Je pri MMR očkovaní najhoršia vakcína ?
Ahojte mamičky je pravda že MMR je asi najhoršia vakcína že má veľmi veľa nežiaducich účinkov??
Autorka len tolko uz k teme. Je tu milion tem na ockovanie, a tato tema dokaze dokrvi rozhadat ludi. Ty si zodpovedna za svoje dieta, a jeho zdravie takze ty musis urobit rozhodnutie (nie na zaklade fora a nasich rad ). Budes pocuvat hrozostrasne pribehy z jednej aj z druhej strany. Ak sa rozhodnes PRE tak si 100% stoj za tym bez pochybnosti, ak mas pochybnosti pytaj sa, pytaj sa, pytaj sa .. sice budu s tebou rozpravat jak s dementnou (a potom ked je problem tak sedia jak vos pod chrastou) . Ak sa rozhodnes proti stoj si za tym bez pochybnosti.
Kazda jedna z nas chce pre dieta to najlepsie.
@zuzka1117 ale tá knižka stále hovorí to čo aj ja, a ako to tam na záver veľmi rýchlo zvrtli na tetanus, len ľahko sa zmienili, že strava môže ovplyvniť to či človek ochorie ale nie infekčnosť - áno, ve´d práve v tom je pes zakopaný, infekcia je vo vzduchu, ale človek dobre živený je proste odolný a preto ich ochorie napriek infekčnosti omnoho menej ako kedysi a ešte menej ich zomrie. Samozrejme napíše sa to tak akoby infekčnosť bol jediný faktor, ktorý ovplyvňuje či človek ochorie alebo nie, pritom tých faktorov je fúra a ten najdôležitejší je silná imunita. Preto asi všetky dbáme na to aby naše deti mali silnú imunitu, nie? Aby sa vyhli čo najviac chorobám, keby to záležalo len od infekčnosti, tak by nejaká snaha o zvýšenie imunity pomocou stravy, otužovania, pohybu atď bola asi zbytočná, nemyslíš? Celý ten text je napísaný veľmi manipulatívne, ale v podstate hovorí to čo ja, aj oni priznávajú že kopu chorôb preto vymizlo, no potom napíšu ALE a vytiahnu nejakú jednu vec, ktorá ale vôbec nie je ako jediný faktor, dovolím si povedať ( a Pasteur by so mnou určite súhlasil) že nie bacily a vírusy, ale naša imunita rozhoduje o tom či ochorieme.
@zuzap33 tak potom vieš aj ich očkovací status, alebo sa dá dohľadať na RUVZ, že väčšina bola očkovaná.
@lavender273 bohužiaľ takýchto akože vedcov je plný internet a ľudí čo im veria ešte viac
@zuzap33 ako rozlizujes dobreho a zleho vedca? Vies nieco o tejto konkretnej studii?
@lavender273 tak si o ňom niečo nastuduj. On robil štúdiu s 12!!! deťmi u ktorých sa podľa neho objavila kombinácia črevneho a neurologického postihnutia ,pričom u 8 z nich to malo byť v súvislosti s podaním MMR vakcíny. Neskôr sa odhalilo že tento vedec bol financovaný antivakcinacnou iniciatívou.Wakefield naschvál falsoval údaje, napríklad neuviedol už existujúce neurológicke postihnutia u niektorých detí pred očkovaním. Neskôr mu bola odobratá lekárska licencia. Nasledovalo ďalšie množstvo štúdií s 96 000 deťmi a nič také sa nepreukázalo. Posledná štúdia je z Dánska s 657 461 deťmi ktorá nepotvrdila súvislosť očkovania a autizmu.
No ale jedna zmanipulovana štúdia je pre mnohých ľudí lepší dôkaz ako množstvo serióznych vedeckých prác, bohužiaľ
@zuzka1117 ja o tom mam nastudovane!!!
No idem ja prec odtial, caute zeny. Peace ✌
@lavender273 no veď práve to vidím. A kde si študovala? Bádateľ.sk? Alebo zem a vek? Hlavne správy?
Ako dieťa som prekonala mums. Žiadne očkovanie nepomohlo.

@zuzap33 áno presne vďaka medicíne a vďaka nej sa dajú osýpky zvládnuť aj bez očkovania a bohuzial aj imunita a zdravie človeka hra veľkú rolu vo všetkých chorobách takze niekoho môže zabit aj chrípka a môže mat 100ockovani!!nikde neni dokázané že ockovanie naozaj chráni !