Ja a moje dieťa - trápi ma, že nie som od rána aktívna
Ahojte maminky idem sa vám trochu posťažovať. Mám skoro štvormesačnú dcérku. Ide o to ,že si vyčítam ,že nie som ako druhé ženy ,že vstanú o piatej ráno a už upratujú ,hrajú sa zo svojími detičkami a sú proste aktívne už hneď z rána no ja by som ráno najradšej spala aspom do 9:00 moja dcérka vstáva o pol siedmej dám jej papať prebalim chvíľočku pohram a dám hu znovu spinkať aby som mohla ísť aj ja spať ešte na chvíľu. 😁Ale cez deň už fungujem ako fretka no chcela by som zmeniť to ráno prekonať sa a vstať z postele a fungovať . Neviem prečo mám potrebu späť tak dlho keď idem spať cca o desiatej večer 😁 Existujú nejaké rady ako prekonať lenivosť ďakujem 😁
@zuzik170 a predstav si, že sú také ženy, ktoré spia ešte dlhšie, nenavaria, ale niekde sa najedia neporovnavaj sa len s tými sikovnejsimi, ale aj horšími😉kto vstáva o 05 je taký ranný typ a to som nikdy nebola my sme vstávali okolo 8-9 a poobede som zase spala so synom, ale večer som išla spať o polnoci to bol čas pre mňa od 21-24 večer som varila nech môžem poobede spať😉
Materská nie je súťaž kto má viac napečené, navarené...v prvom rade nech si v kľude a vyspatá a máš chuť sa venovať dietatu
Ahoj, ja mam dve deti a som doma uz 4 rok, ale ani raz som nevstala skor ako aspon jedno z mojich deti, a ani ma to nikdy nenapadloooo, dokonca ked mam moznost ist si lahnut naobed, ze je klud , tak ma ani bomba v kuchyni a hromada pradla neodradi, prave naopak snazim sa domacnost stihnut popri detoch a zapajat ich, ano trva to dlhsie ale mame aj trosku zabavku a nemusim sa s nimi tolko hrat, oni asistuju mne, nie ja im 😅
Stoji ti niekto za zadkom so stopkami? Ak nie neries a uzi si cas, kym mozes spat a male ti to dovoli, casom mozno bude chciet vstavat skor a bude aktivne az az....alebo jeho potencialny surodenec....pride cas, ked bude treba vstavat do skolky, skoly, prace....uzi si kym mozes spat....
Tie co ziju tak ako si popisala su ubohe chuderi ktore su otroknmi deti domacnosti. Ja som spala vzdy ked spal moj maly,ked bol hore upratala som,navarila,ozehlila,hral sa pri mne. A spali se vzdy dlho.take zeny ako si popusala uprimne lutujem
Ale prosím ta načo by si vstávala tak skoro ? Ja s dcérou spíme dokedy chceme a ešte koľkokrát sa aj vyvalujeme len tak v posteli😄 noa? Užívaj si materskú, potom keď pôjdeš do prace tak budeš vstávať 🙃
@zuzik170 nemám problém, tak si vyrobím..
@zuzik170 Tak ako ty, ani ja nie som ranne vtaca. Najlepsie sa mi spi rano. Do prace som roky vstavala o 8:30. Cez vykendy o 10:00. Potom vytuzene babo a on ma budicek o 6:00 a nech robim co robim, spat nechce. Bolo to hrozne. Trpela som jak das. Malokedy som zaspala po tom co som ho ulozila na prvy denny spanot o 9:00. Neviem spat cez den.
Zvykla som si az po 7 mesiacoch. Uz mi to nerobi problem vstat o 6:00. Ale uz sa tesim ked trochu vyrastie a rano cez vykend si zapne rozpravky a ja budem zase spat do 10:00 🙂
@zuzik170 my s malou spíme niekedy aj do 11 😂 celé ráno cucka mliecko keď je hladná, pohrame sa, podriemkame spolu.. leňošime. Avšak teraz už má 7,5 mesiaca a vidím že už je ráno viac aktívnejšia a už ju toto leňošenie nebaví tak ako kedysi. Takze teraz vstávame z postele okolo 9. Mala sa ráno zobudí okolo 7. Užívaj si spanie kym môžeš ♥️ A inak, tiež nechápem ako to tie ženy zvládajú 😂 ledva ráno cicku vytiahnem a prebalím krpca a nie to ešte upratať cely dom, vyprať, navarit a neviem čo všetko ešte robia lebo som to nikdy nezažila 😂

@zuzik170 vstávam s mojim deťmi, raz o 7.00, dnes výnimočne o 8.30, lebo oni potiahli dlhšie...takmer 4 roky vstávam k nim, ako aby som ráno vstala o 05.tej a grundovala byt??? To máš skade takú super "taktiku"??? Každá minúta spánku mi je vzácna.