Existujú detské gély na vlasy pre 2-ročné deti?
Existujú nejaké gély na vlasy pre deti? Mám 2 ročnú dcérku, chcela by som jej uhladiť vlasy okolo čela a uší. Používam na to maskaru na vlasy od DM, ale chcela by som niečo detské...
Nič také neexistuje....
2 rocnemu dietatu? 😮
So slinami 😂
@anonym_autor cukrova voda
Na baby vlásky?A aké má ešte vlasy?
keby šlo o elektrizovanie vlasov, pochopím. vtedy by som si naniesla jemnú vrstvu nivea krému na ruky, rozotrela a len pohladila vlasy.
Daj jej nadpojit, moja mala uz od roka.
@anonym_autor Neviem ako vaše dcérky, moja má vlnité vlasy po lopatky. Nosí vlasy zopnuté do polky hlavy sponou, polku jej nechávam voľne splývať na plecia. Len okolo čela a uší má jemnunké vlasy, padajú jej do čela, chcem jej ich zafixovať do zadu, žeby jej nezavadzali
@anonym_autor Neviem ako vaše dcérky, moja má vlnité vlasy po lopatky. Nosí vlasy zopnuté do polky hlavy sponou, polku jej nechávam voľne splývať na plecia. Len okolo čela a uší má jemnunké vlasy, padajú jej do čela, chcem jej ich zafixovať do zadu, žeby jej nezavadzali
@anonym_autor pouzi sponky
@guudy skúšala som. Utekajú jej z nich von
@anonym_autor deti sú pekné strapate
@anonym_autor ahoj ano, v DM vola sa “mini u styling balzam”. A posmešné komentáre si nevšímaj, jasné že keď má jemné vlásky tam tam sponky nedržia a nie každé 2r dieťa má 5 vlasov.

@anonym_autor Najdes v DM-ke medzi ruzmi a make up-om vseobecne pre babatka a batolata....
🫣😅 Sorry musela som 🙊.