icon

Hrá vaše dieťa na bicie?

janinah
11. máj 2012

Hľadám niekoho,koho dieťa hraje na bicie.6r syn,budúci prvák, chce byť bubeníkom,hudobný sluch má,záujem tiež by bol,dcéra 16r. chodí 10rokov na klavír a malý "sa chytá" aj klavíra.O pár dní sú prij.skúšky,rozmýšľam,či ho dať na klavír alebo bicie,ale jedna vec ma brzdí- bývame v paneláku a jeho trening na bicích si v reáli neviem predstaviť 😉 Máte niekto skúsenosti? Tiež je tu možnosť,že to odložíme o nejaký rok,dva,lebo je aj hokejistom a aby to na neho nebolo veľa / a trochu aj na mňa ho vodiť 3x týždenne dosť ďaleko na hudobku/ 😉

zuzikkaa
11. máj 2012

@janinah tak do panelaku jednoznacne elektronicke bicie 😅 😅 😅

http://muziker.sk/elektronicke-bicie/electronic...

anjelicek26
11. máj 2012

@janinah - veru elektronicke bicie a na sluchatka 🙂 Synovec to tak ma, takmer to nepocut....

ester851
21. dec 2015
Používateľ ester851 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ester851.

elektronické bicie určite. Náš syn je z nich tiež úplne nadšený. Doporučujem hudobniny kytary, majú vlastný servis, poistenie nástrojov a hlavne skvelé nástroje 🙂

adinka83
23. dec 2015
Používateľ adinka83 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adinka83.

Syn od susedov hrá na bicie a poviem vám, občas je to dosť na nervy. Takže ak máte radi susedov, určite elektronické a nech trénuje so sluchátkami 🙂

ali223
23. dec 2015
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

tak to verim ze to musi byt riadny ramus