to bude šttípanec. vidno v strede taku tmavšiu časť. k doktorke ani nie, podľa mňa by stačilo do lekárne, kde ti na to isto niečo dajú. niektoré detičky sú háklivejšie aj na takéto štípance
kliest?
Stipanec a reakcia nan.Svokra dostala strasnu reakciu na stipanec od cohosi.Musela na pohot.na inj.a lieky a potom k obv.na atb.a preslo to.sleduj a uvidis,ci sa bude zvacsovat.daj fenistil ak mas kv.a gel.
Nas starsi syn takto reaguje na kazde ustipnutie. Avsak dcera mala neuroboreliozu,takze takyto flak by som ja asi konzultovala s mudr
..kvalitne reakcia na stipanec , komar mohol prednou postipat nejake zviera a potom ju . urcite by som dal tak o tyzden spravit test na boreliozu ..neprenasaju len klieste, ale aj kade co ine.
.. co sa tyka ockovania, to si urcite dobre rozmysli ci je je to dobry napad. informacie o rizikach ockovania najdes tu - https://www.modrykonik.sk/group/1799/
Tiez si myslim, ze stipanec od komara...My sme boli teraz na dovolenke v Grecku a ked synov postipali komare mali to presne ako tvoj syn..Nema to vplyv na ockovanie a v poradni to mozes kludne ukazat lekarke...
A dala by som nato octanovu mast...Z chladnicky...
Baby diky aj som si myslela ze to je od komara len ma to zmiatlo ta bodka v strede... lebo mna ked ustipne komar( co je dost casto kedze na mna idu ako na med) tak tam taku bodku v strede nemam. Ideme ockovat proti osypkam tak radsej sa uistim 😉

mne to pride ako stipanec