icon

Kedy začalo vaše bábätko štvornožkovať?

21. nov 2025

Čaute ženy!
Kedy vám začali bábätká štvornožkovať? V akom mesiaci?🙂.
A robili medzi tým všetko čo by mali? Plazenie,lezenie ?
Moja malá má 6m a už sa ako keby snaží postaviť sa.
Tak že či to nieje skoro,ja len že ako ste to mali vy 🙂

anonym_57e409
21. nov 2025

@anonym_autor moja sa začína hupat ešte len na 4 pekne a má 7,5 mesiaca. Jej rovesnicka už stojí , sedí atď. Nedá sa tabulkovat deti...každé má svoje tempo

anonym_4c2d84
21. nov 2025

@anonym_autor v šiestich mesiacoch sa postavil v postieľke, v siedmych začal štvornožkovať, v deviatich chodil sám. Každé dieťa je iné

autor
21. nov 2025
@anonym_57e409

@anonym_autor moja sa začína hupat ešte len na 4 pekne a má 7,5 mesiaca. Jej rovesnicka už stojí , sedí atď. Nedá sa tabulkovat deti...každé má svoje tempo

@anonym_57e409 Áno áno ja tomu rozumiem 🙂 ja som chcela len vedieť že ako to majú ostatné🙂

autor
21. nov 2025
@anonym_4c2d84

@anonym_autor v šiestich mesiacoch sa postavil v postieľke, v siedmych začal štvornožkovať, v deviatich chodil sám. Každé dieťa je iné

@anonym_4c2d84 Super,ďakujem 🙂

dixitka
21. nov 2025

@anonym_autor môj sa v 6 mesiacoch začal plaziť, cca v 7,5 sa začal húpať na štyroch a ako 8-mesačný asi v priebehu 10 dní začal sedieť, štvornožkovať, stáť s oporou a chodiť okolo postieľky.

andrea_82
21. nov 2025

Nas zacal stvornozkovat az ako 11-mesacny, chodit zacal v roku a 5 mesiacoch.

barju
22. nov 2025

@anonym_autor v priebehu týždňa začal sedieť, stvornozkovať, vstávať a chodiť popri nábytku, mal 6,5 mesiaca, teraz má 10,5 a už doma chodí sám, vonku chce ruku alebo niečo držať, máme lano to mu stačí, jeden koniec drží on a druhý ja, aby som sa nemusela zohybat.

nikha2809
22. nov 2025

Dcéra v 10 mesiacoch.Syn v 5 mesiaci, v polroku uz stal pri nábytku.Kazde dieta je iné a každé potrebuje iný cas

anonym_6505a5
23. nov 2025

@anonym_autor ahoj, môj syn keď mal 8 mesiacov, tak v ten istý deň si prvýkrát sadol a pár hodín na to začať krásne štvornoškovať. Ako 11 mesačný sa postavil a urobil sám pár krokov.
Podľa mňa v 6 mesiacoch je dosť skoro na to, aby sa stavala. Potom sú dosť záťažované nožičky, kolená, členky a chrbátik. Skúsiť ju skôr motivovať k lozeniu.

anonym_a6e430
29. nov 2025

U nás začala v 13 stvirnozkovat v 18 chodiť všetko bolo v poriadku a teraz behá ako drak... Za mňa stvornozkovanie je naj pre vyvyn