Dali by ste dieťa na stráženie neznámej osobe?
Ahojte baby, ani nejdem po radu, pretože ja mám v Tom viac menej jasno ...ale čo by ste spravili vy? Nakoľko kamarátka mi vraví že ona by jej dieťa dala..
Deti budú mať prázdniny, a v práci mám zákaznícku ktorá si chce moje dieťa zobrať ,kým budem v práci ...mne sa to nepáči ..
Nepoznám ju, neviem kde býva, neviem ani jej priezvisko, neviem o nej nič .
Ale ona sa ma ani nespytala len mi povedala že príde pre syna...je prvák ..
Viete nechápte má zle a nevravím že nemôže byť už v poriadku ale je psychiatrický pacient, a vyzerá že aj je , je dokonca bez liekov , ktoré vysadila...bežné mi rozpráva že s mužom by si zobrali do opatery diéta ale už sú starý ( 55) a že ona má psychiatrické diagnózy ,tak im nedajú ..nechcem aby sa nejak upäla na moje dieťa..
Kamarátka mi hovorí že mám dať že aspoň sa zbavím malého na pár hodín a že ona aj tak bude ťažko niesť keďže je labilna,keď poviem nie...a ja poviem nie ...nemám z toho dobrý pocit, naozaj nemám ..ono ja ju nepoznám ,všetko čo o nej viem , je to čo som tu napísala..takže ak príde pre malého poviem nie..čo by ste spravili vy? Zaujíma ma to či len ja som taká bojazliva..
@lonely66 ja som to spravila zo zvedavosti
A toto uz je co za zensku? Povies jej nie a ona aj tak pride?
Kamarátka je inak ok?
Nie si bojazliva, je to úplne prirodzené a aj rozumné, nezverit dieťa cudzej, psychicky chorej (hoci stabilizovanej) osobe.
To sa naozaj môže niekomu zdať v poriadku??
Troll
@marca12 aj tak jej ho nedám , akoze môže chodiť koľko chce..keď bude vymýšľať tak ju výrazim úplne ,keďže môžem
@simona20201309 nie
@beronsche veď ja ho nedám ani svokrovcom, mňa skôr zaujímali názory ,že aký majú ženy na túto situáciu, ...ja sa takýchto veci proste bojím , takže určite jej nedám svoje dieťa bohvie kam ...a ešte keď mi rozpráva že nejaké chce...
Ja som napisala vseobecne moj nazor, nikde som nespominala teba ani tvoje dieta. Pride si pre tvoje dieta? Razne jej povedz, ze tvoje dieta ma iny program a s nou nikde nepojde dnes, zajtra ani nikdy v zivote. Pripadne ktorej casti NIE pani nerozumie?????
@muchotrafka298 možno tej základnej ..definícia nie .ale zas ja jej to vysvetlím že nie
@muchotrafka298 jasne ze je to vymyslene. Ja som ani nečítala komentáre ani jej ďalšie zvasty. Ako sa musí človek nudiť vymýšľať takéto kraviny.
A ak by to bolo skutočne, tak labilna je autorka a reálne by som považovala ci by nebolo namieste odobrat jej deti ak má problém cudzej osobe nedať dieťa lebo ona CHCE....
To keby prišli unoscovia tak im ešte nabali jedlo, a obľúbenú hračku k tomu nech není smutný...
@simona20201309 tiez si to myslim.
@simona20201309 Tak možno si si mala prečítať tie príspevky, alebo aspoň poriadne prečítať ten úvodný. Ona jej totiž svoje dieťa neplánuje dať. Dokonca hneď v prvej vete píše, že nechce radu, lebo ona v tom má jasno.
@simona20201309 wow tak neprečítaš si poriadne príspevok a autorku nazveš labilnou... Autorka jasne napísala, že jej dieťa nedá len asi bola dosť šokovaná z toho, že niekto by dieťa takej žene dal...
