Je podľa vás normálne nadávať dieťaťu?
Povedzte mi už ženy, že som už hlúpa asi ja, alebo čo.
Môj muz už xkrat synovi povedal, aky je hlupy, negramotný, deges, neschopný.. ale boli aj horšie veci typu ko*ot, vypadni, je prije*any.. atd atd
Vždy kričím a obhajujem ho ze nemá pravo mu nadávať, ze je to dieta a ze vlastne nemá právo sa k nikomu takto správať.
On zas ma na to opačný názor, vraj keď mu nieco 5krat povie, a on ho neposlúchne, tak je podľa neho hlúpy a bude mu tak rozprávať.
Vraj keď Neposlúcha doma, v obchode, vsade všetko mu vadí, a tak preto mu vraj bude takto rozprávat, lebo on vraj už nevie.
Ja stále tvrdím svoje, že nemá právo nadávať nikomu za nič, nikoho urážať a ponižovať a už vôbec nie dieta.
Syn je podľa mna šikovný, áno je často neposlušný, ale povedzme si, ktoré dieta nie je??? Mne v živote rodičia nenadávali, nech som urobila čokoľvek a neposlúchajú som tiež.
Tak povedzte, či som tu ja taká blbá a obhajujem zbytočne neposlušného syna.. alebo je normálne mu nadávať… keď je taký zly
Podľa mňa nie je normálne sa pýtať, či je normálne takto vulgárne zjapať na dieťa..potom sa matky čudujú, že deti chodia zo školky s takým krásnym slovníkom
Nie je normne vybrat dietatu takeho otca.
Nehnevaj sa no blbá si. Môj muž by iba raz povedal synovi tak vulgárne a už by som mu na rovinu povedala že ak sa mu neľúbi ako syn rozmýšľa tak môže naňho platiť alimenty. No do kok... mu nadávať nebude.
Negramotný, hlúpy a kkt je akurát tak on sám. Toto by som nezniesla, ponižuje ho a to sa s ním bude vliect až do dospelosti, ovplyvňuje to chápanie samého seba, jeho hodnotu vo vlastných očiach, proste celú osobnosť. Keby sa nespamätal, pre mňa by to bol dôvod na rozchod.
Čo si🙏 nie je to normálne … ja na muža Lenin už len za to keď počúva nahlas doma tep kde sú vulgarizmy 🙄 lebo sa bojím že to deti začnú opakovať nie to ešte aby im nadával🙈
Nie si hlupa ani Vas syn. Hlupy je tvoj manzel. Pripadami to ze ma vlastne komplexy a potrebuje sa nad niekym povysovat aby mal akoze na vrch. Dost ubohe ze si do sutazenie vybral dieta. Urcite dalej bojuj aby mu tak nehovoril....asi by bolo vhodne zvysit doraz aby vedel . Manzel.obcas povie synovi " potvora" s tym ma vzdy vytoci a pohadame sa.
Ďalší prípad idiota.... Vážne, kde ich hľadáte? Ja už pochybujem aj o Vás...normálna žena si predsa nenájde chlapa, ktorý nadava vlastnému dieťaťu.
Ak by používal partner takéto výrazy, k dieťaťu by sme sa vôbec nedopracovali 🤷🏼♀️.
Hadam, ze tebe rovnako nadava...no neviem ci ti raz syn z toho neskolabuje.
Ale nechas si na seba, za chvilu nechas aj na syna
Úprimne? Toto nie že nie je normálne. Ale toto je ze "zbaliť kufre a rychlo preč od neho". 5 ročnému dieťaťu povedat ze je k.k.t? Tvoj muž je psychopat a bež preč od neho. Toto normálny človek nemôže povedať.
Gratulujem ti k manzelovi! Skutocny ulovok! Pred tym ako sa narodil syn sa vobec takto neprejavoval? Je mi luto tvojho syna, ze ma za otca takehoto dementa. Predpokladam, ze na syna zjape ako pominuty...potom sa niet co divit, ze maly neposlucha. Chodte do rodinnej poradne, tam to ockovi roka vysvetlia, ked teba nepocuva.
@scorpionflower1 a myslíš že takýto dement pôjde do dakej poradne??? Takýto typ si nikdy neprizná že on zle vysvetľuje. Lepšie je nazvať dieťa ako ho nazýva .
