Je brúska na nechty pre bábätká užitočná?
Ahojte maminky, chcela som sa informovať či máte túto brúsku na nechty pre bábätko? Je to dobrá vec alebo zbytočne vyhodené peniaze? Ak máte tip tak budem rada ak pridáte foto príp. akú značku. Ďakujem pekne.

čo? 🙈🙏
To je zas čo ? :D Však normálnymi manikúrovými nožničkami😂
Ja som vyuzila, uplne krasne to fungovalo, ziadne ostre okraje, raz dva opilnikovane, podla mna su vacsie blbosti nez toto 😀
@smajluska ja osobne by som do toho nešla.. mne sa najlepšie nechty strihajú manikúrovými nožničkami so zaoblenou špičkou
Dobra vec, nijak babatku neublizis lebo to ma poistku akokeby a pilnik sa vypne pri vacsom tlaku.. nechtiky nie su ostre a zapilnikujes aj kratke nechty..
Ja mam z ali taku podobnu ostriham nechty kliestikami a ak niekde ostane ostre tak len to zabrusim aby sa neposkriabala.. ale cele nechty by som s tym nerobila to by som musela fakt kazdy den asi robit..ale je to tichucke babetko sa toho neboji nadstavce tam vies menit my mame viac farieb momentalne sa uci moja starsia strihat si nechty sama a pekne si to s tym vie dopilovat..

Zbytočne vyhodené peniaze, nechtíky najlepšie ostriháš bežnými manikúrovými nožničkami