@1ryba no ja som sa stretla s rôznymi ľuďmi a sú medzi nimi aj takýto, ktorí sú schopní takto jednať lebo sú úplne mimo reality.. kľudne môže v realite takáto situácia nastať
@1ryba Ja si myslím, že túto diskusiu založila, lebo ju prekvapil názor kolegyne a chce sa opýtať, či ešte niekto taký istý existuje.
Veď keď tomu neveríš, pokojne to tu zatvor a choď si čítať iné diskusie. Napríklad tá o mamičke, ktorá nechce pustiť stredoškoláka do školy, lebo budú mať Halloweensku párty je zaujímavá...
Nehrozi, ze by som zverila svoje deti osobe o ktorej ani neviem ako sa vola..
@angeli121212
@h2
Ja čítam ze je z toho v strese a nevie ako jej to ma povedať lebo je labilna....
Tu není o com
Keby mne nejaká zákaznícka povedala že si príde pre moje dieťa tak sa asi hodinu nezastavim od smiechu....
Aká musí byť autorka submisivna keď si to niekto cudzí co i len dovolí navrhnúť??
@angeli121212
@h2 ďakujem baby, áno chcela som vedieť len názor ,zaujímalo ma to ..ja jej svoje dieťa nedám, v Tom mám jasné od začiatku.velmi ma prekvapilo že vlastne ona si myslí že je v poriadku,aby ho chcela,nerozumiem tomu...avšak sú ľudia ktorý s tým problém nemajú , ona sa zo svojimi diagnózami netají , ale šokovalo ma že chce niekto strážiť CUDZIE dieťa ..a že je niekto taký kto.by dal .
Tak ma zaujímal pohľad iných mám ...to je všetko
Ja by som sa napriklad s takou zenou vobec o takomto niecom nebavila. Moje dieta dam komu ja uznam za vhodne, urcite nie psychicky labilnej starsej zene. Ani keby som ju dobre poznala, proste NIE je jasne NIE. Razne by som jej vysvetlila veci a viac sa o tom nebavila. Moze prist kolko chce a kam chce. A presne ako pise @simona20201309 keby mne toto niekto povedal, tak si myslim, ze zartuje a zacnem sa na tom smiat.
@simona20201309 nemusí byť submisívna stačí, že ju to proste šokovalo.. mne by to tiež dosť prekvapilo keby niekto vôbec s niečím takým príde.. ja autorku nepoznám nebudem ju súdiť či je alebo nie je submisívna len preto, že je z niečoho vykoľajená
Povedz kamarátke, nech ona dá strážiť tej žene svoje deti.
@muchotrafka298 ja som sa nezačala smiať , pretože viem že nie je v poriadku a za druhé ako tu píšu mňa to strašné prekvapilo, nakoľko ja ani kamarátke by som netrafila deti ...
,*nestrazila
Pokial vies, ze ta osoba nie je psychicky v poriadku, tym duplom k nej nepristupuj kamaratsky, nedavaj jej nejake nadeje ani nic. Tu treba razne zakrocit. Ja mam skusenost s osobou, ktora mala psychiatricku diagnozu, kym bola na liekoch, bolo vsetko viac menej OK, nic som nezbadala. Potom dostala pri mne zachvat, strasne mi psychicky ublizila, co mi vykrikovala veci, aka som hento a tamto a nakoneic prestala brat lieky a to bola konecna. Pri cloveku s psychiatrickou diagnozou (bohvie, ci ma potvrdene a ci berie lieky) treba byt velmi opatrny.
@muchotrafka298 ona bola na psychiatrii tuším 5mesiacov zatvorená ..určite ma potvrdené ale lieky neberie vraj ..

Nikdy by som nedala strazit dieta niekomu koho nepoznam. A kolegyna ked chce,nech si da svoje dieta strazit labilnej osobe. A vobec co ti ma co kolegyna diktovat komu mas davat dieta a ako sa ho mas na par hodin zbavit. Strasne ma vytacaju tak hlupi ludia,ktori diktuju druhym,co maju robit.