Je pri MMR očkovaní najhoršia vakcína ?
Ahojte mamičky je pravda že MMR je asi najhoršia vakcína že má veľmi veľa nežiaducich účinkov??
@lenadka chapem tá úplne ved ti pisem že dr mi vtedy povedala že to sú práve kiahne že take ešte nevidela a dcéra je v priadku mala snáď 2cm tie pupaky vsade ono pozri či ockujes či nie keď sa má niečo stat sa stane aj tak tu ide len o to aby sa matky ockujuce a neockujuce rešpektovali a neodsudzovali každá sme za niečo iné ale každá chceme to naj pre svoje dieta!!a preto nepohŕdajme sebou ale rešpektujme sa pomahajme si
@basska11 moja najstaršia dcéra dostala kiahne v puberte. Všetky deti okolo nej ich mali, bola s nimi v kontakte viac krát. Má diagnostikovanu zníženu imunitu a napriek tomu sa nenakazila. Až keď ich doniesla stredná dcéra zo školy. Lebo ani tá sa nenakazila skôr aj keď všetky deti okrem nej a jedného chlapčeka ich mali. Ak by ich nedostala do 15-16 roku dala by som ju zaočkovať aby ich nedostala ako tehotná. Možno neskôr, len kvôli tomu, že pre tehotné ženy - plod sú nebezpečné. Ale sme mimo tému, otázka bola k mmr.
Moje deti na mmr nemali absolútne žiadnu reakciu. Po hexe bol opuch, teplota jeden deň, po mmr, nič akoby ani očkované neboli - odpoveď pre autorku diskusie.
@zuzap33
@basska11 baby nedohadujte sa tu o rakovine a chemoterapii. Z časti máte v tomto obe pravdu. Jedna liečba bolí, jedna nebolí. U jedného zaberie a u druhého nie. Niekto má následky po liečbe niekto nie. Je to strašne individuálne.
Ja som si tiež prešla ročnou liečbou rakoviny nosohltana - chemoterapie a aj ožiare, bolo to hnusné, mala som na mále, ale som tu.....veľa iných, ale také šťastie nemá.
No autorka by radšej chcela vedieť niečo o tej MMR.
Len treba pekne očkovať. My sme všetci zaockovaní a žiadne vedľajšie účinky neboli. Pozri si ako to pekne povedala v parlamente pani ministerka Andrea Kalavská . Oplatí sa pozrieť. A hlavne ženy čo nie sú lekarky ani zdravotnícky nepocuvat že není potrebné očkovať.
@taskataska bola si tam ??vies to ??
@basska11 ty si asi nejak ťažko chápavá? Pravé kiahne sú od 70 rokov potlačené očkovaním takže tu v Európe nie sú a tvoje dieťa ich nemohlo mať. Ak by ich malo vyvolalo by to poriadnu paniku. https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Kiahne
@basska11 a tu sú ovčie kiahne s ktorými si zamieňaš pravé kiahne. https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Ovčie_kiahne
A ľudia ako ty mudrujú o očkovaní 🤦♀️
@basska11 nemohla mať práve kiahne.....to by doktorka isto nereagovala tak ako reagovala...musela by to hlásiť ako výskyt nebezpečného smrteľného vyrusu.Prave kiahne nenapadali len kožu ale aj vnútorné orgány...a pľuzgiere krvacali...porovnávať to s ovčimi kiahnami a mýliť si to je úplne scestné.Prave kiahne zabili viac ľudí ako všetky vojny vo svete....
@taskataska 😂
@taskataska perfektne
@taskataska moja matka aj jej 5 súrodenci mali osýpky aj mumps v detskom veku, čuduj sa svete prežili bez ujmy tak isto ako všetky deti v dedine,behali s nimi po lese, doma sa NUDILI chlapi ostali PLODNY jeden mal tri deti druhý 5.... žeby ste sa z tých osýpok neposrali všetci 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@taskataska ja som neni antivax mam ockovane deti
@taskataska však tam to mali aj ockovany ľudia nie len neocko ja len nechapem že ockovany sa boji viac ako neockovany preco ?ved vy ste chránení vakcínou 💁
@basska11 nemôže si každý robiť čo chce.pretoze človek žije dobrovoľne v nejakej spoločnosti,ktorá má stanovené zákony, pravidlá, obyčaje,ktoré platia pre danu spoločnosť a sú akceptované väčšinou (okrem ľudí,ktorí sú na okraji spoločnosti,či inak vyčlenení). Prečo majú problém odborníci diskutovať o akejkoľvek odbornej téme s ľuďmi mimo odbor? Pretože keby ťa zahltil či už lekar odbornými cudzími nazvami,štatistikami a kauzalnymi vzťahmi,tak ťa to nebude baviť. Prečo sú populárne hoaxy a pod.clanky? Pretože sú písané jazykom,ktorý je ľahko čitateľný a dokáže ho pochopiť aj človek mimo odboru.staci použiť nejaký graf, niečo zmysle na základe výskumov a už to má váhu odbornosti. A človek si povie musí to tak byť, chápem tomu tak je to pravda. Otvor si nejaký článok z vedeckej konferencie a začni si to čítať a uvidíš že ťa to nebude baviť.
Sama si sa zamotala v kiahnach, osýpkach a pod. Je to veľmi nebezpečné pretože si ľudia neuvedomuju nasledky.
Ty si ockovana? Samozrejme dieťa,ktorému doktor neodporučil očkovanie nemôže by očkované. Sama som mala reakciu po očkovaní keď som mala 1rok. Skončila som v nemocnici ale svoje deti som dala zaočkovať.
@basska11 kiahne vymizli vďaka ľuďom ktorí na tom pracovali mnoho rokov.V 58 .mom padlo rozhodnutie vyhubiť konečne ten vírus.Nielen čo sa týka v rámci očkovania ale celkovej izolácie vírusu vo voľnej prírode.Systematicky sa na tom pracovalo v 70tich krajinách. ...a jednym z prostriedkov bolo aj očkovanie. Až v 77mom bol zaznamenaný posledný prípad pravych kiahní a ako vyhubenie boli zapísané až 80.tom roku Oni sa nestratili samé od seba.
@fitmama07 Heheeee... Moja mama dodnes tvrdí že sestra mala osipky a nič jej nie je. Kukli sme sa teda do karty a tam napísané "ovčie kiahne" 😂 skúste si to radšej skontrolovať.
Známa s osipkami ležala v nemocnici na infekčným takmer tri týždne, ako dieťa.

@lenadka ona nevie že pravé kiahne už prakticky neexistuju. Nachádzajú sa už len troch laboratoriach na svete ako v uchove.