Čo robiť, keď je dieťa urieknuté?
Ahojte maminky vuem ze kazdy ma iny nazor na urieknutie vlastne neviem ci osobne ja sama tomu verim ale mate nejake babske recepty ?? 🙂 dakujem
urieknutie vznika v hlave a treba sa ho zbaviť hlavne tam... 😉
Takze pri tych zapalkach ani nie je moznost,ze by sa urieknutie ani nekonalo.Ked parny pocet tak zena,ked neparny tak muz...🙂 To ako v stredoveku,ked zabijali bosorky.Uviazali jej tazky kamen na nohu a hodili do vody,ked sa utopila,tak sa mylili a nebola to bosorka.Ked sa jej zazrakom podarilo vyslobodit,tak to bol signal,ze je naozaj bosorka a upalili ju.
Toto urieknutie...hm...neviem neviem,radsej ani nic nenapisem.
@drobec_l ahoj, necitala som vsetky prispevky, iba niektore, ale tak reagujem na tvoju otazku..praktiky, ktore ti pisu baby tu, mozu naozaj fungovat, ale je to okultna praktika a v konecnom dosledku mozes dietatku po duchovnej stranke ublizit..neviem ci si veriaca, ja som krestan a musim povedat, ze je mi velmi luto, ze kopec katolikov toto tu praktikuje (vratane mojej babky)..
aj mne sa stalo, ze dieta mi po prechadzkach niekolko vecerov preplakal (neskutocny rev) bez zjavnej priciny a tiez mi behalo po rozume, ci to nie je urieknutie..ale mame na maleho taku taktiku, ze ked je najhorsie, dame ho do ergobaby a tam nam vzdy stichen do minutky, dvoch a potom zaspinka 🙂
na poradni nam povedali ze maly narastol tento 1. mesiac o 7 cm- co je naozaj dost a teda zlaticko mohlo mat rastove bolesti 🙂 ktovie..kazdopadne, nevarili sme ziaden cistes, ziadne potieranie plienkov a podobne a druhy mesiac, sa nam stalo len raz, ze bol takyto plac- takze sup do ergobaby (vak) a pohodka..
mozno ze bude lepsie, ak najdes inu moznost, ako ukludnit dieta, priüpadne to s nim radsej preskac, ako snurky a cistec..
a este poznamka, teraz nabehli tieto neskutocne teploty..mozno ti diete reaguje prave negativne na ne. moj syn, toto tiez velmi zle znasa, zle spinka a potom je cely nepokojny a nervny trosku..
Radím svätenou vodou z nejakého pútneho miesta potrieť alebo pofŕkať a prežehnať. Modlitba tiež neublíži. POZOR na okultné praktiky - tie sa potom s človekom vlečú dlhú dobu a ubližujú v rôznych oblastiach. Dzrím palce 🙂
Boze ja som mala vcera taku hnusnu migrenu ze to na mna urcite mrzko pozrela suseda z 12 poschodia a sa mi vidi ze predavacka v pekarni tiez na mna nejak skaredo kukala ked nad tym tak premyslam - boze naco som si ja blba davala tabletky od bolenia hlavy ked mi bolo treba len si ist pozicat od druhej susedy ostanu plienku a bolo by mi to zazrakom preslo - baby prosim vas kebyze ten cas co venujete najdeniu vinnikov urieknutia a aplikaciam kadejakych "carodejnickych" remedii venujete radsej tomu aby ste premyslali co tomu dietatu naozaj moze byt a ako mu efektivne pomozete tak by ste hadam aj na taketo blbosti zabudli a bolo by po uriekaniach
poznáte čistec a čistulienku? najlepšie čo môže byť!
Necitala som vsetky prispevky.. bohate mi stacila necela prva strana...pretoze niektore nazory ..mala som dost!
Je jendo, ci si veriaci clovek, ci neveriaci. Je jedno ci sa vsetko odvija od toho, ze je to v hlave, ci nie...
Kto si urieknutie zazil, ten sa neobhana argumentami typu: veriaci, neveriaci, je to v hlave...
