icon

Dali by ste dieťa na stráženie neznámej osobe?

27. okt 2024

Ahojte baby, ani nejdem po radu, pretože ja mám v Tom viac menej jasno ...ale čo by ste spravili vy? Nakoľko kamarátka mi vraví že ona by jej dieťa dala..
Deti budú mať prázdniny, a v práci mám zákaznícku ktorá si chce moje dieťa zobrať ,kým budem v práci ...mne sa to nepáči ..
Nepoznám ju, neviem kde býva, neviem ani jej priezvisko, neviem o nej nič .
Ale ona sa ma ani nespytala len mi povedala že príde pre syna...je prvák ..
Viete nechápte má zle a nevravím že nemôže byť už v poriadku ale je psychiatrický pacient, a vyzerá že aj je , je dokonca bez liekov , ktoré vysadila...bežné mi rozpráva že s mužom by si zobrali do opatery diéta ale už sú starý ( 55) a že ona má psychiatrické diagnózy ,tak im nedajú ..nechcem aby sa nejak upäla na moje dieťa..
Kamarátka mi hovorí že mám dať že aspoň sa zbavím malého na pár hodín a že ona aj tak bude ťažko niesť keďže je labilna,keď poviem nie...a ja poviem nie ...nemám z toho dobrý pocit, naozaj nemám ..ono ja ju nepoznám ,všetko čo o nej viem , je to čo som tu napísala..takže ak príde pre malého poviem nie..čo by ste spravili vy? Zaujíma ma to či len ja som taká bojazliva..

Strana
z5
mimka1402
27. okt 2024

Neboli ste náhodou vy všetky tri na tej jednej psychiatrii? Lebo takto to celé znie. Akoby to bolo vymyslene na oddelení a jedna z vás má prístup k internetu.
Poviem iba toľko, že racionálna a zmyslajuca osoba neuvažuje a ani to neriesi na nete. Autorka o tom seriózne uvažuje len chcela počuť viac názorov ktoré by boli za. 😀

kitycat
27. okt 2024

A preco sa take nieco vobec pytas?

Strana
z5