Je bezpečné používať vodítka pre deti?
Ahojte, náš malý obchádza nabytok a za chvilu očakávame prvé kroky. Babka nám však nasadila chrobáka do hlavy “dúfam že mi vonku neutečie”. Čo samozrejme chápem lebo pre ňu je beh vzhľadom na zdravotný stav nemožný. Našla som na webe také akoby vodítka pre deti (na ruku alebo na batôžtek). Aký mate na to názor? Poprípade ako by ste to riešili vy?
Existuju take "voditka" pre deti. No pokial nejdete popri ceste,po nakupnom centre alebo dolu kopcom ze by sa dieta skotulalo nechala by som ho nech si bezka. Pre babky urcite uzitocna vec. Vyskusaj uvidis. Ale kedysi taketo nic nebolo a sme tu 🙂
Nie kazde dieta zdrha. Uvidis, aka bude realita a ked tak kup skor ten batoh. To na ruku vidim uz vykrutene ramena. Starala som sa o veeeeeela deti a batozkek bol potrebny iba pri jednom.
Nemala som voditko, zo zaciatku som ho pustala behat na bezpecnych miestach, potom sa zacal ucit chodit za ruku. Aj padanim sa dieta uci udrzat rovnovahu.
Je pravda, ze nie kazde beha kade tade. Su deti, co idu pekne za ruku alebo vedla teba. Ak nie, ten batoh by bol fajn.
Pády mi nevadia, musí sa naučiť drzst rovnováhu, skôr sa bojim keď pôjdu popri ceste alebo na rušnom mieste. Dakujem krásne za všetky odpovede❤️

Ahoj, my sme také ,,vodítko,, pre dieťa mali 😁 no nie preto, aby nám neutieklo, ale bola to dobrá pomôcka, keď sa deti učili chodiť, v prípade hrozby pádu sme ich tak vedeli pred ním uchrániť. Používali sme to aj v zime, hlavne keď sa šmýkalo na ľade. Podľa mňa dobrá vec, vyskúšaj...