icon

Dokedy je vhodné, aby dcéru kúpal partner?

28. júl 2025

Zatiaľ ma rok a pol od malička kupeme spolu s ním ale keď ja potrebujem spraviť nejaké veci v domácnosti kúpe len on

jamidea
28. júl 2025

@anonym_autor odpoviem protiotazkou. zena matka dokedy smie kupat svojho syna?

lucia13022023
28. júl 2025

A dokedy je vhodné aby matka umývala syna? Môj ma 25r, robím niečo zlé?

lucia13022023
28. júl 2025
@lucia13022023

A dokedy je vhodné aby matka umývala syna? Môj ma 25r, robím niečo zlé?

@lucia13022023 2,5r sorry🤣

zuzanita1609
28. júl 2025
@lucia13022023

@lucia13022023 2,5r sorry🤣

@lucia13022023 Som sa normálne zľakla,že koľkooo? 🤣😆🤣

svetlonos
28. júl 2025

Nemyslite vazne ze vás otcovia do 12 rokov kupali 🫣 ? Šiialené...

lenkakravcova
28. júl 2025
@rapunzel0

Dcera sa uz v cca 7-8 roku zacala umyvat sama, zacala sa prirodzene hanbit a respektovali sme to. No neviem, v 12 rokoch sa uz telo mení a dieta by uz davno malo byt schopne sa osprchovat same. Mne by teda vadilo, ani by som nedovolila, aby ju uz v tom veku kupal otec.

@rapunzel0 presne. Mne tiež syn v takom veku, 7-8r už povie že mama tu mi nechoď, idem sa kúpať. Už začína chápať intimitu a vlastnú identitu. Čo by sa malo teda rešpektovať. 12 rokov mi už príde veľmi veľa. Veď to je už dieťa v puberte so začínajúcimi alebo už aj plne viditeľnými sekundárnymi znakmi takmer dospelosti čo sa týka tela.

dominikamacakova
28. júl 2025
@minenkaa

@dominikamacakova tak toto je taká blbost,niekto berie svojho otca ako len otca-rodiča a nie ako chlapa

@minenkaa hovorím to z pohľadu dieťaťa, dieťa rozoznáva matku a otca čo sa týka pohlavia

andyxyz
28. júl 2025

@anonym_autor mna oco kupal do momentu kedy som mu dala facku zato ze mi umyval hrudnik. To mi tusim bolo 6- 7 rokov. Odvtedy ma uz rodicia nekupali. 🙂

minenkaa
28. júl 2025
@dominikamacakova

@minenkaa hovorím to z pohľadu dieťaťa, dieťa rozoznáva matku a otca čo sa týka pohlavia

@dominikamacakova a to tieto môže brat svojich rodičov ako ľudí ,bez rozdielu na pohlavie

tortelinka
28. júl 2025
@pininka1

Mňa kupal len môj otec a teda minimálne do 12 rokov a nič iné v tom nebolo a môj muž kúpe aj sprchuje našu 8 ročnú dcéru a tiež v tom nič iné nieje. Je to jej otec

@pininka1 fíha 12?to som v šoku

anonym_19d24e
28. júl 2025

Kým potrebuje pomoc pri umývaní 6-7 rokov. Ak dieťa vyžaduje asistenciu - umytie vlasov, podanie uteráka aj neskôr je za mňa úplne ok. Dieťa si prirodzene začne žiadať súkromie.
Je to je je otec, úplne rovnaká vec ako keby dieťa umýva matka.

