Kočík pre bábiku za 100 eur
Ahojte.
Nedavno som tu postrehla mamicku kt pridala fotku kde bol kocik za 100e a pre babiku
To baozaj je jiekto ochotny dat 100e za kocik pre babiku? Ved to mam novy pre dieta ...
s človekom s takými názormi, ako máš ty, je zbytočné strácať čas.
@daganov ale preco by malo? Jednoduchk mam nazor ako aj vi tu vseci
Neries. Trebars ja by som ho napr.tiez kupila aj za 100ku. Nie preto ze neviem co s prachmi,ale preto,ze vzdy si poviem ze na koho mam minat peniaze kt.zarobime,mame len 1 dieta,viac ich nebude,tak mu doprajem,tak isto ako doprajem sebe a muzovi. A preto,ze viem,ze sposobim veelku radost,nie je podstatna cena. Ked na to niekto ma,kludne.
Ja neviem načo toto niekto rieši. Kto koľko dal a začo to dal. Nie su to tvoje peniaze ktoré zato míňa tak potom čo ťa to trápi? Ja som tiež kupila 2 ročnému synovi hračku za 150e a neuveriš ale prehrá sa s tým celý deň. Odkladala som si nato peniaze skoro pol roka. Keď nato niekto má, tak nech si to kúpi.Tak ako sa niekto vozi na mercedese a niekto sa vozi na forde. Tiež riešiš, že načo je niekomu také auto? Neriešiš. A tiež su ľudia, ktorý to auto naburajú, zničia, poškriabu. Proste všetko je spotrebná vec a keď nato niekto má tak si to kúpi a ľudia čo riešia, že načo také drahé a bla bla buď závadia alebo majú tak nudný a mizerný život, že musia riešiť druhých. Takže skús si zobrať z týchto prispevkov čo ti tu ženy písali ponaučenie, že najlepšie je pekne riešiť sám seba a nie druhých.
A ja som dala dcere za okuliare 120 euro a sebe som dopriala tetovanie obocia za 80euro tak teraz maš priestor rozoberať ma len ma prosim ta neukrižuj

@nikolca okuliare potrebuje dieta ale kocik pre babiku nie ...
No co je na tomto pekne akoze? Ved je strasny
boze, boze, ty tu furt s tym otravujes? bud si provokaterka nejaka, alebo potom navstiv psychologa, lebo to nie je NORMALNE tu 2 dni riesit BLUDY. Je to nejaka tvoja kamaratka, znama, co si to dopriala kupit svojmu dietatu? Poznas take, ze DOPRAJ a BUDE TI DOPRIATE?
@bobulka109 nie iba som nasla foto v skupine na fb a chvaly nenormalne aky je uzasny 😒
Strašne negatívny človek...A všetko čo majú iní je otrasné, len to tvoje je naj 🤦♀️
@lusyyy36 a nie je otrasny? Ved to musi byt hrkalka preboha :-/
Musis mat uboho nudný život. No nech si kupi aj hovno od susedov za neviem kolko Eur.
🤣 no comment
@lusyyy36 a aj tak komentujes 😀
Neviem preco ti pride zvlastne minut na dieta 100e. Je rok 2020 a mat dieta je super drahe. Kocikom sa to len zacina - a to je este dobrovolna investicia. Dieta naskoci do skoly a uz sa vezies 🤷♀️
@kittykat22 tu ide o kocik pre babiku. Keby pre dieta ok ... ale babike? Tej je to jedno
Preco ma tvoj syn playstation? 🤔 To za taku nepotrebnu kravinu si vyhodila 3x viac penazi ako za kocik ??? 🤔 Moj je starsi a zije normalne bez neho. Ja by som sa na tvojom mieste pripravila,ze ti zacne skakat po hlave...
@iwesska ako vies ze ma psko? 😀
kocik pre dieta za 100e? 🙂 tak ty si niekde v roku 1992 nie? 😀
@kittykat22 nehovorim o kociku ala cybex atd dajme tomu bugina lacnejsia
@veronikaszabova to nikto😁
@dzina007 nádhera škoda že mám chalanov
@annadobsonyova zaloz diskusiiu bude sranda,chystam popcorn😁
@podkovickaa presne tento typ som kúpila najlepšej kamoške
A ty si jej ten kočík kupovala, či prečo ta to trápi ?
jeeej, ale ten je ozaj krasny. taky by som aj ja kupila, nevies odkial ho ma?
a na pochopenie pre Teba - su ludia, co nemaju ziadne pozicky, maju dve auta, velky dom. obaja zarabaju nadpriemerne. tak minaju na hluposti a robia radost seba a svojim najblizsim. raz sa potesia kocikom za 100 eur, druhy krat zmrzlinou za euro. a kedze nemaju stresy kvoli financiam, tak nazivaju v laske a maju dostatok casu na deti aj na seba 🙂 znie Ti to ako rozpravka? no, si predstav, normalne tak ludia ziju. aj tu, medzi nami, slovakmi 😀
@soldi pises to naschval to je jasne. Neverim ze sa to niekomu paci 😂

@daganov montessori je dalsia kravina kt tu bola davno len trz z toho boom spravili