icon

Je brúska na nechty pre bábätká užitočná?

smajluska
17. apr 2025

Ahojte maminky, chcela som sa informovať či máte túto brúsku na nechty pre bábätko? Je to dobrá vec alebo zbytočne vyhodené peniaze? Ak máte tip tak budem rada ak pridáte foto príp. akú značku. Ďakujem pekne.

Je brúska na nechty pre bábätká užitočná?
patka06
17. apr 2025

Zbytočne vyhodené peniaze, nechtíky najlepšie ostriháš bežnými manikúrovými nožničkami

lasona
17. apr 2025

@patka06 suhlasim

mondolina
17. apr 2025

čo? 🙈🙏

really8
17. apr 2025

@smajluska hmmm nemam skusenost ale netrva tymto uprava nechtu tak 100x dlhsie ako noznickami?

sisska96
17. apr 2025

To je zas čo ? :D Však normálnymi manikúrovými nožničkami😂

svetlonos
17. apr 2025

@smajluska
zbytočnosť a chytak pre blbych. Stačia nožničky.

anavixy
17. apr 2025

Ja som vyuzila, uplne krasne to fungovalo, ziadne ostre okraje, raz dva opilnikovane, podla mna su vacsie blbosti nez toto 😀

angeli121212
17. apr 2025

@smajluska ja osobne by som do toho nešla.. mne sa najlepšie nechty strihajú manikúrovými nožničkami so zaoblenou špičkou

anajka266
17. apr 2025

Dobra vec, nijak babatku neublizis lebo to ma poistku akokeby a pilnik sa vypne pri vacsom tlaku.. nechtiky nie su ostre a zapilnikujes aj kratke nechty..

kaciato
23. apr 2025

@smajluska zbytočná...manikirove noznicky alebo jemny klasicky pilnik 🙂 s hantym by som nemala asi ziaden cit

saxana000
24. apr 2025

Ja mam z ali taku podobnu ostriham nechty kliestikami a ak niekde ostane ostre tak len to zabrusim aby sa neposkriabala.. ale cele nechty by som s tym nerobila to by som musela fakt kazdy den asi robit..ale je to tichucke babetko sa toho neboji nadstavce tam vies menit my mame viac farieb momentalne sa uci moja starsia strihat si nechty sama a pekne si to s tym vie dopilovat..