Koľko spáva vaše dvojročné dieťa?
Ahojte koľko vám spinka na obed 2 ročna ,moja spi max.30minut ... je hore od 7.00 cely den je v pohybe vonku chodi na prechadzky a spat ju davam o 13:00 ...ako chodia vaše detičky?
Moja má už skoro 2,5r ale spinká rovnako 1,5h-3h cez obed, tie 3h potiahne väčšinou len po plávaní, vtedy je hotová. Ale vstáva skoro okolo 6tej, niekedy aj dosť skôr. Večer ideme do vane o 19tej a potom sa uspava, niekedy spi o 20tej, niekedy až o 21. Dosť poslednú dobu vymýšľa, 100x chce ísť cikať, atd. Inak cez obed ju väčšinou neuspavam, sama si ľahne a zaspí, keď je unavená. Alebo neplánujem doobednu aktivitu tak, že viem, že po ceste domov zaspí v aute, len ju potom preložím.
@liwinka9 ja mám také spiace princezné. Malá má 2apol ale spinká poobede aj 3 hodiny. Ráno vstáva i pol7 keď staršia vstáva do školy. Potom o 11.30 ju dávam spinkať, a spinká do 15tej večer o 19tej ide spinkať ale zaspí tak okolo 20tej. Aj státia bola taká spachtosko. Keď končila škôlku tak som sa veľmi bála ako vydrží v škole bez obedneho spánku. Ale v pohode.
@liwinka9 no ako tu čítam komentáre tak moja je zrejme na čele všetkých nespáčov.
Tiež má 2roky
Večer zaspáva 20.45 niekedy aj 21.15
Ráno je hore už od 6-tej
Napr.dnes uz o 5.30, včera o 4.30 :(
Poobede pospi hodku, maxim hodku a pol , ale aj to asi 2x za mesiac :/
Malá v v kuse v pohybe, aj vonku aj všetko proste šidlo ..
Energie má na rozdávanie

Moja bude mať dva v júni. Vstava o 6:00. O11:00 ide spať. Cca do 13:00-13:30.
A večer ide spať 17:00-18:00