Išli by ste sa kúpať s trojmesačným bábätkom?
Ahojte
mamicky som prvorodicka a chcem sa spytat ci by ste sa isli kupat s trojmesacnym babatkom? Neni to este nebezpecne nejaka infekcia alebo tak, dakujem pekne
Nie
Moja vtedy 2rocna chytila vaginalnu mykozu, dakujem, nie.
My sme boli s 5 mesačným synom v Štúrove v teplých bazénoch a absolútne nič mu nebolo. Dodnes býva minimálne chorý (1 za zimu). Na druhej strane mám kamarátku, ktorá so svojím skoro 5 ročným synom nebola ešte nikdy v žiadnom bazéne a malý je neustále chorý. Takže za mňa kľudne.
Ja som bola na verejnom kupalisku s 5mesacnym a ani ma nenapadlo ho tam davat do vody, pekne bol v tieni na deke a v kociku spal a aj to ho chudaka opalilo cez tie vetvy slnko. Sme sa pri nom striedali. Ale ako 1-1.5 rocny uz do detskeho bazena pojde, tzv. po cesky bruzdaliska, sa clapkat
Ano
Nie. Moja ma 9mesiacov a mooooozno teraz by som šla na to baby plávanie, ale inak nie
Baby, všimli ste si, že každú druhú diskusiu otvorí nejaká "sliepka", aby rozprúdila krv a následne absolútne nereaguje na komentáre...No a ešte ak sú negatívne, tak to je úplne v prdeli🙈
@mandarinka555 toto myslíš vážne? Sliepka? Takto sa vyjadruje dospelá žena? 🤦🏼♀️ A potom sa čudujme, ze tato spoločnosť tak upadá...
Ak je vek tvojich deti v profile pravdivý, tak by si toho rozumu mohla mat trochu viac... A nájsť si inú zalubu v živote ako cihat, ci niekto bude opäť komentovať svoj príspevok na konovi.. Prospeje ti to.
My sme chodili na baby plávanie do bazéna v nemocnici kde boli predtým ľudia v rámci rehabilitácie. A aj ja aj syn sme to prežili bez ujmy. Ale išla by som od 6mes.skor nie
Ja ako dospela som dostala z kúpaliska alergiu
Boze zeny.. a si myslite že na tie bazény určené na banány plávanie nechodí verejnosť a iné deti? Veď aj tam bude sajrajt
Ani to babyplavanie nie je ok, babo este nema vsetky ockovania (aspon ja som tak mala, moznost kurzu bola od 4 mesiacov). A samozrejme na akekolvek ine plavanie zatial zabudnu, dieta je prilis male aby sa nocilo v chlorovanej/morskej vode
Pre mňa je také zaujimave sledovať, že stačí k niečomu pridať nálepku "baby" a hned je to pre mamičky v poriadku 😁 lebo presne u nás "baby"plávanie známena iba to, že v tom čase sú iba bábätka-aj to z rodičom 😁 inak sa dá prenajať bazén verejnosti, aj školy a škôlky tam majú kurzy
Ahoj boli sme a vsetko v pohode
S takym malym maximalne jedine do toho plavania s babatkami, k moru ani do plavarne nie este
Ja poviem ze nie. A nie preto ako iné píšu ze do rovnakého bazéna ako všetci ľudia. Ale preto ze to je malinke bábätko. Nemôžeš ho dat ani do plávacie ho kolesa, ani mu dat rukavniky. Jednoducho nemáš ho ako kde dat, volne na rukách sa bude samé asi len trápiť a lepšie mu bude ak bude ležať niekde v kočíku po blízku. Vedľa nás v PL je velikán šky aquapark a požičiavajú tam rodičom rôzne kočíky 🙂 na SVK neviem ako to je, ci to niekde takto funguje
Do mora ano, na verejne kupko nie, to sa mi celkom bridi aj v dospelosti, ale sem tam v lete idem. Pockala by som ked bude vacsie babo
@lulupulu hlupost, pri baby-palvani sa nejedna o plavanie ako take. Ty to dieta nemas v tej vode co "odkladat". Tu ide o modoriku, spevnenie tela, vela deti ma rozne "tonie", slabe koncatiny, brucha, zly motoricky vyvin. Na toto je dobre taketo "plavanie". A tiez citovy vztah. Plus vela takychto deti sa velmi skoro nauci plavat.
myslím si, že to trojmesačné dieťa určite nepotrebuje kúpanie ani dovolenky pri vode. Potrebuje vela hodín denne prespať dobre sa napapať a fulservis od mamy. A tá mama, ale aj celá rodina sa raz za život môže prispôsobiť a dať si pokoj od kupaliska aj od mora. Vychutnavala by som si dieťa ten maličký vek, to sa ti nikdy nevrati. Takže trepať sa k moru s plienkami atd. a tam robiť dieťaťu fullservis je pre mna zbytočné. Všetci členovia rodiny si to môžu vychutnať aj doma, oddychovať a užívať si každý deň. Ved more bude na tom istom mieste aj o rok aj o dva,...

Nie