icon

Je nutné kúpať bábätko každý deň?

angelika92
7. mar 2016

🙂

Strana
z2
lenkacalikova
21. mar 2016

My sme v porodnici kupali kazdy den a po prichode domov tiez..ale napr.v niektorych porodniciach kupu aj kazdy 4.den...kazdodenne kupanie narusa ochranny film pokozky dietatka...takze u nas teraz 2-3krat do tyzdna 😉

zuzu21161
21. mar 2016

nie nie je to nutné, ja som malú od narodenia nekúpala každý deň

jana_eyre
21. mar 2016

prveho syna som kupala kazdy den.. akurat tak mal z toho vsetko vysusene, cervene a museli sme ho dookola natierat.. vsetko sa zlepsilo, ked som to zredukovala.. aj druhu som potom kupala kazdy 2-3 den, niekedy aj 4den a ma bezproblemovu pokozku.. samozrejme genitalie a zadocek stale, ale telo - to je zbytocne.. teraz ich len kazdy vecer troska sprchnem, mydlo dam len obcas /uz su velki a potia sa, hybu/, kupu sa len v nedelu a vlasy raz za tyzden..

kllamarka
21. mar 2016

Neokupes kazdy den - nic sa nikomu nestane! Kazdemu nieco ine vyhovuje..v ramci rezimu, teploty atd.. Proste mam pocit, ze treba...tak umyjem. Nestresujem ci treba kazdy den ci nie. ;)

vevikkuric
21. mar 2016

Syna kúpeme každý druhý deň... Zvykli sme si tak kvôli tomu, že od 3 týždňa mal remence...a bolo to komplikované a pre neho stresujúce. Dávať ich dolu a potom ich navliekať späť... Teraz máme 14 mesiacov a kúpeme i naďalej každý druhý deň. Jedine čo sme iné vyskúšali, kúpať ho v sprcháčiku a to bolo revuuuuuuu... Tak sme späť vo vaničke a tam sa čvachtá... 😀

janka95
21. mar 2016

My sme kupali prvý mesiac v decembri každý druhý deň, teraz máme tri mesiace a už kupeme každý deň vodu má strašne rád. 🙂

argyro
21. mar 2016

Práve naopak, je to nevhodné. Stačí raz za týždeň, príp. podľa potreby. Handričkou utrieť genitálie, zvyšok tela 1x týždenne max

btus
4. apr 2016

ritku som umyvala po každom kakani. Žiadne vlhčené utierky, len čistá voda, v umývadle. Malú sme kúpali tak 3x do týždňa. Čiže každý 3 deň. Skoro nikdy nemala zaparenú riťku či cikulu. Malý sudokrém (60g) máme už 3 roky. 🙂 Nie je ani vhodné kúpať dieťa každý deň.

sakura77
4. apr 2016

Určite to nutné nie je.my sme kúpali -sprchovali každý deň kvôli režimu -okúpať, mliečko v postieľke už skoro po tme ,pusa a spať 😊

bluka2
4. apr 2016

V Rakusku pediatri odporucaju 1x za tyzden, nam to vyhovovalo 2x za tyzden....

vydrnik
4. apr 2016

V nemocnici kupali kazdy den,doma co druhy den,

calin
4. apr 2016

Jednoznacne NIE. 2-3 za tyzden - cim menej tym lepsie. A ziadenu kozmetiku / potom sa ludia cuduju roznym ekzemom /..hoc to krasne vonia..ale nie je to vhodne aspon do pol roka babatka.

foterlotor
18. júl 2016

2 az 3 krat do tyzdna? chuda deti.... vy sa tiez asi nekupete kazdy den ako tak pozeram.

bielavila
18. júl 2016

podla mna to nieleze neni nutne, ale ani to neni dobre, babatko by sa malo kupat max 3 krat do tyzdna, samozrejme pokakanu dupku som vtdy osprachovala pod prudom teplej vody, ale caste kupanie narusa ochranny film na detskej pokozke...a ako tu niektore baby pisu, ze dopely clovek si robit hygienu kazdy den, tak musi aj babatko... ano to je normalne, ze dospely clovek sa sprchuje kazdy den ale babatko sa nepoti a dospely clovek ma inu pokozku ako dieta...

Strana
z2