Kedy ste prvýkrát strihali svoje deti?
Mamky kedy ste boli prvýkrát strihať vaše deti? Chlapcov? Môj syn nemá veľké vlasky, skôr dlhé, Dakujem🙂)))
@kvietok2012 boli ste v kaderníctve? 🙂
Nie, kamoška je kaderníčka, dosla k nám.
Keby som ju nemala, pojdeme do kadernictva
Dcérke som len upravovala okolo 1 roka. A potom tak každého pol roka trochu a ofinu každý týzden ☺️ ale som kaderníčka .s chlapcami chodia tak okolo roka .a podľa toho či uz chcu aj daky účes alebo len klasika s masinkou na krátko.
Ja som do 3 rokov strihala zastrihavacom sama 😅 hneď po roku, bo mal brutálne vlasy už! Keď išiel do škôlky, reku ho už zoberiem ostrihať profesionálom 😂
Mladšiu v 5 mesiacoch je prvýkrát kaderníčka zostrihla tie vlásky vzadu lebo sa jej uzlikovali
Ja som ich strihala sama doma, lebo nechceli ísť ku kadernícke, revali o dušu. Najmladšieho 8-rocneho stále striham doma, som si zvykla. On neznáša dotyky cudzích ľudí.
keď nerátam tie prvé odstrihávania vlasov od 8 mes., keď sa mu už krútili nad uškami... tak boli sme u kaderníčky už tri krát, v 16, 18 a 20 mesiacoch :D
Ja som môjho prešla masinkou keď mal 8 mesiacov. Strašne dlhé vlasky mal a už mu vadili na ušiach. A potom keď mal 12 mesiacov znova lebo zase mu dorástli.
Do roka som vlasky viackrat podstrihavala, rastli mu rychlo. Po prvych narodeninach isli vlasy dolu masinkou. Ostrihala som ho doma sama.
Na 14m. Plakala som za jeho kučierkami 😢
Predtým ofinu okolo 10m, lebo mu už veľmi vadila.
A teraz znova sme boli na 17m, lebo mu veľmi rýchlo rastú.
Kaderníctvo/barberka, kam chodí muž pravidelne.
Prvy krat som strihala v 5 mesiacoch. Syn ma krasne vlasy. Bolo by skoda ich ostrihat masinkou na jezka. Prvy krat bol v kadernictve asi ako 2.5 rocny.
Cca v 7 mesiacoch, uz ich mal dlhe a potila sa mu hlavka
Starsi mal kucierky, no najma vzadu a na bokoch, hore len take vlny a ked to uz bolo dlhsie, vyzero to, ako strapate kacatko, tak ho manzel ostrihal, mal nieco medzi 2 a 2,5 roka. A mladsi mal 2 a stvrt roka, ked ho manzel strihal. Ale to nemal vobec dlhe vlasy, oni obaja mali najprv jemne vlasky, radtli im velmi pomaly prvy rok-dva. Doteraz ich striha manzel, vzdy strojcekom.

Moj mal krásne kučierky, ale ked sa mu začali zamotávať tak sme dali ostrihať...mal 1 rok.