Čo si myslíte o návšteve knižnice s ročným dieťaťom?
Ahojte, chcela by som zacat s rocnou dcerou navsevovat kniznicu, je to uplne uletene?
Dakujem vopred za vase skusenosti a odporucania.
Som z Bratislava
Mirka
Dakujem vsetkym za rady a pripomienky😁😁😁
Male deti podla mna nemaju co hladat v kniznici bo podaktore matky maju potrebu svoje deti pchat vsade hoc i ako parsbove batolata do restauracii...neviem si absolutne predstavit ako sa musia citit ludia ktori si tam prisli v klude precitat knizku a musia popritom byt vyrusovany detskym krikom
Ja'si pri tej navsteve len predstavim to moje tornado a viem že by ma vyhodili tety už od dveri asi. Ale to asi v takej tej klasickej starej knižnici, ktora tam ma tetu knihovničku už zamestnanu 40 rokov. Ak su aj baby friendly knižnice tak to beriem....
@zulumilo jasne, ze trojtyzdnove z toho nic nema. Ved som aj pisala, ze to cele prespalo, vtedy tam idem kvoli sebe.
Ale ver tomu, ze rocne z toho uz nieco ma. Ja tam s rocnou chodim a teda nikdy neolizovala knihy. Normalne jej nieco vytiahnem z policky, alebo si ona vytiahne z detskeho regalu, listuje to, ukazuje mi, prechadza sa pomedzi stoliky... Ja si zatial nieco vyberiem a ideme domov. Pohoda. Nikto sa nestazoval. Stravime tam cca 20 minut?
Ja zas nechapem matky, co drzia deti prve roky v izolacii od normalnej spolocnosti, aby dieta nedajboze niekde nezakricalo alebo nebezalo... Ako sa potom tie deti maju naucit kde sa ako sprava? Ved deti sa ucia opakovanim, postupne, vsetko sleduju a nasavaju ako spongie. Podla nas (rodicov), vidia, kde sa ako treba spravat a budu to tak robit tiez.
Ved raz skus a uvidis. My chodine od 14m s krpcom do kostola a to tam teda vobec nie je nic pre deti a hodinu vydrzi (prechadza sa, pozera obrazy, sviecky..) a paci sa mu, ma zmenu prostredia, ine podnety. Takze byby friendly detske odd je vlastne take materske centrum zadarmo :D

@vespertine dakujem