icon

Kedy chodia vaše ročné deti večer spávať?

abbie
18. dec 2011

Ahojte, nášmu malému sa posnul nočný spánok a poslednú dobu chodí spať po 22 hod.., čo sa nám zdá dosť neskoro 😖
Kedy chodia vaše deti, ktoré majú od 11 mesiacov večer spať a ako často spia cez deň?
Malý sa mi zobudí o 9.30 ráno, potom zaspí okolo 12 tej na hodku a pol a večer okolo 17 tej je unavený a zasa na hodinu zaspí, potom je do 22.00 hore.
Uvažujeme, že ho nastavíme iba na jeden spánok okolo obeda, aby o 21.00 bol unavený.
Ďakujem za rady 😉

Strana
z3
ollako
20. dec 2011

Ahoj my vecer do osmej spinkame...max 20.15 rano spinka do 7.00 ..7.30 no niekedy aj menej starsi syn ho vie zobudit 😒 o cca 10.00 doobedny spanok niekedy aj 1,5 hodiny, poobede o 14.00 cca,spinkava 1 az 1,5 hodky, no poobedny spanik je kazdy den iny,ale snazim sa aby spaval,tak max do 15,30 aby sme vecer o 19,00 kupali,potom mliecko spanok

adelaine
20. dec 2011

...mozno pomoze zrusit jeden spanok a nastavit dieta tak, aby spalo len 1x....
moj maly si uplne sam upravil rezim od 13 mes. spava len raz na obed, rano vstava o 7.00 a vecer este o 21.30 je culy, nechce sa mu spat, aj napriek tomu ze spal pred 7 hodinami..niektore deti su take, spia minimum a ficia a ficia 🙂

katren
20. dec 2011

Dominicka spava od vecera osmej, do rana osmej, bez zobudenia...cez den spi od dvanastej do druhej, viac nie...
Michala o siestej kupeme a o siedmej uz spi....taha ako kedy, vacsinou sa prebudi o pol druhej, potom o pol piatej a vstava s Dominikou o tej osmej...cez den spi mezi desiatou-jedenastou polhodinku, potom ide o dvanastej ako Dominika a spava tak do druhej, okolo pol stvrtej si da zasa taku 15-20 minutovku a potom az o tej siestej....po paitej ho driemat uz nenecham, potom by sa mu posunul cas spania a musela by som riesit to, co ty....takto mame pevny rezim...
a obedny spanok spavaju obidvaja v kociku /mame surodenecky/ vonku v akomkolvek pocasi 😉 - vyhoda domu...vystrcim pred dvere a hotovo

acikaa
21. dec 2011

moja mala chodi spat vecer okolo 19:00 +- pol hodka podla toho kedy spi cez den a rano je hore o 5:00 az 6:00 kedy ako.Cez den spi este 2x ale to rano o 8:00 ide dospavat to skore vstavanie a na obed spi asi 2hodky 🙂 my sme este pred dvoma spavali 3x ale povedala som dost a spravila jej aspon rezim spavania na 2x niekedy jej staci ked sa vyspi 1x 🙂

sarinka23
27. dec 2011

Abbie aj ja si myslim že skús zrušiť to spinkanie o 17h a maly pôjde skôr. Náš ráno vstáva okolo 6h na obed si pospí niekedy 20min. niekedy hodinku ale večer o 18,30 -19,00 už sladko spí.

Strana
z3