icon

Hrozné zaspávanie 2,5-ročného syna

estrejita
2. nov 2022

Ja uz som zufala, ked bol babatko dal sa celkom dobre uspat narozdiel od starsej dcery. Ale co on robi uz minimalne rok pri zaspavani to je strasne. Nezalezi na tom, ci a kolko si na obed pospi alebo si vobec nepospi (aj to je zaspavanie s presviedcanim ) , on proste skor ako o 22:00 nezaspi, zo svojej postielky vylieza, takze ho uspavame v manzelskej, ma svojho mojkaca, ale on tam skace, hadze sa, vymysla, preklada vankuse… je jedno ci je zapnuta nocna lampa alebo len projektor hviezd, nezastavi sa ani v tme… ak odidem z izby od jedu… bude vykrikovat na mna kym nepridem (nechat ho tam sameho ani dlho nechcem ani nemozem, lebo by zobudil starsiu)…nepomaha dohovaranie, napomonanie, po dobrom ci po zlom… nic nic nic … inak okrem tohto je to velmi milujuce dieta a objima nas a vravi, ze nas lubi atd. , to mu samozrejme hovorime aj my

Uz som skusala aj kuru s ukludnujucim sirupom pediakid, ale neuspesne…

On proste fici asi aj zo zalozneho zdroja… a toto robi aj v lete ked sme vacsinu dna vonku a je vybehany, vyhrany…

Nechcem byt sebecka, ale rada by som si vecer aj chvilu oddychla skor ako o 22-22:30 bez detskeho kriku. To akurat vyjdem z izby s nervami v koncoch, umyjem flasu a mozem ist spat a krasny vecer za mnou. Kazdy vecer si poviem, nadych,vydych “dnes bud kludna a nekric”, vydrzi mi to tak pol hodku a ked uz mi dava vankus na hlavu, ci skace alebo nieco nebezpecne robi tak sa neudrzim samozrejme. Nepomaha citanie, spievanie uspavanky, nic…

poznate este nejaku moznost ako mu zlepsit spanok alebo nejaky tip na iny sirup ci doplnok stravy adekvatny veku?

Pred spankom vypije z flasky mlieko este, lebo moc velky jedak nie je, ale mlieko lubi.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
karola987
Odpoveď bola odstránená
estrejita
autor
3. nov 2022

@elizabet173 kludne vstane aj sam bez budenia zarovno starsou cca 6:40-6:50 ked sa ide do skoly….

ivangeline
3. nov 2022

U nas pomohlo cestvy vzduch/fyz aktivita a vecer ponosit. 🙂 Dcera je dost nepokojna a od mala tazko zaspava ale krd ju tato ponosi a vymojka,lahsie zaspi.Momentalny rezim. Vstavame okolo pol 7. O pol 1 spanok. O 20tej spanok.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kp7333
4. nov 2022

@estrejita aj moja starsia bola ako z divych vajec. ukludnila sa len ked sme jej pri zaspavani pustili rozpravku. inak sa vrtela donemoty.