icon

Kočík pre bábiku za 100 eur

22. máj 2020

Ahojte.
Nedavno som tu postrehla mamicku kt pridala fotku kde bol kocik za 100e a pre babiku
To baozaj je jiekto ochotny dat 100e za kocik pre babiku? Ved to mam novy pre dieta ...

autor
23. máj 2020

@daganov montessori je dalsia kravina kt tu bola davno len trz z toho boom spravili

daganov
23. máj 2020

s človekom s takými názormi, ako máš ty, je zbytočné strácať čas.

autor
23. máj 2020

@daganov ale preco by malo? Jednoduchk mam nazor ako aj vi tu vseci

tncka
23. máj 2020

Neries. Trebars ja by som ho napr.tiez kupila aj za 100ku. Nie preto ze neviem co s prachmi,ale preto,ze vzdy si poviem ze na koho mam minat peniaze kt.zarobime,mame len 1 dieta,viac ich nebude,tak mu doprajem,tak isto ako doprajem sebe a muzovi. A preto,ze viem,ze sposobim veelku radost,nie je podstatna cena. Ked na to niekto ma,kludne.

bibg
23. máj 2020

Ja neviem načo toto niekto rieši. Kto koľko dal a začo to dal. Nie su to tvoje peniaze ktoré zato míňa tak potom čo ťa to trápi? Ja som tiež kupila 2 ročnému synovi hračku za 150e a neuveriš ale prehrá sa s tým celý deň. Odkladala som si nato peniaze skoro pol roka. Keď nato niekto má, tak nech si to kúpi.Tak ako sa niekto vozi na mercedese a niekto sa vozi na forde. Tiež riešiš, že načo je niekomu také auto? Neriešiš. A tiež su ľudia, ktorý to auto naburajú, zničia, poškriabu. Proste všetko je spotrebná vec a keď nato niekto má tak si to kúpi a ľudia čo riešia, že načo také drahé a bla bla buď závadia alebo majú tak nudný a mizerný život, že musia riešiť druhých. Takže skús si zobrať z týchto prispevkov čo ti tu ženy písali ponaučenie, že najlepšie je pekne riešiť sám seba a nie druhých.

nikolca
23. máj 2020

A ja som dala dcere za okuliare 120 euro a sebe som dopriala tetovanie obocia za 80euro tak teraz maš priestor rozoberať ma len ma prosim ta neukrižuj

nikolca
23. máj 2020
sticker
autor
23. máj 2020

@nikolca okuliare potrebuje dieta ale kocik pre babiku nie ...
No co je na tomto pekne akoze? Ved je strasny

bobulka109
23. máj 2020

boze, boze, ty tu furt s tym otravujes? bud si provokaterka nejaka, alebo potom navstiv psychologa, lebo to nie je NORMALNE tu 2 dni riesit BLUDY. Je to nejaka tvoja kamaratka, znama, co si to dopriala kupit svojmu dietatu? Poznas take, ze DOPRAJ a BUDE TI DOPRIATE?

autor
23. máj 2020

@bobulka109 nie iba som nasla foto v skupine na fb a chvaly nenormalne aky je uzasny 😒

lusyyy36
23. máj 2020

Strašne negatívny človek...A všetko čo majú iní je otrasné, len to tvoje je naj 🤦‍♀️

autor
23. máj 2020

@lusyyy36 a nie je otrasny? Ved to musi byt hrkalka preboha :-/

evittam
23. máj 2020

Musis mat uboho nudný život. No nech si kupi aj hovno od susedov za neviem kolko Eur.

lusyyy36
23. máj 2020

🤣 no comment

autor
23. máj 2020

@lusyyy36 a aj tak komentujes 😀

kittykat22
23. máj 2020

Neviem preco ti pride zvlastne minut na dieta 100e. Je rok 2020 a mat dieta je super drahe. Kocikom sa to len zacina - a to je este dobrovolna investicia. Dieta naskoci do skoly a uz sa vezies 🤷‍♀️

autor
23. máj 2020

@kittykat22 tu ide o kocik pre babiku. Keby pre dieta ok ... ale babike? Tej je to jedno

iwesska
23. máj 2020

Preco ma tvoj syn playstation? 🤔 To za taku nepotrebnu kravinu si vyhodila 3x viac penazi ako za kocik ??? 🤔 Moj je starsi a zije normalne bez neho. Ja by som sa na tvojom mieste pripravila,ze ti zacne skakat po hlave...

autor
23. máj 2020

@iwesska ako vies ze ma psko? 😀

kittykat22
23. máj 2020

kocik pre dieta za 100e? 🙂 tak ty si niekde v roku 1992 nie? 😀

autor
23. máj 2020

@kittykat22 nehovorim o kociku ala cybex atd dajme tomu bugina lacnejsia

demonka5
23. máj 2020

@veronikaszabova to nikto😁

janulka1802
23. máj 2020

@dzina007 nádhera škoda že mám chalanov

demonka5
23. máj 2020

@annadobsonyova zaloz diskusiiu bude sranda,chystam popcorn😁

janulka1802
23. máj 2020

@podkovickaa presne tento typ som kúpila najlepšej kamoške

sasi_timi
23. máj 2020

A ty si jej ten kočík kupovala, či prečo ta to trápi ?

iwesska
Autor odpoveď zmazal
iwesska
Autor odpoveď zmazal
soldi
23. máj 2020

jeeej, ale ten je ozaj krasny. taky by som aj ja kupila, nevies odkial ho ma?

a na pochopenie pre Teba - su ludia, co nemaju ziadne pozicky, maju dve auta, velky dom. obaja zarabaju nadpriemerne. tak minaju na hluposti a robia radost seba a svojim najblizsim. raz sa potesia kocikom za 100 eur, druhy krat zmrzlinou za euro. a kedze nemaju stresy kvoli financiam, tak nazivaju v laske a maju dostatok casu na deti aj na seba 🙂 znie Ti to ako rozpravka? no, si predstav, normalne tak ludia ziju. aj tu, medzi nami, slovakmi 😀

autor
23. máj 2020

@soldi pises to naschval to je jasne. Neverim ze sa to niekomu paci 😂