Koľko nechávať čiapku na hlave po kúpaní novorodenca?
Mojim som ciapku nikdy nedavala a to syn je novembrovy
Nikdy som čiapku nedávala, ani som nevidela, že by niekto dával
Doma som čiapočku nikdy nedávala, ani po kúpaní.
Nikdy čiapku doma nemali. Nebol dôvod.
Vo vnútri čiapku nenosil. Však doma nemáme zimu či mráz
Vo vnutri ciapku?
ja som veru tiez ciapku nedavala ani neviem o nikom kto by daval 🙂
Prvýkrát to počujem
Máme vykurene pri kúpaní na 26 a nikdy čiapku nedavam, ani v nemocnici sestra nedávala, keď mi ho kúpala - mám januárové bábätko na severe Slovenska.
Doma vnútri nikdy.
V nemocnici dávali. To mám aprílové dieťa. Tak neviem, niekto dáva niekto nie. Či iba tie prvé dni keď sú ešte fakt že novorodenci sa davaju čiapky? Neviem, som prvorodička 🤣🫢
Tiez mame apriloveho a ciapku vo vnutri som nedavala.
A nebrali Ti ho len niekam preč a preto dali čiapku? Lebo mne keď brali malého na vyšetrenia, vtedy mu čiapku sestra dala - na chodbe je prievan. Ale po dovezení na izbu ju hneď dala dole. Po kúpaní ju vôbec nedávali.
Čiapku doma nemal ani raz, je februárový. Doma sme mali vždy teplo.
A nebrali Ti ho len niekam preč a preto dali čiapku? Lebo mne keď brali malého na vyšetrenia, vtedy mu čiapku sestra dala - na chodbe je prievan. Ale po dovezení na izbu ju hneď dala dole. Po kúpaní ju vôbec nedávali.
@michaela329 nie práveže na izbe mal
Davala som snad do 2mesiacov ( mam zimne dieta)
Ciapku som nikdy vo vnutri nedavala ani v porodnici nemal. Tiez novembrovy.
to počujem prvy krat, syn sa narodil v januari, doma s ciapkou nebol
Ja som davala, presne tak ako aj v porodnici poradili a prislo mi to uplne logicke, nechapem co sa tu niektore tak cuduju 😁 Davaj ked sa ti zda ze treba, ja som nechavala tak do pol hodinky.
Ahoj,
Tiež som nedávala už doma čiapočky, iba keď sa išlo von,prechod do auta a podobne.
Nemala som ani sestry,známe ,čo by doma po kúpaní dávali .
Tak ja som ciapku doma dávala, bol chladný koniec leta, este nekurili a vonku 15 stupňov,ked sme prisli z porodnice. Este aj dr.ma pochválila, ked prisla domov na kontrolu. Takže podla pocitu by som dala. Teraz je tiez chladnejsie, nekurime, tak by som tiez dala. Hlavičku mala skoro holu, tak aj preto.
Určite si neberiem k srdcu tie čo sa čudujú. Budem dávať čiapku po kúpaní. Len neviem či stačí taká pol hoďka. Nechávam takú hoďku. Ale dosť ma to prekvapuje, že niektoré v nemocniciach sestričky nedávajú.
Mám januárové a decembrove dieťa a čiapku po kúpaní počujem prvý raz 😑 ani v pôrodnici nemali, nedávali ...
Mam dvojtýždňovu a nedávam. Zabalím do deky ale aj hlavičku aspoň na tu prvú polhodinu. My máme cca 21,5st doma
Toto som v zivote nepocula. Jedine ze by som mala doma mraz
No takto, v porodnici, ked ju brali na kupanie, vysetrenie alebo som s nou sla sa najest tak ciapku mala (na izbe som jej dala dole pokial som nevetrala na plne okno). Ale to len preto mala v porodnici ciapku, ked opustala izbu, lebo na chodbe bol strasny prievan, vzdy ked niekto otvoril vstupne dvere na oddelenie. Ale aby som to praktizovala v teple a k tomu doma? To mi fakt nenapadlo. Mate doma zimu? Prievan?
Nikdy.Počujem to prvý krát
Mam decembrovu a ano davala som tu tenucku bavlnenu. Jasne ze nie hrubu ciapku ako na von.
V dome sme mali 23 stupnov ale pre novorodenca vyjst rozhoruceny z kupelne kde sa kupalo a bolo teplejsie - citila som to tak ze som tenku ciapku dala. Nechala asi polhodinku a potom sa bud sama zosmykla alebo som dala dole nech sa nespoti.
Doma som čiapku nedavala.

áno , dávali sme po kúpaní. najmä keď je takto chladno. stačí tenkú.