icon

Čo je to za vyrážku?

nikcabb
30. júl 2018

Ahojte baby malemu som nasla rano toto na rucke. Ja si myslim ze je to stipanec od komara ale nevidela som este takyto. Neviete,je to stipanec ci mam ist k lekarke? Mozno budem na smiech ale ked teraz vsade citam a pozeram o epidemii osypok tak sledujem kazdu bodocku co mu najdem.😁 Vo stvrtok mame poradnu a ockovanie.

Čo je to za vyrážku?
ivec16
30. júl 2018

mne to pride ako stipanec

win_gi
30. júl 2018

pod+a mňa to bude šttípanec. vidno v strede taku tmavšiu časť. k doktorke ani nie, podľa mňa by stačilo do lekárne, kde ti na to isto niečo dajú. niektoré detičky sú háklivejšie aj na takéto štípance

bianka532
30. júl 2018

kliest?

regi95
30. júl 2018

@nikcabb určite radšej k lekárovi. Kamarátku takisto dačo uštiplo, nevenovala tomu pozornosť ale potom sa jej to zväčšovalo. Išla k lekárovi a mala zvýšený CRP na 175. Tak radšej pozor 🙂

lucifera
30. júl 2018

Stipanec a reakcia nan.Svokra dostala strasnu reakciu na stipanec od cohosi.Musela na pohot.na inj.a lieky a potom k obv.na atb.a preslo to.sleduj a uvidis,ci sa bude zvacsovat.daj fenistil ak mas kv.a gel.

mata128
30. júl 2018

Nas starsi syn takto reaguje na kazde ustipnutie. Avsak dcera mala neuroboreliozu,takze takyto flak by som ja asi konzultovala s mudr

mijunik
30. júl 2018

@nikcabb vyzerá to síce ako štípanec a silnejšia reakcia, ale píšem Ti preto, lebo spomínaš očkovanie. Pri očkovaní musí byť dieťatko 100-percentne zdravé, takže kým nebude jasné, z čoho ten fľak je, nech lekárka Tvojho synčeka neočkuje, nech to trošku posunie. 🙂

prevenar
30. júl 2018

..kvalitne reakcia na stipanec , komar mohol prednou postipat nejake zviera a potom ju . urcite by som dal tak o tyzden spravit test na boreliozu ..neprenasaju len klieste, ale aj kade co ine.

.. co sa tyka ockovania, to si urcite dobre rozmysli ci je je to dobry napad. informacie o rizikach ockovania najdes tu - https://www.modrykonik.sk/group/1799/

viera
30. júl 2018

Tiez si myslim, ze stipanec od komara...My sme boli teraz na dovolenke v Grecku a ked synov postipali komare mali to presne ako tvoj syn..Nema to vplyv na ockovanie a v poradni to mozes kludne ukazat lekarke...

viera
30. júl 2018

A dala by som nato octanovu mast...Z chladnicky...

nikcabb
autor
30. júl 2018

Baby diky aj som si myslela ze to je od komara len ma to zmiatlo ta bodka v strede... lebo mna ked ustipne komar( co je dost casto kedze na mna idu ako na med) tak tam taku bodku v strede nemam. Ideme ockovat proti osypkam tak radsej sa uistim 😉