Ja teda veriaca som ale urieknutie naozaj existuje ! Nehovoriac o tom, ze to plati aj na zvierata..Bola som urieknuta niekolkokrat, takisto aj moja mamka, sestra, babka a dokonca aj pes.
Vsak urieknutie neznamena, ze ti niekto "pocaruje", ze ti povie, preklinam ta aleboco... Vsak staci jeden obycajny kuk od nejakeho cloveka na teba a mas to. Pretoze to vyzaruje z oci. A su ludia, kt. maju naozaj tak neprijemne a ostry pohlad, ze ked na teba kukne tak proste sa to udeje, nie hned.. ale potom zacitis ako ti je zle, mas migrenu atd.. Tak ale proti tomu sa chranit jedine cervenym naramkom, kedze cervena je drazdiva farba a teda pozornost nesmeruje na oci ale skor laka na ten naramok..tym padom sa nestane ZOCI-urieknutie.
@pribinak pozri si knihu Choroby z nenavisti od prof. Rosinského. Je to uznavany psychiater, nestor Československej psychotroniky. Zaobera sa tzv. energoinformacnym systemom cloveka. Naozaj to nie je len o tom, ci si to clovek nahovara, alebo nie.
Ale poopravila by som, deti su malo kedy urieknute. Urieknutie je uz zavazne negativne vysielanie energie. Na deti moze zle posobit aj prilis vela akejkolvek energie, pozornosti... To je to co sa stava aj vacsim detom, ci dospelym (prve sv. prijimanie, svadba), ked su vsetky pohlady a myslienky upriamene na jedneho cloveka. Su ludia, ktori su na to citlivejsi a deti obzvlast. Cervena farba ma svoje fyzikalne vlastnosti a infracervene svetlo, ktore vo svetelnom spektre posilnuje moze na fyziologiu cloveka posobit, ale to by muselo byt babo pri vacsom zdroji. ja mam cerveny kocik ;) V podstate pomoze cokolvek comu uverite ze pomoze, nech uz je ten "zakrok" aky chce. Ide skor o silu podvedomia. Z toho hladiska najviac posobi svatena voda. Uznavaju ju aj psychotronici. Je to nosic, na ktory je zamerane mnozstvo pozitivnej energie.
A potesujuce je, ze aj tu funguje fyzika. Nech si to akokolvek chceme ospravedlnit, ak vysielame nejakym smerom zle myslienky, vrati sa nam to z inej strany a take nahody, ako uraz, nehoda, zla zhoda okolnosti su na svete :/
takze tie, ktore ste veriace, staci, ak svoje dieta pred prechadzkou, navstevou, alebo len tak, UPRIMNE pozehnate krizikom na cielko. ak mate tak svatenou vodou a mate vybavene ;)
uvedene praktiky porobenia neskusajte. nie je to sranda 😖 https://m.martinus.sk/detail/41971/
@drobec_l aj nasa Hanka velmi plakavala a bola "zla ako sto certov"...no div sa mi svete, neslo o ziadne urieknutie ale o intoleranciu laktozy, po vysadeni ktorej aj to "urieknutie" akosi samo odislo, nebolo treba ziadne cistce ani ocikane plienky. Odporucam hladat realne priciny starosti babatka.

No žienky samej sa mi urieknutie ešte nestalo teda aspon o ničom takom som nerozmýšlala , takže vážne neviem čomu mám veriť , niekto povie že to existuje a že to má z vlastnej skusenosti niekto povie či mi hrabe že takému niečomu verím, vážne asi každého vec názoru , inak neviem , netreba ale preto niekoho zato odcudzovať si myslím, aj moja babka do kostola každý deň a minule soém bola u nej aj s malým a reval jak odtrhnutý a hend že či mi niekto nepozeral do kočíka či ho niekto neuriekol a hned mu čelo oblizovala , takže no neviem , možno na tom niečo je možno si to len vsugerujeme do hlavy .. 🙂 takže tak alebo včera svokra som sa jej sťažovala že malý je ako sto čertov že len reve je nesvoj mrzutý a ona že no troška som vám ho pootierala a já hned že čo ste ? že či nieje urieknutý že ona urieknutá bola že nikdy neviete ... 🙂