icon

Je pri MMR očkovaní najhoršia vakcína ?

9. jan 2020

Ahojte mamičky je pravda že MMR je asi najhoršia vakcína že má veľmi veľa nežiaducich účinkov??

jamatkaroka
9. jan 2020

Neviem prečo sa z pojmu bio matka stalo niečo ako nadávka. Čo je zle na tom že sa ženy konečne vracajú k tomu prirodzenému. Ja som sa rozhodla nezasahovať do organizmu môjho dieťaťa kým to nie je naozaj nutné. Každý zásah naruší prirodzenú rovnováhu a to ja nechcem. Možno sa priamo po očkovaní neobjavia žiadne nežiaduce účinky, no môže sa to prejaviť niekedy neskôr. Každý nech sa zariadi tak, aby neskôr dokázal ustáť následky svojho rozhodnutia...

evittam
9. jan 2020

@zuzap33 Si predstav že ja som to nechala na presne tych o ktorých pises-", fundovaných" .

halienka
9. jan 2020

ja len nejaký ten grafík, aby ste vedeli ako ste klamaní o tom zomieraní na osýpky a že len vďaka očkovaniu sa už na osýpky neumiera. Na osýpky sa prestalo zomierať dávno pred zavedením očkovania, ale to vám samozrejme nikto neprizná. A prečo, lebo sa prudko zlepšila životná úroveń. Celkovo vtedy vymizla úmrtnosť na kopu ďalších ochorení, napríklad zmizol aj mor a to aj bez očkovania. A presne tak to je aj teraz vo svete, na osýpky sa stále umiera v rozvojových krajinách, kde je mizerná výživa, mizerná hygiena, biedne zdravotníctvo a vysoká chudoba. Dnes by na osýpky zomrel na slovensku niekto len výnimočne, skôr pre to, že bol už predtým v nejakom vážnom zdravotnom stave.

siska53
9. jan 2020

Neviem.. nemali sme nijake..mala mala.len teplotu na 11.den.

tahivka
9. jan 2020

@zuzap33 otvor si, prosím, štatistické grafy. Pozri si, od kedy sa na dane choroby ockuje a pozri si aj grafy chorôb, proti ktorým sa neockuje. Viac k tomu netreba písať. Ak vieš čítať grafy, ľahko si vieš vyvodiť objektívny záver.

tahivka
9. jan 2020

@halienka si ma predbehla, ďakujem ❤️

diewcatqoo
9. jan 2020

Syn zacal samostatne chodit, ked mal 13 mesiacov a asi mesiac na to, ked nadobudol stabilitu v chodzi, dali sme prvu hexu a potom sme sli podla rozostupov, ktore tam maju byt. MMR dostal ked mal cca 2,5r.
Ak polozis otazku ohladom ockovania, nevyhnes sa tu hadke. Je jedno, aka bola povodna otazka, staci, ze tam spomenies ockovanie 🙂

lius
9. jan 2020

Ak sa pytas na mmr, mrkni videa na nete, svedectva rodicov, kde dieta pred mmr je zive, zdrave. Po vakcine si buchalo hlavicko o postielku, stenu, skleny pohlad, neskor agresivne spravanie a nasledne diagnoza autizmus

zuzka1117
9. jan 2020

@lius preboha nesir tu také bludy,určite video na YouTube je relevantný zdroj. Mýtus že Mmr spôsobuje autizmus už bol dávno vyvrateny,

evittam
9. jan 2020

@heln Mumps sme mali všetci do jedneho-ockovani. Ďalej pred dvoma rokmi (neviem presne) sa dali očkovať vsetci kanadský hokejisti proti mumpsu-skoro všetci ho dostali...
A moze ochorieť aj očkovana matka rovnako ako neockovana. Bohužiaľ.
Tetanus? Vies vobec ako môžeš dostať tetanus?