Na to len ze "zabudol vol ze telatom bol".... to by som mu povedala. On bol ako decko dokonaly???
@kamatopo mas pravdu, mna by len zaujmalo, preco sa vzdy najde nejaka, ktora si vezme takehoto degesa a ma s nim deti. Vsak on sa nestal degesom vo chvili, ked sa mu dieta narodilo.
@scorpionflower1
@kamatopo viete čo mi dievčatá povedal na to že ísť do poradne? Že či ten clovek tam to co mu poradí, či za to potom bude niesť zodpovednosť, ak syn po jeho rade niečo vyvedie. Lebo on si asi mysli, ze len nadávkami vyrieši jeho neposlušnosť a psychológ mu poradí chujoviny, ktoré on bude potom aplikovať na syna a tie nezaberú a syn môže nieco vyviesť. Proste úplne mimo 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@jaond19 jasne že nebol. Dvojka zo správania v druhej triede o ňom asi dosť veľa vypovedá. Neboj sa, ja síce nie som ten typ či by nadaval, ale už ma niekedy tak vytočí, že mu oponujem slovami, že no hlúpy je asi iba po tebe a jediný hlupák si tu ty. Akože mám toho dosť.
Za chvíľu bude možno syn aj tebe tak nadávať. To fakt sa ti zdá ok syna nechávať v takom prostredí? To ako mu pomôže, keď potom kričíš na muža a on to robí dalej?
No pozri komu není rady tomu není pomoci. Porozmýšľaj nad tým či aj ty chces aby tvoj syn mal dvojku zo správania a v dospelosti takto pristupoval k svojim deťom. Takouto výchovou prijme toto správanie ako niečo prirodzené. Pri najhoršom bude nadávkami tak narušená jeho psychika a dôvera v samého seba ,že bude mať problémy psychického rázu. Ja som sa s takýmto primitívom rozviedla keď mal syn šesť rokov. Tak viem o čom píšem. Radšej sama s dieťaťom ako takýto prístup k výchove. Niekedy musíš dieta chrániť nie len pred vonkajším svetom,ale aj pred najbližšími.
Tak a dozvedeli sme sa, že aj tebe nadáva. A ty si s ním urobis dieťa. Niečo to hovorí aj o tebe. Normálna by s takým nebola.
ahoj. ja by som sa chytila toho co ti muz hovori ze "on uz nevie co s nim" "on uz nevie ako nanho" cize je to jeho vlastna bezradnost. on realne nevie ako sa ma vychovavat dieta. tak mu mozes ponuknut kurz filialna terapia hrou (da sa robit aj online) t oj manzel to asi robi momentalne najlepsie ako vie. ma zjavne strach ze syn si ublizi ze vybehne na cestu stiahne na seba regal. ako by mohol tvoj muz nastavit hranicu v ktorej by sa citili bezpecne on ako rodic tak aby to neublizovalo synovmu sebaobrazu a sebahodnote? nevie to odkukat od teba? ak oto robis ty? daj nam konkretnu situaciu ako so synom riesis konflikt ty ako otec ako spolocne. ano dietatu casto nestaci 5krat povedat nie nerobto. dnes som to zazila aj ja so svojou 3rocnou. boli sme v meste. bola tam socha ktora ju zaujala a chcela ju chytat. bola na nej tabulka nechytat sochu. ona sajejj samozrejme dotknut chcela . lebo je dieta a zaujima ju svet a takto ho spoznava. hovorim jej tuto sochu nechytame. snazila sa dalej. postavila som sa medzi nu a sochu. snazila sa dalej. cupla som si na jej uroven chytila ju a pozrela na nu. vidim ze teba velmi zaujima ta socha a velmi sa jej chces chytit ale tato socha sa chytat nemoze. snazila sa dalej. hovorim jej okej vidim ze to chces tak velmi ze nevies odolat. mozes sa rozhodnut iba sa pozerat a nechytat ju ale
ak ju nevies nechytat tak ja musim prebrat zodpovednost za tvoje zdravie sochu a dodrzanie pravidla a zobrat ta prec. a za jej protestov som ju vzala na ruky a odniesla 5metrov dalej. bola nahnevana plakala ale len chvilku. pochopila ze tu je hranica. a potom celou cestou domov opakovala ze niektore sochy sa mozu chytat a niektore sochy sa nemozu chytat. zial vidim v okoli vela rodicov ktori neposluchanie deti beru ako utok na seba ako potvrdenie tkho ze oni su zly rodic neschopny alebo ze ich dieta je zle. nekompetentne a atd. cize pri druhom neuposluchnuti sa naseru a na deti kricia hnevaju sa zbiju ich a podobne... jasne kazdmeu niekedy uleti dekel. aj ja som uz reagovala s hnevom ked dcerka mala obdobie vybiehania na cestu. ano. aj som ju schmatla aj som jej razne povedala aj som jej povedala zs sa hnevam. . . to su deti proste.zelam vela sil tebe
hladaj podporu u svojich rodicov kamaratov odbornikov drzim ti palce ako budovat vztahy zdravo. spravne citis ze to co sa deje nie je v poriadku.
