Je pri MMR očkovaní najhoršia vakcína ?
Ahojte mamičky je pravda že MMR je asi najhoršia vakcína že má veľmi veľa nežiaducich účinkov??
ja len nejaký ten grafík, aby ste vedeli ako ste klamaní o tom zomieraní na osýpky a že len vďaka očkovaniu sa už na osýpky neumiera. Na osýpky sa prestalo zomierať dávno pred zavedením očkovania, ale to vám samozrejme nikto neprizná. A prečo, lebo sa prudko zlepšila životná úroveń. Celkovo vtedy vymizla úmrtnosť na kopu ďalších ochorení, napríklad zmizol aj mor a to aj bez očkovania. A presne tak to je aj teraz vo svete, na osýpky sa stále umiera v rozvojových krajinách, kde je mizerná výživa, mizerná hygiena, biedne zdravotníctvo a vysoká chudoba. Dnes by na osýpky zomrel na slovensku niekto len výnimočne, skôr pre to, že bol už predtým v nejakom vážnom zdravotnom stave.
Neviem.. nemali sme nijake..mala mala.len teplotu na 11.den.
Syn zacal samostatne chodit, ked mal 13 mesiacov a asi mesiac na to, ked nadobudol stabilitu v chodzi, dali sme prvu hexu a potom sme sli podla rozostupov, ktore tam maju byt. MMR dostal ked mal cca 2,5r.
Ak polozis otazku ohladom ockovania, nevyhnes sa tu hadke. Je jedno, aka bola povodna otazka, staci, ze tam spomenies ockovanie 🙂
Ak sa pytas na mmr, mrkni videa na nete, svedectva rodicov, kde dieta pred mmr je zive, zdrave. Po vakcine si buchalo hlavicko o postielku, stenu, skleny pohlad, neskor agresivne spravanie a nasledne diagnoza autizmus
@heln Mumps sme mali všetci do jedneho-ockovani. Ďalej pred dvoma rokmi (neviem presne) sa dali očkovať vsetci kanadský hokejisti proti mumpsu-skoro všetci ho dostali...
A moze ochorieť aj očkovana matka rovnako ako neockovana. Bohužiaľ.
Tetanus? Vies vobec ako môžeš dostať tetanus?
@tahivka prečo si každý myslí, že všetko čo sa zverejní na internete je hneď pravda? Taký graf urobím na počítači za 10min. Keď som chodila ešte ja do školy za socializmu, celá trieda išla k detskej lekárke, dostali sme očkovanie a nikto sa nepýtal prečo a načo. Dnes každý sa pomaly vyzná vo všetkých oboroch od medicíny po astrofyziku, lebo niečo niekde čítal
no tak si o tom nieco nastuduj a rozhodni sa podla zistenych informacii. nikto nevie studovat za teba. vakciny su nespochybnitelne velmi neucinna forma ochrany..na co prides rychlo aj sama.
@zuzka1117 ale tu sa straší úmrtnosťou moja zlatá a to je vyvolávanie poplašnej správy, grafy sú pravé a je v nich skutočnosť, ktorú nevyvracia ani tvoj text ( akurát tvoj graf zámerne ukazuje krivku až od r. 1953 aby nebol vidieť ten najväčší pokles, ktorý prebehol už od roku cca 1908 do roku 1945, úmrtnosť naozaj klesla najprudšie pred zavedením očkovania. Osýpky sa môžu objaviť, ale úmrtnosť na ne je dnes už v civilizovaných krajinách veľmi nízka a to presne hovorí len iným jazykom aj tvoja knižka, čo som napísala aj ja. A sú naozaj aj choroby, ktoré úplne vymizli, napríklad mor, a to len vďaka zlepšeniu životnej úrovne. Mimochodom, minulý rok na východe bola "epidémia" osýpok, vieš o tom? Takmer všetci nakazení boli očkovaní, vieš o tom?
@zuzap33 kľudne si to prever na stránkach WHO, veď aj tie grafy z knižky ukazujú to isté, ja sa bavím o úmrtnosti, ktorou sa tu zámerne straší.
@halienka moja knižka sa volá Lovci Šarlatánov a popisuje viaceré nezmysly a hoaxy a presne všetky ohľadom ockovania tu ty siris. Chces mi povedať že výsledky práce generácií epidemiologov , imunológia a infektologov sú vlastne klamstvá a ty, ktorá si si niečo prečítala na internete a odhalila "praktiky farmafiriem" máš pravdu? Prepáč ale je mi to až smiešne
@taskataska osýpky sa dajú už v dnešnej dobe zvládnuť na tó je veda pokročila ale rakovina leukemia tam je to čo nás a nase deti ohrozuje
Moja ho zvládla najlepšie zo všetkých, netreba sa stresovať. Aj ja som mala pred tým nervy kvôli takýmto diskusiám, no treba sa riadiť rozumom. Bude to ok ak dáš pozor aby dieťa nebolo choré pred zaočkovanim

Neviem prečo sa z pojmu bio matka stalo niečo ako nadávka. Čo je zle na tom že sa ženy konečne vracajú k tomu prirodzenému. Ja som sa rozhodla nezasahovať do organizmu môjho dieťaťa kým to nie je naozaj nutné. Každý zásah naruší prirodzenú rovnováhu a to ja nechcem. Možno sa priamo po očkovaní neobjavia žiadne nežiaduce účinky, no môže sa to prejaviť niekedy neskôr. Každý nech sa zariadi tak, aby neskôr dokázal ustáť následky svojho rozhodnutia...