icon

Dve verzus tri deti

marrya
21. jan 2015

Joooj baby mam dilemu....
Mam 1dieta no v blizkej dobe chceme dalsie....kym ho budeme mat tak dcerka bude mat 5 a mozno uz aj 6 rokov...to znamena ze bude medzi nimi velky vekovy rozdiel....len ja by som chcela mat hned 2po sebe ja neviem tak 2 rocny rozdiel....aby sa prehrali .....
len neviem vaham ci aj to tretie???? Ja mam len brata a,moc si nerozumieme....preto by som chcela 3 no vaham.... Ci to financne utiahneme v dnesnej dobe.
..poradte resp.ake mate vy skusenosti????dakujem za kazdy mazor 🙂

Strana
z3
cecilia68
22. jan 2015

@maminuska ja som to o sebe nikdy netvrdila....na rozdiel od teba, že aká si "dokonalá" 😀 😀 😀 a mimochodom, deti som mala až po škole a máš pravdu, že koniec debaty, to je horšie ako boj s veternými mlynmi.....vieš ako sa vraví, "najhoršia zrážka človeka...je zrážka s ****om" 🙂 pekný deň 😀

xevulax
22. jan 2015

Možno dopadnem ako ja a budeš mat druhé dvojičky🙂 ja mám medzi staršou a dvojkami rozdiel 15 mesiacov. Takze sme z jedného skočili rovno na tri ;) nemenila by som. Dvojky su super pekne sa zahrajú, horšie je so staršou ta na ne veľmi žiarli. Avšak problém je podľa mna v tom ze prišli hneď dve bábätka naraz a to ti poviem som sa zapotila ten prvý rok bol nenormálne náročný a staršia uz nemala toľko pozornosti. Avšak dvojky su zvyknuté ze sa nevenujem iba im a im zo nevadí krásne sa spolu zahrajú. Ak chceš mat tri detičky tak vhod do toho. Finančne je zo náročnejšie ale veľa veci deti po sebe posedia horšie bude keď budú staršie. Ja som vždy chcela tri a aj ich mám 🙂 veľmi sa z nich teším a nemenila by som

elka25
Odpoveď bola odstránená
xnxx
20. mar 2015

JA MAM DETI 12 A SOM V POHODE, ZOTROCILA SOM ICH VSECKI A ROBYA ZA MNA

abcmajacba
8. feb 2023

@marrya no ako, máte 3?

Strana
z3