Je moja dcérka urieknutá?
Vie mi niekto poradiť, čo mám spraviť, posledný týždeň Lili v pohode zaspí a po hodinke-dvoch začne strašne plakať- niekedy mi trvá dlho ju ukľudniť, nič ju nebolí, len plače. Nosíme červený náramok, ale stratila ho, môže to byť aj tým? Bola som ju aj u jednej pani stierať-aby nebola zrieknutá, jednu noc bolo dobre a teraz znovu. Mám ísť znovu?
deti mávajú nočné mory,moja rada namiestok k babyci,zajdi k deckej psichologičke najde dôvod a máš po problé
nocne mory dietatka su vacsinou vysledkom spracovavania podnetov predosleho dna. Babica ti podla mna nepomoze, len trpezlivy pristup, tvoj pokoj a rozvaha. Casom ti mala z toho vyrastie. Ked sa to opakuje dlho, treba zvazit aktivity dna a vecerny ritual zaspavania.
Aj moj maly mal obdobie, kedy sa mi hodinu po zaspati budil s velkym placom, bol akoby uplne mimo vnimania nasich slov, museli sme ho vzdy prebudit, na rukach sme ho ponoslili po byte, potom sme si dali lahnut do nasej postele medzi seba a zaspal.
Niekedy staci urobit dietatu z oci kaazda mama babka to pozna ak jej spadne z oci a neurobis jej uhlikovu vodu tak vtedy je taka ina zla nespi v kuse place a je to pravda ci sa niekto smeje alebo nie
Myslim ze ta mala moze mat zle sny, mozu jej rast stolicky, moze reagovat na nejaku zmenu v rodine, zivote...milion dovodou mozno aj taky ze sa tej babizne co ju stierala (co to je?) zlakla .......treba hladat realne dovody a nie vsetko zvalovat na nejake urieknutie
Podla mna urieknutie je sice realna vec..woodoo, čierna magia, viacgeneračné kliatby atd ale tak velmi zriedkave a v nasich koncinach velmi nepravdepodobne. ..to ze by niekto chcel urieknut male dievcatko je velmi veelmi mala sanca, keby aj vam chce niekto zle tak by musel byt v tomto fakt profik a odniesli by ste si to vy dospely ...deti su v tomto ovela odolnejsie

jasné, zase sa začneme navážať, lebo nejaká mamina má svoj názor, strach, chce poradiť a verí niečomu, čo ostatné považujú za poblúznenie mysle - a to som ešte nazvala veľmi vlažne... ja osobne som veľmi pragmatický typ človeka a nenaletím na nejaké báchorky, poverčivosť a podobne... ale na vlastnom synovi som zažila urieknutie a veľmi rýchlo som prehodnotila svoje zmýšľanie... pomohlo pretrietie očiek ocikanou plienočkou, povedala som si, ak nepomôže, určite neublíži... zmena nastala okamžite!!! Takže milé dámy, treba mať oči otvorené a byť naklonené aj veciam mimo bežného chápania... ale všetko samozrejme s mierou 😎 😉 😵