Dokedy kúpať dieťa vo vaničke?
Ahojte dokedy ste kúpali vo vaničke? Naša ma 9 mesiacov, kupeme ju stále rovnako od malička na ruke 😀 aj keď už vie sama sedieť ale tak treba jej poriadne všetko poumývať a inak to nejde. Kupeme v kuchyni na stole. Kedy ste prešli na klasickú vaňu? Ako ste tam dávali bábätka ?
Vaničku dávam každý večer do vane. Dcérka má vyše roka. V našej veľkej rohovej vani sa ešte boji 🫣 už som ju skúšala a stále ukazuje na jej vaničku.
@lucia13022023 aj naša vie stáť s oporou ale veru kúpať tak mi nanepadlo 😀 nebýva mu zima či to len ho rýchlo umyješ a ideš ?
@srdeenko19 a tiež kúpete ako ona chce či po ležiačky ? No vo veľkej vani sa nečudujem
Nie, v kúpeľni mame teplo a ved to trvá minútku dve a je umytý 😅 ale vo vani sa moci aj 15 minút
Nas najstarsi ma 5r a stale sa kupe vo vanicke :D
Do cca 2 rokov možno viac.. lebo vanu sme nemali. ja som mala vaničku už potom normálne na podlahe v sprche a tam sa cvachtala koľko chce. Vysoko som vaničku používala len kým nesedela, potom už len takto. A keď rýchlovka tak normálne sprcha kwd už stála..
Ona sedká, hra sa s hračkami. Dám ju ľahnúť, len keď jej vlásky zmyvam od mydla.
do 1,5 roka sme kupali vo vaničke mali sme tu xxl takže sa tam v pohode zmestil,potom sme prešli na veľku vaňu kedže chcel ,,plávať,, , občas sme ho aj sprchovali a vanička už zaberala miesto tak sme ju darovali
Môj mal 2m, keď šiel už do vane 😂 pár mesiacov sme ešte používali tú látkovú podložku, ale aj to ho rýchlo prešlo a išla preč.
Do 5 rokov sa kupal vo vanicke. Kupelnu mame malinku, tak nebol problem ju vyhriat. Ta vanicka vo velkej vani je jedinne miesto kde sa zahra sam a vydrzi tam aj polhodinu.
Dokedy sa tam zmestil

Do 5m🤣 lezal na brušku a kupal sa. Keď vedel sedieť tak sedel alebo bol na brušku ako on chcel. A umývala som ho potom po stojacky, on už v 6m stal a oporou.