Dvojročná dcéra vidí niečo zvláštne
Už pár dní mi dcérka vstáva z obedneho spánku zaplakana a ukazuje smerom na okno že je tam bacil a sa bojí. Pýtam sa jej kde je ukáže s prštekmi že tam bol (na záclone) ale že išiel spať. Pýtala som sa jej ako vyzeral tak vzala vreckovku (sama po ňu šla do poličky ďalej od nás) a prekryla si tváričku. Pýtam sa jej čo robí tak že pozerá na ňu. Tak neviem čo si myslieť keď na nej reálne vidno že sa bojí. Nebol tam žiadny pavúk ani hmyz ani nič čo ju mohlo vyplašiť. Mama tiež spomínala xkrát že v tej izbe pred rokmi videla chodiť nejaké biele dievčatko. Máte skúsenosť? Viem že deti toho nahovoria no ale aj tak
@s_a s týmto spraví ešte horšie 🤣 z kaluže do pekla rovno🤦🏼♀️ Viete čo to vlastne je?
@sorayaardente Máš nejaký link na tie hlasy duchov? To by som si teda rada vypočula.
Moj bratranec videl ducha na chalupe. Bolo to za bueleho dna, odrazu stuhol, ze niekto je pri dverach, mama sa pytala ze kto ako vyzera a tak a maly jej rozpraval co ma oblecene a potom ze ide ku stene a pozeral tam. Nikto iny nic nevidel. Bratranec bol uz dost velky, vedel rozpravat uz normalne. Nemyslim ze to bola nejaka fantazia. Potom sme sa pytali susedov ze kto tam zil, tak vraj nejaky obuvnik a vyzeral asi tak ako ho bratranec popisal...
@kirjaklambrid áno, viem ;)
Ja určite verím na to, že niečo medzi nebom a zemou existuje a ze detičky takto niečo môžu vidieť.
Ale v aktuálnej situácii, ked označuje "to niečo" ako bacila, a zakrýva si tváričku "ruskom", nemôže jej strach pramenit z vášho strachu z covidu? Neprenasate na ňu svoj strach?
Inak môj drobec tiež večer pred spaním ukáže na okno a povie "baaaa" (bojím sa), a keď sa opýtam čoho, ukáže na zaves a povie "tam". Ale nemám z toho zlý pocit, hovorí to s kľudom, neplače.
@kirjaklambrid neviem čo je na tom vtipné, ja sa tiež nesmejem z niekoho iného viery a že sa chodí modliť do kostola ;)
Nie je to vymysel. Ked sme kupovali byt, ti pred nami mali rovnake udalosti a dali ho vysvatit. Takze sme kupili vysvateny byt a nic sa v nom nedeje.
možno odveci ale nemali ste v rodine umrtie babatka ? aj ked potrat? moja tiež videla chlapceka dokonca jej lahal do postele a bol studeny a nakoniec nam knaz poradil pomenovat a pokrstit dietatko ktore sme potratili. Može to byt zbludena dusicka no nerado sa zahravat. Su to vazne veci a z dobreho sa može stat rychlo zle
@anjelicek26 to máte ešte dobre..môj syn má zajtra 11r a stále máva nočné desy..teraz tak raz do mesiaca aké neprajem nikomu tie roky....
Jejda. Este ze moja dvojrocna nerozprava😁
Aj moja dcérka dvojročna vidí niečo.. začína už rozprávať a tiež spomínala uja aj tetu. Manžel sa tiež tomu čuduje, čo to rozpráva,veď tam nikto není, vraví jej.. Stáva sa,že ju nemôžem ukľudniť,tak panikári a vreska.. Starí rodičia už dávali vysvetliť dom dávnejšie. Akosti to nepomohlo,tak neviem.
Bolo by potrebné porozmýšlať či nemá z rodiny niekto skúsenosti s mágiou... a určite nekontaktovat žiadne média a spiritistu ale exorcistu
@anjelicek26 u nas pri nocnom dese, nase dieta nespoznavalo nas. Ako posadnute. Odtlacalo nas od seba a vrieskalo.Vydesene. Zrazu po 20-30minutach zaspala a bolo ok. Pri druhom som uz vedela o co ide tak sme to lepsie zvladali.
Tak ako spomínali dievčatá určite zavolať kňaza.. Nie je to žiadna sranda... Ten kto nezažil na vlastnej koží nepochopí nikdy.... Čím skôr tým lepšie.... Vravela si ze mama tam videla chodiť nejaké dievčatko... Bývate vo vlastnom alebo ste dom,, byt od niekoho kúpili?
V máji tohto roka sa stala u našich susedov tragédia kedy otec zastrelil synčeka a potom seba. Moja 2.5 ročná dcérka tento pondelok keď sme sa išli prejsť zastala pri plote a hovorí" ahoj Maxik ideme sa hrať? Mami poď Maxik ma volá aby som sa išla s ním hrať" . Zimomriavky som mala po celom tele
@katka2601 ja by som sa po vieš čo. Ale tiež si myslím že deti vidia viac ako my 🙂 inak tá tragédia mi je ľúto ☹
@zuzanalila20 tu je link na fb https://m.facebook.com/antrimsghc/ majú tam videa

@bellaregaca videla dievcatko a bacil.. Rozdiel...