Zajtra idem so synom k lekárke a určite budem týžden doma.Chcela by som vediet ako dlho mozem byt a ako je očr-ka platená.
Kto mi vie poratit potrebujem ist z malim do nemocnice a zevraj ocerka na to neplati.Co mam robyt dakujem
Kto mi vie poratit potrebujem ist zmalim na 3 dni do nemocnice a zevraj ocerka mi nebude platit lebo ze tam je personal na starenie sa o deti
@evittam a preco by jej mali dat PN, navyse predpokladam v detskej nemocnici. Ved ona nie je ani dieta ani chora....
@maslenka47 To už neviem prečo - ja som sa nad tým tiež pozastavila, keď bola kamarátka nedávno s dcérkou v nemocnici - tiež jej povedali, že nemôže mať OČR a dali jej normálne PN - ale teraz na 100% neviem či v nemocnici alebo jej lekárka.
No lenze ja nejdem na detske odelenie mi ideme na urologiu
@87nika1 Ešte raz - keď budeš s dieťaťom v nemocnici - tak ti dajú PN v nemocnici. Keď s ním budeš doma - a ty zdravá - tak máš nárok na 10 dní platenej OČR - tú ti dá pediater. No a ak máš teda obvodného lekára, ktorý ťa je ochotný zdravú vypísať na PN - tak áno potom ten - ale pozor, tam musíš dodržiavať liečebný režim.
....prípadne ísť na PN ešte pred nemocnicou....a potom len pokračovať.... a tým pádom si v nemocnici nepýtať PN ....
@lulu2014 No len PN prvých 10 dní platí zamestnávateľ a ak by si ju napríklad prišiel zkontrolovať a nebola by doma - tak prúser, to isté od SP - je rozdiel mať PN od obvodného na nejakú diagnózu a mať tým pádom nejaký liečebný režim a mať PN od oddelenia v nemocnici kde bude s dieťaťom.
@evittam takze mam pytat svojho doktora PN