Preboha. Chudák malý. 😔 Tento debil si nezaslúži byť otcom. Prosím, nerob si s ním viac detí.
Synček by nemal vyrastať pri takomto monstre. Isto sa aj k Tebe škaredo správa. Treba syna odňať od takého debila, chudáčik.
Vynikajuci vyber partnera. Chudak syn, ten za zle rozhodnutie matky a primitiva otca nemoze.
@juliet86 joj veľmi ťažko s ním niečo riešiť. On si proste ide svoje, že on ma pravdu, on psychológa nepotrebuje, a keď to inak nejde, pôjde to takto. Hovorím že akurát si on k tebe vypestuje odpor, čo už vidím, syn ho moc nemá rad, už často ku aj on povie škaredo, ale takým detským spôsobom, nie zas nejaké brutal nadávky, muža ide vystreliť, že čo mu on čo ma nadávať. Ja vravím, že máš len či si zaslúžiš a ako sa k nemu ty správať.
Ja sa snaž im synovi dohovárať, áno kričím aj, ak neposlucha, áno aj na zadok občas dostal, ale nikdy nenadávam, neurážam, neponizujem. Muz mi hovorí, že to ja som ho zle vychovala, že to všetko je moja vina, je rozmaznaný atd atd. Že som na neho mäkká atd. Proste on ma pravdu, a x kolegov mu to potvrdilo, treba tvrdú ruku, a aj mu rozpráva take veci že ho prefacka, kopne, no hrozne. Ja veľmi uvažujem o odchode..
Takze nás spôsob výchovy sa veľmi líši.
@jsbb vieš keď si zamilovana, odpúšťaš. Často, všeličo a nikto kto si toto nezažil, si to nevie predstaviť. Vynadá ti, a o hodinu sa Ti najviac ospravedlňuje, že už sa to nestane, je najmilši atd. On sa dokonca na istý čas veľmi zmenil, bolo dlhé obdobie, kedy bol fakt dobrý, milý, pozorný..
no v poslednej dobe sa znovu vrátil k svojmu správaniu, nie raz som bola pic*
Som hlúpa, viem, veľmi uvažujem o odchode, ale celé je to veľmi ťažké, musela by som ísť k rodičom, ktorí bývajú 50km ďalej, a čo škola synova? Mám ho dať do druhej školy, zobrať mu kamosov.. to mi je tak ľúto.
Ale zachvíľku mi asi naozaj dôjde všetka trpezlivosť
Tvoj muz sa tvojmu dietatu vyhraza, ze ho prefqcka, ze ho kopne, nadava vulgarne jemu aj teba a ty "uvazujes" o odchode? Uz si mala byt davno odidena. To, co robi tvoj muz, by som povazovala za regulerne psychicke tyranie.
A ty, matka, ktora by si mala syna chranit, nemiesto toho odpustas takemu hajzlovi.
@maxalla áno viem.
To odpúšťanie mám na mysli, ešte predtým ako sa syn narodil, aktualne už mám všetkého plne zuby, neboj sa, syna si vždy zastanem veľmi a nedám si ho..
Ja ti len drzim palce, aby si sa odputala a odisla. To, ze zmeni maly skolu je mensia trauma ako to, ze mu nadava a vyhraza sa otec. A to je syn este maly. Nechcem vediet, co by robil, ked bude syn v puberte a bude mu oplacat jeho spravanie.

Oh :( az mi smutno ostalo...nie je to v poriadku!! Na tvojom mieste by som rozmyslala,ci s takym muzom a otcom chcem ostat..