icon

Hádzanie dieťaťa o zem

zuzu21161
20. jún 2016

Chcem sa opýtať či je tu niekto, kto zažil ,,trucovanie´´dieťaťa...moja malá bola poslušné dieťa, ale odkedy prišla od otca, ktorý jej všetko dovolí a všetko kúpi, tak je strašne neposlušná a občas zlá...keď ideme do obchodu, zbadá vláčik a je problém ju odtiaľ dostať, pretože otecko ju na to naučil, ale nie je to o tom, síce som proti tomu, ale raz keby som ju tam pustila, bol by problém ju odtiaľ dostať...a keď ju odniekaľ chcem zobrať, začne sa mi váľať po zemi, a keď to urobí niekde v nákupnom centre, bojím sa, že môže nekto zavolať na mňa sociálku, lebo to čo robí niekedy už presahuje hranice a to má 2 roky aj 4 mesiace...som už dosť zúfalá z nej, lebo taká nebola...mám pocit, že chýba jej niekto prísny (otec), ale v našom prípade otec by situáciu ešte zhoršil nakoľko jej všetko chce dovoliť....je preč, s malou sa nestretáva, ale to je jeho chyba...prosím poraďte či máte s niečim takým skúsenosti, lebo ja som už v koncoch

Strana
z2
birbalka
22. jún 2016

@zuzu21161 tazko sa to opisuje. Viem napisat zopar prikladov....dieta zacne ziapat ze nieco chce,zacni ziapat aj ty,,, hodi sa o zem,hod sa aj ty,,, sklbe si vlasy,zacni aj ty....jednoducho ho musis vyviest z miery tak aby nevedelo reagovat a pritom mu nebudes nadavat,bit ho ci sposobovat inu traumu. Neviem ci som pouzila spravne slova,system si musis najst sama.😉

sixtine
22. jún 2016
andreablabla
22. jún 2016

Zasadne som vzdy reagovala bez emocii. Pleskla sa o zem,cakala som obdalec,kym sa zdvihne a vykroci za mnou. Lebo,ked videla,ze to so mnou nic nerobi,rychlo ju to prestalo bavit. A to kupovanie veci? Vzdy som povedala,ze je jedno,ze to chce, ja tete pri pokladni poviem,ze jej to nema nablokovat a hotovo.....a aj som to s kludnym kamennym ksichtom predavacke povedala. Zabralo tusim na druhy raz ;) Cim viac ta to bude nasierat,tym dlhsie to ju bude bavit....zasadne vzdy bez emocii. Aj my sme lezali pravidelne na chodnikoch,na pesej zone na "andela". Vzdialila som sa a cakala,kym ju to prestane bavit....a zasada,nikdy sa nevzdat prva,nedovolit,aby ti praskli nervy,aj ked je to casto velmi tazke. Ked to urobila naposledy,isiel okolo jeden panko. Zohol sa nad nu a povedal,ze on si ju berie...a vystrel ruky k nej......na dve sekundy bola pri mne,hahaha. Odvtedy,len som videla,ze ide do kolien,len som povedala,ze vidim toho uja ako ide a okamzite si to rozmyslela 🙂))

andreablabla
22. jún 2016

Mozno je este pre nu skoro,aby sa ucila kracat sama......este asi ten kocik potrebuje. Nejdem sa chvalit....ja som dcere nikdy nedala po zadku ani po ustach ani po rukach....nikdy. A bolo z nej tak dobre pokojne a rozumne dieta,az vsetci zirali. Telesne trestanie len prehlbi v dietati zatatost....
Ja si este od detsva pamatam,aky ucinok mala bitka na mna.....ja mam s mojou dcerou ovela blizsi otvorenejsi vztah,ako som mala ja s mojou....
Hlavne sa vyprdni na to,co si o tebe pomyslia okoloiduci....ja som.vzdy na nich len zmurkla potmehutsky....a ludia sa vzdy obratom chapavo usmiali....a mnohi aj zaspominali,ake to mali oni so svojimi detmi,ked boli malinke....ber to z lahkostou ;)
Nechaj vzdy svoj materinsky instinkt,nech ta povedie....a povedie ta spravne,uvidis. Kazda matka ma presne ten spravny kluc na svoje dieta....len ho mnohe,zial nevedia pouzit....
Sorry,som ulietla trosku....a zaspominala si 🙂

Strana
z2