Kedy ste nabehli s bábätkom na pravidelný režim?
Ahojte, kedy sa vam podarilo s babatkom nabehnut na nejaky pravidelny denny a spankovy rezim ?
ono si ho viac menej vytvorilo samo, vo veku pár mesiacov, možno 5-6, ja som sa iba snažila dodržať približne čas večerného ukladania na spánok. Potom sa aj budilo približne v tú istú hodinu a tak dookola.
V 8mich mesiacoch to bolo už veľmi pekne predvídateľné, teda pri prechode na 2 spánky. Dovtedy to bolo tiež, ale ťažšie sa predvídal a rýchlo sa menil, tak sa neoplatilo na to zvykať. 😊
Keď spali 3 spánky, väčšinou som už vedela o ktorej cca, takže sa to dalo nazvať režimom. Keď 2, tak to už bolo načisto predvídateľné. Takže približne v pol roku, možno čosi skôr
Dá sa tak v 5 mesiacoch aspon u nás.
Teda ak sa ti rano budí približne v rovnaký čas dajú sa pekne od sledovať dva pripadne tri spanky v podobnom case a večierka už tiez.
Samozrejme občas potiahne viac, ale už tu je istá pravidelnosť.
No detičky sú rôzne.
Zalezi aj od životného štýlu rodiča, či ten režim chceš potrebuješ a robíš všetko preto aby vznikol😉
Moj spal od zaciatku v intervaloch 😆 a v noci sa zobudil raz. Potom sa upravovali denne spanky.
Starsi syn si vytvoril rezim v 4m a maldsi v 2m
Rezim? Na 1den plati a na druhy uz nemusi.🙈 Babatka si velmi casto menia to svoje zas na ine. Takze ak ti tyzden krasne spi,vsetko nacasovane-tip top,si stastna…netes sa!lebo potom pride taka facka ze az🙈🙈😂
Nikdy. Tri deti. 🤷♀️
Pri 1.synovi v 3 mesiacoch, pri 2. trosku skor
V 4-5 mesuacoch. Vzdy som sa snaxila uspavat vecer v tu istu hodinu, rano vstaval tiez plusminus rovnako
Moj az v 8m. Dlho dlho predtym som ukladala vecer pomaly na minutu presne a nic z toho. Ale odvtedy bol uz dost rezimovy a aj je doteraz.
Už nas bol režim od narodenia pravidelné večerné kúpanie a nočny spánok. Postupom času to bol aj denny spánok...tusim okolo pol roka už pekné mala svoj režim a postupom času ako mala spánky cez den sa to vzdy upravilo...ale úprimne režim som si "vydupkala" a čo to užila ale stálo to zato 🙂
od zaciatku som ho vytvorila detom ja

tak okolo 1,5roka