Išli by ste sa kúpať s trojmesačným bábätkom?
Ahojte
mamicky som prvorodicka a chcem sa spytat ci by ste sa isli kupat s trojmesacnym babatkom? Neni to este nebezpecne nejaka infekcia alebo tak, dakujem pekne
@pe_mi
tak môj názor je môj. Tvoj názor je tvoj. A autorka môže mať další.
U mna bolo na prvom mieste dieťa a môj čas som dala len jemu.
Ono je to o náhode, nie o skusenosti. Jedno dieťa môže byť pohodove, žiadne problemy, prespí celu noc....
Druhe dieťa naopak. A potom príde z dovolenky domov unavena a vystresovana rodina, pohádana a dieťa len chcelo svoj režim v klude a v pokoji vo svojej posteli.
Nesla by som s takym malym,jedine k moru. Nasa mala zapal mocovych ked mala 9m a bola to katastrofa,brutalne teploty,neviem si to predstavit s 3m babom,nestoji to za to 🙏
Baby ja ked sme boli raz na plávaní s tam ležalo mesačne bábätko v kočiara a jeho matka si chodila do bazénov mala som šok 🤢
@kataina more tam bude o rok aj dva, ale deti a dospeli si tiez potrebuju oddychnut - a ked na to priestor a financie su, tak preco nie aj s 3mesacnym- o rok, dva nemusi byt cas, financie, priestor niekam ist. Vsak to je najedno ci robis fullservis ako si to nazvala na dovolenke alebo doma. Len mas k tomu plus more (co ma okrem ineho vplyv na zdravie pre vsetkych a k tomu regeneracia ako doplnok...)
@timea301196 a malo urcite mesiac? Mozno bolo starsie a teda v pohode na kupalisku mohlo byt...
@timea301196 a preco by mesacne nemohlo spat v kociari. Ak malo naozaj mesiac, asi nebola s nim na babyplavani. Ja som takto mavala deti v kociari vo fitku, pri bazene (pod holym nebom), pri mori atd. Vsade sme trepali a aj trepeme deti so sebou. Prakticky od pocatia.
@vevesh jasne staršie isto nebolo... ešte v perinke.. mám dve deti tak približne viem ako vyzerali v mesiaci 🤣
@yanni keby si lepšie čítala zistila by si že sa mi nejednalo o to dieťa ale o tu matku v šestonedelí
@timea301196 naozaj? lebo ja mam napriklad predcasniatko, a teda, ked malo 5 mesiacov, vyzeralo na mesiac (narodilo sa 3,5 mesiaca pred terminom), cize bolo "v original velkosti"-mesacne, len ja uz takmer pol roka po porode....a nikomu som to na plavarni ci pri mori nevesala na nos, ked som s detmi sla....
@vevesh ja mám tiež doma dva 🙂 ano bolo to malé mesačne bábätko. Však som sa pýtala
@yanni dobre vravíš, všetko je smrť..Môj bol v ako prvom bazéne v kúpeľoch, kde boli kadejaké babky a dedkovia ešte ako úplne babo a odvtedy chodime stále..teraz sa už ponára je aj 6h v kuse v bazéne ..to baby plávanie si neako idealizuju mamičky,často je to aj v hotelovom bazéne len vo vyhradenom čase. Treba dieťatku čistú osušku ,po kúpaní osprchovať, poriadne poutierat aj preteky na nožičkach a hotovo .Môj sa aj nachlipal často vody z bazéna keď bol maličký lebo to bola pre neho zábava.Asi stat sa môže aké to je ako pri všetkom aj pokazené jedlo môžeš zjest .Bábätko však by som ja počkala do 6m tak sme išli s naším 1x.

@kataina my sme dokonca aj leteli ,keď mal syn 2mesiace.bulharsko.
Nemôžem si vynachváliť,veď som ho len kojila a spinkal, pohodová dovolenka.
Ono je to o tej skúsenosti.
Išla by som znova,keby mám malé dieťa, bábätko.