Je kúpanie pred večerou pre dieťa škodlivé?
Prosím vás mami. Hádame sa so sestrou. Mám ročného chlapčeka a dnes som ho okupala skôr konkrétne o pol 6 ale večerať bude až o pol 7,7 . Že kúpať sa ma tesne pred jedenim a spanim. Že mi prechaldne a ochorie lebo sa ešte hráme na posteli kým pôjde jesť a spať čo bude cca o hodinu. Je toto normálne alebo ozaj má pravdu ? Syn má rok, úplne som mu vysusila vlasy už nebehame ani nič ,len sa kľudne hráme na posteli a že ochorie.
však aj von je teplo, prečo by malo bábo prechladnuť.
sestra vymýšľa...
Kde na tieto rady niektoré chodia?
Ja bezne som kupala aj skor aj teraz ked ma 7r okupe sa a stale niečo robíme alebo sa hraje...od roka urcite tam fungujeme ked sme kupali malu tesne pred spánkom bol.cirkus velky a plus voda ju prebrala...jedine co nerobime nechodí von po kupani ale v lete ak je 30st ide k nam na terasu si sadnúť
V byte máme 25 stupňov. A že o ochorie. Oni dobreze ne by aj teraz kurili. Žasnem fakt, je tu na návšteve
Jasne ze blbost. A nie je normalne ani to, ze sa na tomto hadate a dotahujete a este aj o tom zakladas temu na fore. Ved ludia, zdravy sedliacky rozum nic? 😶
Pokiaľ nebeha holý, mokrý po byte a nemáte otvorené v každej izbe okno a prievan, nevidím dôvod, prečo by bolo niečo zlé. Tvoje dieťa, rob si ako uznáš za vhodne.
Sestra ma nejaku mentalnu poruchu?
Kludne si zariadte svoj vecerny rezim ako vam vyhovuje, urcite neochorie ked bude po kupeli este aj 3 hodiny bdiet. Kludne ho okup hoc aj rovno po veceri, ked vam to vyhovuje. Alebo aj po ranajkach. Je to uplne jedno. Z kupela neprachladne, prechladnut sa neda. Da sa len ochoriet z nejakeho virusu alebo bakterie, nie z toho, ze nesiel po kupeli rovno pod perinu.
Koľko má sestra rokov? Má deti? Ako na takú blbosť prišla?🙈 Rob, ako to vyhovuje tebe. A odpoveď na tvoju otázku, nie, nie je to normálne a nemá pravdu.
Jasne ze blbost. A nie je normalne ani to, ze sa na tomto hadate a dotahujete a este aj o tom zakladas temu na fore. Ved ludia, zdravy sedliacky rozum nic? 😶
@colsami áno ja viem ale jej keď neukážes že aj iné ženy so mnou súhlasia , tak neexistuje že mám pravdu
Zbytocne jej budes toto co sme napisali ukazovat. Ona aj tak pojde svoje. Setri svoj cas a energiu a nenatahj sa s nou. Je to uplne zbytocne. Poznam tie typy
Setra si dnes zabudla dat liek ci jako 😃😃😃
A co sestru do toho?!Nechapem co si das kecat do toho ako kupes.Za prve je to blbost,za druhe uz to nie je babatko ale rocne dieta.
a Ty prepáč ale nemáš ako matka kus asertivity povedať sestre nech sa nestará a že je to totálna blbosť … to vážne potrebuješ pre ňu dôkaz z MK …
Akože z čoho má ochorieť? Z hladu?
Zamotaj jej hlavu nabuduce, ze batola sa ma hodinu pred kupelom drzat nahe, v plienke, aby sa otuzilo😅pisali mudre knihy.
a doteraz si ho kupala na minutu presne,ze neochorel? moja sa kupala ked bol cas.. sice vacsinou po jedle,ale len preto,ze ona ked jedla tak bola jak 🐷 .. kludne sa potom este nahanala behala po byte ci sa hrala .. doma som ani nekurila extremne keby mam 25 tak tu umreme teplom .. je otuzila a po pravde okrem chvilkovych soplov este chora nikdy nebola v skole nikdy nevynechala a to ma uz pomaly 11r
Akoze ak prekurujete doma na 25 stupnov tak urcite ochorie ale nie z toho, ze si ho kupala hodinu a pol pred vecerou, ale z toho, ze ho drzis v takom teple, potom vyjde von a bude z toho na vetvy
Momentalne pospedne 2 tyzdne ju kupem hned po prichode z vonku lebo je ako prasiatko..od hliny kamienkov travy piesku..
Urcite ju taku zasranu posadim este k veceri..
Ked mi zaspi vecer pri presune v aute prehodim ju do postielky v leginach a bodycku a spi az do rana..okupejm ju rano o pol 8 a vybavene..
Tak sestre povedz, ze niektore zeny maju kupanie v doobednej rutine, omg 🤦♀️
What? Vy budete obe take jednoduchsie, ci?
Toto ja vobec neriesim. Kupem, kedy uznam za vhodne, dokonca aj cez den, nielen vecer. A to mam este mladsie babatko, nez je to tvoje.
Hovadina. Moju dcéru kúpeľ neutlmuje, ale nabudzuje. Preto som nikdy nemohla kúpať tesne pred spaním, vždy aspoň hodinu aj dve pred. Sestra nech sa stará o svoje deti 😀 nikdy jej z toho nič nebolo.
Snáď si nemyslí , že ho budeš kúpať s plným žalúdkom ja som vždy deti najprv olúpala a potom mali večeru
Kľud ja vždy malú kúpem medzi 17;00\18;00 ajest ide až O 19;00 A potom o 19;30 si umyvame vlasy A zuby,. Potom sa este môže pohrať A O ide spať 20;300(presnejší ľahnúť A už sa nehráte len tulime atď. Aby O 21;30 už spala robíme to od malička moju voda dobýjaní energiou.
Koľko deti má sestra?
My sme kúpali obe deti až po večeri, lebo to znamenal režim - okúpať, do pyžama, umyť zúbky a spať. Ale určite nie kvôli prechladnutiu. A potom kúpala som aj kedykoľvek počas dňa, aj hodinu pred večerou, keď naložili do plienky a potrebovala som ich umyť. Vodu milujú doteraz, takže vždy to bolo aj o člapotaní vo vode. A s tatinkom sa neraz tak jašili, že utekali holé po dome s plienkou na hlave (vtedy nosili tie pants). Strašná zábava pre nich. A nikdy neprechladli. 😉
Moja dcéra sa 10 rokov kúpala či sprchovania pred večerou a ani raz neochorela.
A úprimne so sestrou ani nikým iným by som sa nedotahovala o to kto má pravdu.
What? Vy budete obe take jednoduchsie, ci?
Toto ja vobec neriesim. Kupem, kedy uznam za vhodne, dokonca aj cez den, nielen vecer. A to mam este mladsie babatko, nez je to tvoje.
@diewcatqoo prosím ? Prečo by sme mali byť jednoduchšie? Čo si dovoľujes urážať ženy ktoré nepoznáš ?
Ďakujem vám,nikdy by som nezakladala takú tému, ale tak ma nahnevala

Preboha. Sestra nech sa da liecit. Nic mu nebude. Kup kedy chces