Ja som sa začala sama umývať ako 5-6 ročná. Vlasy mi chodili umývať kľudne ako 8 ročnej, ja som si ich nevedela dobre umyť preto som ich vždy požiadala o pomoc.

weleda123
28. júl 2025

Ty vole, v 12r som už mala celkom slušné prsia a menštruáciu. Čo by akože môj otec v tej kúpeľni robil? Držal mi sviečku? V tej dobe som sa aj pred mamou už zamykala.
No dokedy... Kým to dieťa nezvládne samo. 5-8 rokov? Každé dieťa je iné. Niektoré to zvládne samo skôr, niektoré neskôr. Ak manžel nie je pedofil, nevidím dôvod, prečo by sa nemohol starať o svoje dieťa.

autor
28. júl 2025

@anonym_autor je to dcérin otec normálne a nieje žiadny pedofil len čo potom keď sa opyta tati čo to máš medzi nohami neviem ako to budeme riešiť u nás doma bola sexualita vždy tabu ..

minenkaa
28. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor je to dcérin otec normálne a nieje žiadny pedofil len čo potom keď sa opyta tati čo to máš medzi nohami neviem ako to budeme riešiť u nás doma bola sexualita vždy tabu ..

@anonym_autor to ma ocino pipika,to majú chlapci ,cikaju tým a robia sa tím deti a radosť

alchemilkazltozelena
28. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty sa pýtaš dokedy sa má s nou kúpať holy vo vani? Odpoveď znie - nikdy

sissy27
28. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor akoze preco by sa dcera mala pytat, co ma ocko medzi nohami, resp ako to suvisi s tym kupanim, na ktore sa pytas?? Hadam sa pri tom nevyzlieka do naha?
A ak sa opyta, tak normalne povies, ze penis, co tam chces vymyslat?

lucia13022023
28. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no co asi povieš... Len si nastuduj ako sa s deťmi primerane veku rozprávať o pohlavných orgánov, menštruácii, sexualite, pôrode...

sweetlife001
28. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to ju kúpe holý akože ? Či o čo tu vlastne ide 😅

alchemilkazltozelena
28. júl 2025
@sweetlife001

@sweetlife001 asi sa spolu kúpu holí... Grcam

balerina2025
28. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor kolko ma dcera?

balerina2025
28. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor sexualita nema byt tabu od mala !

autor
28. júl 2025
@alchemilkazltozelena

@sweetlife001 asi sa spolu kúpu holí... Grcam

@alchemilkazltozelena nie nekupe ju holý !!

autor
28. júl 2025
@balerina2025

@anonym_autor kolko ma dcera?

@balerina2025 rok a pol

zuzanita1609
28. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tatovi je úplne normálne pobehovať pred dcérou nahý,keď už si dcéra všíma veci a ešte im neporozumie a je zvedavá? Neverím...toto ani môj otec by si nedovolil a to bol stará škola,ktorá učila deti plávať hodením rovno do vody.

autor
28. júl 2025
@sweetlife001

@sweetlife001 nie nekupe ju holý ale deti majú všakovake otazky ...chcem sa dopredu pripraviť

anonym_e48744
28. júl 2025

Sexualita tabu a potom sa pytas taketo hovadiny 🤣

sweetlife001
28. júl 2025
@anonym_autor

@sweetlife001 nie nekupe ju holý ale deti majú všakovake otazky ...chcem sa dopredu pripraviť

@anonym_autor okej, rozumiem, ale čo má s týmto spoločné to kúpanie dieťaťa mužom ?

conquestor
28. júl 2025

@anonym_autor pre pána,moje sa obe od 6-7rokov kupujú samé....aj vlasy všetko...ja len vyfenujem...Manžel kúpal tak do 5rokov...Od 3 rokov sa otáča a zamyka aj pri malej potrebe a aj baby sú naučené,že mne do kúpeľne môžu vojsť ale tatinovi nie.

7lenka11
28. júl 2025

Trochu odveci autorka, ale moja dcera má 2,5r. Snažíme sa odplienkovat, na ulici či ihrisku vidí cikat rovesníkov. Hocikedy sa ma opýta, čo to má chlapček medzi nohami. Normálne a narovinu poviem. To akoze chceš okolo toho vymýšľať nejaké bajky či čo?

anonym_b94f68
28. júl 2025

@anonym_autor do 15 r.? Čo myslíš?