halienka
9. jan 2020

celková dojčenská úmrtnosť v čechách, klesla pred zavedením všetkých očkovaní

zuzka1117
9. jan 2020

@halienka toľko k tvojim grafom

zuzka1117
9. jan 2020
zuzap33
9. jan 2020

@tahivka prečo si každý myslí, že všetko čo sa zverejní na internete je hneď pravda? Taký graf urobím na počítači za 10min. Keď som chodila ešte ja do školy za socializmu, celá trieda išla k detskej lekárke, dostali sme očkovanie a nikto sa nepýtal prečo a načo. Dnes každý sa pomaly vyzná vo všetkých oboroch od medicíny po astrofyziku, lebo niečo niekde čítal

prevenar
9. jan 2020

no tak si o tom nieco nastuduj a rozhodni sa podla zistenych informacii. nikto nevie studovat za teba. vakciny su nespochybnitelne velmi neucinna forma ochrany..na co prides rychlo aj sama.

https://www.modrykonik.sk/group/1799/

halienka
9. jan 2020

@zuzka1117 ale tu sa straší úmrtnosťou moja zlatá a to je vyvolávanie poplašnej správy, grafy sú pravé a je v nich skutočnosť, ktorú nevyvracia ani tvoj text ( akurát tvoj graf zámerne ukazuje krivku až od r. 1953 aby nebol vidieť ten najväčší pokles, ktorý prebehol už od roku cca 1908 do roku 1945, úmrtnosť naozaj klesla najprudšie pred zavedením očkovania. Osýpky sa môžu objaviť, ale úmrtnosť na ne je dnes už v civilizovaných krajinách veľmi nízka a to presne hovorí len iným jazykom aj tvoja knižka, čo som napísala aj ja. A sú naozaj aj choroby, ktoré úplne vymizli, napríklad mor, a to len vďaka zlepšeniu životnej úrovne. Mimochodom, minulý rok na východe bola "epidémia" osýpok, vieš o tom? Takmer všetci nakazení boli očkovaní, vieš o tom?
@zuzap33 kľudne si to prever na stránkach WHO, veď aj tie grafy z knižky ukazujú to isté, ja sa bavím o úmrtnosti, ktorou sa tu zámerne straší.

zuzka1117
9. jan 2020
taskataska
Odpoveď bola odstránená
basska11
9. jan 2020

@zuzap33 osýpky ??co tak rakovina leukemia ?hm

zuzka1117
9. jan 2020

@halienka moja knižka sa volá Lovci Šarlatánov a popisuje viaceré nezmysly a hoaxy a presne všetky ohľadom ockovania tu ty siris. Chces mi povedať že výsledky práce generácií epidemiologov , imunológia a infektologov sú vlastne klamstvá a ty, ktorá si si niečo prečítala na internete a odhalila "praktiky farmafiriem" máš pravdu? Prepáč ale je mi to až smiešne

zuzap33
9. jan 2020

@halienka veľmi dobre viem o epidemii na východe, aj ako bolo plné infekčné napr. v Michalovciach, ako pacientov vozili aj do Prešova a ako sme ako personál sa musel dať preockovat prave kvôli tejto epidémie

basska11
9. jan 2020

@zuzka1117 Boze čo tu riešite osýpky keď deti umierajú na úplne iné choroby dnešné 🤦🏼‍♀️

zuzap33
9. jan 2020

@basska11 stavím sa že chemoterapiu by si odmietla

basska11
9. jan 2020

@taskataska osýpky sa dajú už v dnešnej dobe zvládnuť na tó je veda pokročila ale rakovina leukemia tam je to čo nás a nase deti ohrozuje

denisa0504
9. jan 2020

Moja ho zvládla najlepšie zo všetkých, netreba sa stresovať. Aj ja som mala pred tým nervy kvôli takýmto diskusiám, no treba sa riadiť rozumom. Bude to ok ak dáš pozor aby dieťa nebolo choré pred zaočkovanim

basska11
Autor odpoveď zmazal
basska11
Autor odpoveď zmazal
zuzap33
9. jan 2020

@halienka úmrtnosť sa zmenšila vďaka pokrokoch v medicíne.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
zuzap33
9. jan 2020

@basska11 ale nevidel koľko ľudí sa vďaka tej chemo aj vyliecilo, ale to je už iná kapitola. A poviem ti z vlastnej skúsenosti, že nie až taká strašná.