Kedy chodia vaše trojročné a štvorročné deti spať?
Prosim vas, napiste mi kedy vstavaju a zaspavaju vase deti v 3-4rokoch. U nas sa vstava cca 6.45, cez obed hodina spanok. Ked je tento obedny spanok, tak vecer zaspi az okolo 22hod, z coho ma ide porazit. Ale obedny spanok predsa este take dieta potrebuje... Ako to mate vy?
Moj 4 rocny vstava o 6 aj keby traktory padaju nebude spat dlhsie 😭😭
Ale cez obed nespi od dvoch rokov a o 19 vecer zaspava. 🙂
Náš 3- ročný vstáva okolo 7 ráno, cez obed spí 2- 3 hodiny a večer ide o pol 9 spať
Dcéra do 7r chodila spávať vždy o 19.00, ráno vstavala medzi 6.00-6.30...poobede nespava la od 2,5roka
Dcérka má čerstvych 5 rokov, ale od 3,5 roka cez deň nespí, nezaspi ani v škôlke. Vstava s 2rocnym bratom okolo 6:30. Večer zaspí okolo 20:30. 2rocny ide spať o 11:30. Ak sa nezobudí, budím o 13:00. Ak by spal dlhšie, mal by večer problém zaspať. Takto chodi spať ako jeho sestrička, ale trvá mu chvíľku dlhšie, kým zaspí.
Môj mal tri roky v máji, najčastejšie budíček 5:15-6:00, cez obed okolo 11:30 -12:00 spí zo hodinku, niekedy je aj štrajk že nezaspí ale to cez víkend keď spí do 6:30...o 20.00 už spí....teraz ideme aj o 19:30, zaspievam mu zo 5 ľudoviek a je jasný....no sú dni keď aj o 21:00 zábava v plnom prúde.... samozrejme vtedy keď sa to najmenej hodi....😁😁😁
@veve_ad moja skoro 4 rocna vstáva o 6ej a zaspáva večer o 20:30 . Poobede nič nespí od 2 rokov
@veve_ad syn 3r, vstávame cca 7:30-8:00, obed ako kedy spí s mojím krikom-do škôlky nechodí bohužiaľ, dnes napr nespal čiže o 21:00 spí,ak by na obed spal hodinku, tak chodím spat tak či tak cca 20:30 a prehadzujw sa hodinu,mám ešte 1.5r dieťa čiže musíme chodiť spat naraz či sa mu chce či nie,ona sa ale napr stále teraz prehadzujw a vystrája
3 ricny cez obed nespi. Vstava medzi 6-7 a o pol osmej vecer ide do postele a vacsinou najneskor o osmej spi. Ak spi cez obed nejakou nahodou tak presne do 22 nevie zaspat co uz je sam z toho nervny. Cize od osmej do desiatej reve a potom sa este v noci zobudi a reve.