Je pri MMR očkovaní najhoršia vakcína ?
Ahojte mamičky je pravda že MMR je asi najhoršia vakcína že má veľmi veľa nežiaducich účinkov??
@calimero3w farma priemysel a ked budes lezat v nemocnici ,pytaj si ken cistu vodu,ziadne lieky,infuzie nic ani nic na diagnostiku
@evittam tu je pripad kedy sa ludia zjavne nedali preockovat.
@bublinka1426 mmr sa ockuje len v 15m a v11r života potom už nie !!!
@bublinka1426 Zjavne ani nevieš kedy sa ockuje proti osypkam.
@ktochytavzite Novorodenci sa neockuju.
Všetci sme boli očkovaní a teraz ľudia vymýšľajú, keď majú svoje deti dat. Nevravím, že sa nebojím, ale očkovanie možno aj posunúť, keď dieťa bude zrelejsie, viac pripravené
@elly23 jasne ako to mamina citi, pozna si dieta najlepsie
Ja som posuvala o 3 mesiace a aj tak dostal dajaký vírus hneď na to, že nám pre zvracal a pre hnackoval noc...
@basska11 ale neviem preco je to vzdy ponate z tejto strany, ak ma dieta zlu imunitu tak byavva casto chore. jasne ked je dieta casto chore s ockovanim pockam. ale preco hned malovat certa na stenu, nerozumiem. chapem ze je to risk ale my sme zaokockovani a sme tu.
@evittam to mi je jaane ale preto sa ockuje aby sa zabranilo epidemii osypol,lebo ty to prezijes bez ujmy ale nocorodenec asi tazko
@ptmt1011 nik nerobi strasiaka z neocko deti,len tu bol spimenuty ze farma biznis,tak ked farma biznis,v nemocnici si pytaj len vodu cistu.A pokial mas zdrave
deti,nvm co by tak ohrozilobich dat zaickovat,a ked mas pochybnosti daj si urobit specialne geneticke testy a tam uvidis ci ti mmr vakcina sposobi nieco zle.Ako nejakybkoznybexz ale zasa nieje dobod pre neockovanie,ako niektore pisu juj dala som zaickovat a ejzem a co?S tym sa da zit,ine je ked uz deti ostanu na vozicku ale na to sa mozu dat urobit tie spiminame testy,samozrejmenai to zacalujes.
@ktochytavzite Hm, akurát ze im to nejak nefunguje ked tie osypky maju hlavne očkovaní....
@ptmt1011 zdrave dieta neockovane skor dostane chorobu ako ockovane, ak pride s nou do styku. Ockovane ma uz navod, ako chorobu porazit, a vylieci sa rychlejsie resp. Ak ma imunitu slabsiu, hrozia mensie komplikacie. Neockovane telo si tu obranu musi vyrobit- cize aj komplikacie su castejsie a horsie ako pri ockovanych, kedze pri chorobach ide vzdy o cas. To naozaj sa chcete vratit k umrtnosti z minulych cias, kedy z 10 deti dospelost dosiahli az 2? A myslite si, ze ked hromadne budu znova ludia prepadavat chorobam kvoli neockovanosti, ze zdravotnictvo bude pre kazdeho tak ako v sucasnosti, ked mame iba nejake civilizacne choroby a aj to trpi nimi male percento poistenych?

@ptmt1011 jasne bezna detska choroba ale ak to dostane nivorodeniatko tak to konci smrtou a preto sa zaviedlo povinne ockovanie aby boli chranene malinke deti a chori ludia