icon

Je pri MMR očkovaní najhoršia vakcína ?

9. jan 2020

Ahojte mamičky je pravda že MMR je asi najhoršia vakcína že má veľmi veľa nežiaducich účinkov??

vevesh
20. jan 2020

@basska11 no, ked dostanes napr. anafylakticky sok, ci komu alebo ochrnutie, tak ti to, ze si atb prestala brat velmi nepomoze...pri niektorych "srandovnych" liekoch (t.j. ktore beries kazdy den) mas ako NU dozivotne postihnutie traviaceho traktu, niektore ti mozu odpalit pecen ci oblicku (a to je len sranda cakat na darcu...) atd.

basska11
20. jan 2020

@vevesh tak by take lieky nemali podávať a vyrábať potom !

vevesh
20. jan 2020

@basska11 to vazne?? A teraz si vyber vsetky lieky, co mas doma, a prestuduj si cast " neziaduce ucinky"- a bola by si prekvapena, ze kazdy a jeden liek ma NU, ktore mozu s teba spravit invalida, ak budu spravne podmienky....
A bez liekov tu mame stredoveku umrtnost, kedy aj zapal usi dokazal cloveka zabit, takze nikto neprestane taketo lieky vyrabat. Pretoze aj ty, ked nedajboze budes ty ci tvoje dieta chore, bezis pre tie lieky, len aby nezomrelo....

meesha
20. jan 2020

@ptmt1011 omg ty fakt nechapes, ze nu nikdo nepopira. Stejne tak, ze nekdo tu nemoc zvladne lip a nekdo hur? Dalsi co argumentuje hur nez moje petilete dite. Nuda.

A ano, pracuje se na mnoha vakcinach, to, ze vy o tom nemate paru neni proto, ze se to neexistuje, ale proto, ze o tom vite houby-nejste odbornici. (Jedle vakciny, vakciny proti nadorovym bunkam, etc...). AIDS hadam nehori, ucinna ochrana je znama a antivirotika take diky tem tem proklinanym vedcum prodlouzila doziti o desitky let. Nadto vyvoj kazde nove vakciny trva 10-20let (a stoji hromadu penez), neni to zadna sranda. Vy tim shazujete praci a usili mnoha a mnoha lidi.

lapersefona
20. jan 2020

@ptmt1011 to si mala fajne aj ked nie vzdy je taky lahly priebeh 🙂 ale myslim si ze dieta by malo prekonat ovcie kiahne. Po prekonani sa dostane jeho imumita do vyssieho levelu

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
basska11
20. jan 2020

@vevesh ved práve umriet môžme na hocičo a hocikedy

basska11
20. jan 2020

@lapersefona aj po kiahniach je oslabené imunita dlho aj po streptokok aj po všetko možnom !!!!

meesha
20. jan 2020

@ptmt1011 ano, nikdo to nepopira, ale rizika nemoci prevazuji rizika nu. A proto vznikaji tymy odborniku, kteri daji vsechny informace dohromady a mimo jine upravuji kdy a kdo se bude ockovat, data vyhodnocuji a vytvari i zpetnou vazbu. A jak bylo receno, nu ma kazdy lek, ba co vic kazda leciva latka, at synteticka nebo ziskana treba bylinkovym cajem.
Jak se HIV prenasi snad vi dneska kazdy 🤔

P.S. Tu sa netvrdi nic z toho, co vy tvrdite, ze mi tvrdime :P

leeo
21. jan 2020

@vevesh tu na sk v skorumpovanom sudnictve a celom systeme sa nedovolas spravodlivosti ziadnej pokial ide o konflokt zaujmov s "vyssimi"

leeo
21. jan 2020

@vevesh a toboz nie pokial sa sudis s takym velikanom ako farmaceuticky zralok

vevesh
21. jan 2020

@leeo no tak to nikde- myslis, ze v zahranici s tym prisli urady same? No tu mate, nam tie peniaze chybat nebudu... ani nahodou. Ludia museli takisto vybojovat, aby odskodnenie dostali, len slovaci sa len na nete a "v krcme" stazuju a potom nic....

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
meesha
21. jan 2020

@ptmt1011 v mem okoli jen bezproblemove nu. Ale to taky nic nedokazuje. Ale urcite mas v okoli vic lidi po ockovani, nez po spalnickach, treba. 🤷🏾‍♂️ Tech vaznych reakci je fakt minimum. Jina vec je, ze by za ne mel stat prevzit zodpovednost, o tom zadna

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
meesha
21. jan 2020

@ptmt1011 po cem to ma? Myslim po jakem ockovani

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
myrra81
9. júl 2020

@basska11 u nas tiez susedin syn.....

semila001
Autor odpoveď zmazal
semila001
10. júl 2020

@ptmt1011 presne tak

basska11
10. júl 2020

@myrra81 ako ka mam deti ockovane ale každé si tým preslo inak a bohuzial syn ten to má najhorsie 😓tretia dcéra má ken dve očkovania a tá je najzdravšia zatiaľ a nemá žiadne alergie ekzem atd

proud507
Odpoveď bola odstránená
mkatkam
18. dec 2020

Prosím vás k mmr ockovaniu je lepsie ked je dieťa dojcene? Je tammensie riziko,ze budu prudké neziaduce?

elly23
18. dec 2020

@mkatkam Pri mmr je najlepšie ak sa očkuje neskôr. Synovi som posunula a aj tak mal reakciu presne po dvoch týždňoch, tak isto synovec a dcére tiež posúvam. Neviem, či má vplyv dojčenie na to. Nespozorovala som pri deťoch žiadny rozdiel.

mkatkam
19. dec 2020

@elly23 dakujem a na kedy ste posunuli prosim vas?

mkatkam
19. dec 2020

@elly23 cize niektori uz neboli kojeni a niektori hej a aj tak bola reakcia? Dobree chapem

elly23
19. dec 2020

Na dva roky

mirusik55555
23. apr 2021

Vakcíny nie prosím :( uff no je to na každom zisk u mňa sa epi vyskytla

mischell333
17. dec 2021

Ja som zdravotná sestra detská môžem očkovanie MMR len doporučit.
Moje deti majú všetky povinné a dala som aj nepovinné očkovania. Bude mať aj 3 dieťa 🙂
Takže sup do toho nechápem prečo očkovať nechcete....

denda007
17. dec 2021

Ahoj, najlepšie urobíš keď nebudeš čítať hlúposti na internete lebo sa iba zbytočne vystrašís. Môj syn bol ockovany pred mesiacom. Bála som sa toho ako čert svätej vody. Lebo z každej strany čítaš všeličo možné. Týždeň predtým som ani nejedla. Od strachu. Očkovanie prešlo, chlapcovi nič nieje. Len ma malý vysyp aj ten už mizne.jedine čo utrpelo je moja psychika. Daj si záležať hlavne nech je zdravý pred aj po....vyhybaj sa kolektívom, prechladnutiu a podobne