Je pri MMR očkovaní najhoršia vakcína ?
Ahojte mamičky je pravda že MMR je asi najhoršia vakcína že má veľmi veľa nežiaducich účinkov??
mne tam vadia tie zive bunky ,,zvieracie ci ludske:(
@lenkakravcova nervičky? 🤣🤣🤣🤣🤣 To je skôr irónia a výsmech vašim bludom ktoré neviete rozumne odargumentovať..nesmiem vám to zazlievať , ovcoidny postoj, aby ste to pochopila musela by ste byť kapanek na vyššej rozumovej úrovni ;) to že v Tom vidíte nervy, značí len o vašom vnímaní celej tejto situácie ;)
@kbeata čistá mňamka, veď kto by to nechcel 🥴🥴🥴
Ahoj ,, očkovanie je velmi zle ale veľa mamin sa chová ako ovca , 🤷♀️nemaju Informácie resp. Nezistia si čo do nevinného telíčka vôbec pichajú ., 😞, bohužiaľ , .., a práve takto neúmyselne ubližujú svojim deťom ., 🤦♀️ ., treba viac informovanosti ! Každopádne najväčším biznisom je farmaceutický priemysel ., toto si treba uvedomiť
@fitmama07 sak to,ten vyber DNA,no nedaj si to zadarmo🙂)
poznas ten francuzsky detsky serial o tom ludskom tele,taky poucny,tie animovane postavicky,ako tam v tom tele lietaju a skacu z bunky na bunku...
tak mohli by vymysliet aj podobne na ocko latku ked ju vpichnu,kde sa nalepi,co robi,kde sa nalepi,sice morbidne,urcene len pre dospelych
Zeny co sa ockuje tam kde je lopatka?
@calimero3w ked spominas farma priemysel,tak taky ig farben z 2 svet vojny a neskor bayer,no hold,niekto vdacni za ockovanie,ja tomu hovorim smutne vydobytky lekarskeho pokroku
@calimero3w nikdy si nepoužila žiadnu tabletku? Ak áno, tak ho tiež podporujes. Ak nabudúce ta napríklad bude bolieť zub alebo brucho neopovaz sa ísť k lekárovi, lebo budeš podporovať tento biznis... Bože, ochraňuj ma od hlúpostí
@zuzap33 vnimanim hluposti sa clovek uci🙂
ale v biznise o ockovani ide o uvolnené isté peniaze zo statneho rozpoctu
zo zisku z predaja liekov sa stara marketing,mimochodom v usa boli stiahnute urcite lieky proti bolesti pretoze sposobovali navyk
osobne nezatracujem lieciva,su nam napomocne,zlozky sa ziskavaju z prirody ale len do urciteho momentu
@kbeata veelmi laicky napisane- ide o zivu kulturu, t.j. viry potrebuju hostitela, aby sa mohli dalej rozmnozovat (a to su tie zivocisne a /alebo ludske bunky). Avsak virus je tak oslabeny, ze pri normalnom fungovani tela, chorobu nespusti...pri ostatnych vakcinach je obsiahnuty iba "kod obrany" na stret s chorobou. Odporucam pozriet, je to velmi pekne ukazane, ako princip ockovania funguje....
@zuzap33 samozrejme ze su,ale keby si patrala podrobne,tak zistis,ze na tie revolucne ci s najmensimi moznymi NU su zadrziavane,a pre smrtelnika -obcana nedostupne,vid kauzy s poistovnami,co nepreplacaju liecby v zahranici,ci dokonca tu v state
takze nie je to ziadne prerozdelovanie penazi co sa tyka spravodlivosti a pomoci tomu,kto to naozaj potrebuje
@zuzap33 to je v poriadku,to chapem,no povodne som myslela o financovani povinneho ockovania,o tom,ze je garantovane od statu pravidelny prisun prijmu pre farma firmu,
to je podstatne,
je to hydra posobiaca takmer po celom svete,vsade kde sa otocis vnimas len benefity ockova
nia,akekolvek vybocenie sa pranieruje,ci uz v mediach,na soc sietach,niekde osvetou,niekde sankciami
a to nie je v poriadku
@vevesh no v jednoduchosti je krasa,resp pravda
veris tomu?
tot som nasla dobry,lahsi clanok o ziskavani dna,lebo v konecnom dosledku mna by najviac zaujimal vyrobny proces,no naozaj o tom mozem snivat,a do toho ich "zakonom chranenom patente" ci vyrobe ako laik a bezny obcan nebudem nikdy zasvätena
obsah nie je priamo o ockovani,iba o ziskavani ci rozmnozovani a nasledne prezentovane vysledky pre objednavatelov
@vevesh inac vies ze alergici na vajecny bielok nesmu byt ockovani mmr-kou,si zober ze tie kusky polozivej,polomrtvej kuracej DNA sa volakde nalepi,narusi imunitny system,ktory potlacahrozbu nakazy,ale tak zblbne organizmus ze nemoze jest aj vajcia z toho kurata co drieme v ludskom tele
mne chlpy stoja pri tom pomysleni,mas nejaku inu alternativu k tej alergii??
@kbeata co to ma spolocne s vierou? O tom, ako sa rozmnozuju virusy, je dost odbornej literatury. A k tomu aj rozmnozovanie a delenie buniek- pretoze na virus potrebujes zivu bunku. S dna to nema nic spolocne, ibaze ta ziva bunka vzdy nejaku tu dna obsahovat musi- inak by to nebola bunka....
Pri alergii je to na odbornikov, cim sa daju tieto bunky nahradit tak, aby boli vhodne aj pre alergikov...alebo ci uz alergici tohto typy spadaju medzi "neockovatelnych jedincov", ktorych ma chranit kolektivna imunita...
@vevesh chvilku si si aj odpovedala,chvilku sme sa aj nepochopili
takze-virus je osamote bezvyznamny,nato aby prezil ho nalepia na kuracinu,cize zivu bunku ktora nesie informaciu-dna
nasledne ho vpravia do organizmu hostitela-cloveka,ktory nesie bunky,teda je zivy🙂
mna zaujima co vznikne ked sa ta jedna informacia spoji s tou druhou
ak je pre teba nejaky clanok vhodny,posli mi ho,ja si ho rada precitam
na margo tych odbornikov,doposial ziaden este nevysiel s tym,aby kuracinu nahradili niecim inym
@lubi40 Neexistuje taka vakcína. Vid minimalne vakcíny proti chrípke. Ale ja chápem ze veriť v to musis ked uz dáš zaočkovat.
@bublinka1426 Zaujímavé ze osýpky napr.na vychode mali väčšinou očkovaní jedinci.... cize vdaka nim ich mali aj ostatní...
Ja normálne nechápem “naštuduj si na internete” argumenty... potom to tak vyzerá. Používajte kritické myslenie, ste dospeli ľudia, uvedomte si, že internet veľa znesie. Ja sa môžem vydávať na internete za vedca, vytvárať si vlastné grafy, vlastné blogy, vlastné štúdie a vy tomu uveríte. Kto nejde ku zdrojom a nepreverí si informácie, tak stále bude slepo veriť výmyslom.

@kbeata kokos akokoľvek môže ľudstvo byť padnuté na hlavu. Ale takéto niečo vymyslieť a spraviť aby zachraňovali životy je niečo neskutočné. Koľko múdrych ľudí existuje.