Kedy sa bábätkám mení farba očí?
Kedy sa vasim babatkam zmenila farba oci z modrej na hnedu? Ja mam oci modre, partner hnede, babo ma 8 mesiacov a oci zatial modre, ale inak aj tvar oci a celu tvaricku ma po partnerovi, len farbu oci ma po mne, tak sa zamyslam, ci take ostanu alebo skor este zmenia farbu 🙂
cca po roku.
V 8 mesiacoch sa uz menit nebudu.
A zmenila sa u nas farba z modrej na hnedu do 3 mesiacov.
Môjmu synovy sa zmenili tak cca po 10 mesiacoch ale napr.ja som mala do 5 rokov úplne modré až sivé a potom sa zmenili na hnedozelene takze asi rôzne
Syn mal 3-4 roky keď sa mu definitívne zmenili z modrej na zelenú. Dcéra mala do mesiaca tmavé hnedé oči a najmladší mal do cca roka modré, potom zelené, teraz zeleno hnedé...má 3,5 roka. My s mužom sme hnedooky, ale obaja máme jedného modrookeho rodiča a druhého hnedookeho.
Mám tu 4 mesačne dieťa a už je jasne vidieť, že očká budú hnedé. Inak zo skúseností,je to vždy do cca pol roka jasné
Prvorodenemu v 5 tich mesiacoch sa farba začala meniť z bledomodrej na hnedu a ako 6 mesačný uz mal úplne hnede ocka,druhorodeny zostal modrooky. Ja mam oči modré,manžel hnedé.
Do roka
Zase nikde nemas napisane ze take ostanu alebo aj neostanu
Ale 8mes je malo, este sa moze zmenit takze este sa netes dopredu
Môj mal v 8mich mesiacoch zelené. Ma rok a pol teraz a sú hnedé rovnako ako moje. Jeho otec ma modré.

Asi zostanu, mozno sa zmenia na zelenu, alebo bude v tej modrej cast toho pigmentu. Ale ta farba moze zostat po Tebe